Home - Články - Magické nápoje lásky!

Magické nápoje lásky!

vloženo 2. 2. 2024
čas čtení: 4 minuty

Magické nápoje lásky!

Jaké afrodiziakum vám ještě před Valentýnem pomůže ulovit může podle vašich představ? Každá žena je jiná, ale každá žena může své přitažlivosti pomoci a zesílit její účinky. Ještě máte dostatek času přivolat si toho pravého. Vyzkoušejte naše tipy a zvyšte kouzlo své osobnosti!

sdílet článek na facebooku

Láska přivolaná vůní kávy

K probuzení touhy a nažhavení muže zkuste nápoj lásky krále Ludvíka XIV., který se připravuje ze 150 ml černé zrnkové kávy, lžíce medu a 1 g mletého kardamomu. Ten je vhodné zalít vroucí vodou. Med rychle zvyšuje energii díky snadno stravitelným cukrům a kardamom povzbuzuje a osvěžuje organismus. Přesně tohle často lenivé mužské tělo potřebuje, aby dostalo chuť na ženu, jako jste vy! V ložnici vás po pár doušcích zaručeně čeká vášnivý oheň!

Láska skrytá ve víně

Toužíte po něžné lásce a jemných citech? Připravte si 0,7l láhev bílého vína a vnořte do ní lusk vanilky. Láhvi pečlivě ucpěte hrdlo a nechte nejlépe 9 dní vyluhovat. Naopak vášeň v muži probudíte špetkou kopřivových semínek ve sklence bílého vína. Ale pozor! Obě vzniklá afrodiziaka svému idolu nenápadně podstrčte maximálně jako aperitiv. Když to s podaným množstvím přeženete, připravte se na hotovou smršť!


Nekompromisní nápoj lásky

Dychtivou touhu v muži vyburcujete nápojem z 50 ml whisky, 50 ml červeného vína, 300 ml čaje a vylisované šťávy z čerstvě nastrouhaného zázvoru. Všechny ingredience přiveďte k varu se 4 hřebíčky a luskem skořice. Po odstavení nechte 5 min odstát, poté přeceďte a ihned podávejte. V těle svého vyvoleného zažehnete plamen, kterému se vyplatí být nablízku! A sama! Představte si tu smůlu, kdyby byly jeho kalhoty po sklence nažhavováku v přítomnosti jiné krásné ženy - to nemůžete dopustit!

Bylinkové kouzlo

Nejznámější rostliny povzbuzující sexuální touhu jsou Ženšen (tradiční čínská medicína ho používá k udržení sexuální rovnováhy) a výtažek ze stromu Alkaloid Yohimbin (používá se jako lék v běžné sexuologické praxi), který zvyšuje přívod krve do pánevní oblasti. Jsou ale v našich končinách těžko dostupné a ve větších dávkách mohou být nebezpečné. Vyzkoušet byste ale určitě měla například kadeřavou petržel, která budí sexuální touhu a její odvar je silně afrodiziakální. Díky ní se svým miláčkem prožijete nezapomenutelný večer. Obzvláště když využijete její účinky i na sobě! Kadeřavá petržel zlepšuje děložní stahy a tím ti zajistí opravdový orgasmus!


Jídlo dělá zázraky

Velmi účinné afrodiziakum pro muže je celer. K přípravě pokrmů pro tento účel použijte všechny jeho části: nať, semeno i bulvu (ta je nejúčinnější v syrovém stavu). Afrodiziakální účinky mají také křen, chřest, chilli papričky, med, lékořice, banán a kokosový ořech. Pusťte ze řetězu svůj kuchařský um a ukažte svému vyvolenému, zač je toho "láska prochází žaludkem" loket. Potěšíte jeho trávicí i hormonální soustavu, získáte si tím jeho tělo i duši a uvidíte, jak vám bude zobat z ruky!

Valentýnská radost

Připravíte-li jakýkoli nápoj či pokrm s láskou, věřte, že láskou budete také odměněna. Myslete u přípravy na svého vyvoleného a láskyplná energie, kterou do suroviny vložíte, bude nepochybně znát. Nebojte se experimentovat. Afrodiziakální pomoc vám pomůže věřit a důvěra ve vaše schopnosti přitáhne toho pravého partnera!

|<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.