Home - Články - Letní tarotový horoskop zdraví 2020

Letní tarotový horoskop zdraví 2020

vloženo 15. 6. 2020
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop zdraví 2020

Čekají vás na dovolené nějaké zdravotní nástrahy? Budete po celé léto v dobré kondici? Tarotové karty vám prozradí, na co se připravit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Královna holí
vám připomíná, ať o sebe nezapomínáte navzdory náročné práci a spoustě povinností pečovat a ať si najdete čas i sami na sebe a na své tělo. Je to něco, v čem je pro vás občas těžké najít rovnováhu, protože když se zaberete do toho, co děláte, vaše tělesná schránka pak občas přichází zkrátka. A v létě toho budete mít hodně – dodělávání restů v práci, zaskakování za kolegy na dovolené, no a pak vaše vlastní dovolená, kterou si nejspíš naplánujete hodně aktivně, žádné nekonečné vyvalování se na pláži, ale hodně pohybu a cestování. O to důležitější je naučit se trošku se rozmazlovat, i kdyby to mělo znamenat, že se k tomu musíte systematicky každý den přinutit! Dopřejte si kvalitní jídlo, zdravé cvičení a nezapomínejte na péči o svůj vzhled a krásu! Je to možná celé jen půlhodinka denně navíc, ale udělá to zázraky! Když si budete pamatovat, že musíte myslet i sami na sebe, přinutí vás to navíc aspoň malinko zpomalit hektické životní tempo, a to vám rozhodně prospěje. Zkrátka máte sklon se vyčerpávat, pozor na to!

Býk
Karta Rytíř pohárů
vám přináší velmi příznivé vyhlídky – v létě konečně budete mít možnost více pečovat sami o sebe, a díky volnějšímu pracovnímu režimu se dostanete k rozvíjení záležitostí, na které vám předtím nezbýval čas. Ať už je to zdravější stravování, všímání si signálů vlastního těla a celkový odpočinek a relaxace, to všechno vám rozhodně prospěje! Nejlepší bude, když se do ozdravění vašeho životního stylu pustíte společně s vašimi nejbližšími – určitě tuto vaši iniciativu ocení! Jedna stránka zdraví, na kterou se často zapomíná, je vnitřní psychická pohoda a vyrovnanost. Právě stres, starosti, nedořešené problémy a vnitřní neklid totiž často stojí v pozadí některých nevysvětlitelných zdravotních potíží. Pokud vás tedy trápí něco, čemu neumíte přijít na kloub, ale není to tak vážné, abyste potřebovali doktora, zkuste se na to podívat hlavně z psychického hlediska. Pomůže vám taky přečíst si něco o psychosomatických nemocech a psychických souvislostech různých tělesných potíží.


Blíženci
Karta Páže mincí
znamená šanci pro nové začátky, zlepšení situace a novou životní sílu. Vaše tělo bude v létě ve skvělé kondici, ale taky nezaškodí mu trochu pomoct pravidelným cvičením a zdravou životosprávou. Je vynikající doba začít s novým způsobem stravování nebo udělat jiné důležité změny životního stylu. Platí ovšem, že je potřeba jít na to pomalu a postupně, raději žádné radikální kroky. Taky se můžete úspěšně zbavit nezdravých zlozvyků, jako je třeba kouření nebo přejídání sladkostmi, ale nejlépe to půjde, když se vám je povede něčím nahradit a najít si jiný zdravější zvyk, kterým ten starý a nezdravý přebijete. Fantazii se meze nekladou, ale může to být třeba nějaké zdravé mlsání. A pozor, Páže mincí má pro vás ještě jedno velmi zajímavé poselství – znamená totiž taky plodnost a šanci na příchod nového života! Pokud tedy toužíte po miminku, je právě teď v létě ta správná doba se o to pokusit a vaše sny se s největší pravděpodobností splní! Na druhé straně, jestliže vás myšlenka na těhotenství spíš děsí, pak se vám vyplatí velká opatrnost!

Rak
Karta Sedm holí
naznačuje, že je zde nějaká zdravotní záležitost, se kterou již nějakou dobu intenzivně bojujete, ale zatím bohužel bez výraznějších úspěchů. Někdy přitom dokonce až překonáváte sami sebe, a možná se až divíte, jak moc se vám povedlo změnit svůj životní styl jen proto, abyste se vyléčili z trápení, které vás tíží. Vytrvalost vám nechybí a nebude chybět, ale když se nedostavují očekávané úspěchy, pak se to podepisuje na vaší motivaci, která pomalu, ale jistě klesá. Je skvělé, že máte odvahu a sílu vůle postavit se překážkám, ale problém bude nejspíš v tom, že váš boj není na té správné frontě. Když jedna metoda nefunguje, možná bude spíš stát za pokus vyzkoušet něco jiného, než v tom pokračovat a zbytečně se s tím stresovat po celé léto. Zkuste tedy změnit strategii a podívat se na možnosti, jestli by náhodou proti vašemu nepříteli nešlo bojovat nějak účinněji a přitom zároveň i jednodušeji. Nemá smysl vyčerpávat se ještě více a nutit se do něčeho, co v konečném výsledku znamená spíš jen stres a zbytečnou námahu.


Lev
Karta Osm pohárů
ukazuje, že něco, o co jste se snažili, nepřineslo takové ovoce, jak jste očekávali, a tak trochu ztrácíte motivaci a chuť v tom pokračovat. Ať je to třeba nějaká dieta, pravidelné cvičení, nějaké potravinové doplňky, které jste s velkou nadějí začali užívat, nebo něco podobného, už vás to pomalu přestává bavit. Jen si zatím toto své znechucení z toho, že se výsledky nedostavují, příliš nepřiznáváte. Nebuďte na sebe tak přísní a dopřejte si pohov – v létě si zasloužíte trošku uvolnit režim a odpočívat i od přílišného snažení se o zlepšení své kondice! Zkrátka si dopřejte ten luxus chvíli na svůj náročný sebezdokonalovací program nemyslet a žít si život podle toho, jak to cítíte. Tedy pokud máte chuť, tak si zacvičte, ale nemusíte se k tomu nutit každé ráno, stejně tak můžete trochu zvolnit dietu. Není to o tom, že by vaše metoda nefungovala, jen je to zkrátka běh na dlouhé tratě, a je potřeba si od toho dát na chvíli odstup, abyste opět našli motivaci. Uvidíte, že po létě se k tomu možná ještě velmi rádi vrátíte, protože vám to začne již trošku chybět!

Panna
Karta Ďábel
značí pokušení a připomíná vám, ať ani v létě nepřestanete myslet na to, co je zdravé a rozumné – a co nikoliv! Na dovolené nebo o letních víkendech se totiž snadno necháte ve víru zábavy zlákat k různým věcem, které vašemu zdraví rozhodně neprospívají. Hlavně pozor na alkohol, ne že byste si jej nemohli vůbec dopřát, ale rozhodně je potřeba znát své hranice a pořádně si je hlídat! A to hlavně v případě, že trpíte nějakými zdravotními potížemi, které se s pitím zhoršují. Něco podobného platí taky o stravování – možná se vám povedlo před létem získat štíhlou linii do plavek, tak si to nepokazte přejídáním na dovolené! Ani ochutnávání exotických specialit se nemusí vždy vyplatit, a na chuťové pokušení by mohl nemile doplatit váš žaludek. Zde taky platí, že všeho s mírou a raději v malých porcích! No a největší pokušení ze všech pak číhá v podobě sexuálních lákadel – takový exotický letní románek se vám však může těžce nevyplatit! Pokud si tedy budete chtít užít vášnivou noc, rozhodně myslete na bezpečnost, protože zde by žádné kompromisy neměly existovat!



Váhy
Karta Král pohárů
vám slibuje velmi příjemné léto, kdy se budete pořád cítit skvěle! Bude to především díky tomu, že si konečně budete moct dopřát více pohodlí a relaxace, a spousta vašich zdravotních potíží pramení spíš z vyčerpanosti než z čehokoliv jiného. Svou roli ovšem bude hrát i to, že o vás bude mít kdo pečovat – a vy se moc rádi necháte rozmazlovat milujícím člověkem po vašem boku! Zpomalení hektického životního tempa, odpočinek po všech stránkách, fyzický i psychický, a k tomu navíc láska, to udělá s vaším tělem doslova zázraky a budete se cítit mnohem lépe! No, možná si říkáte, že to zní hezky, ale že tomu vaše letní plány a vyhlídky zatím neodpovídají? Nechejte se překvapit – osud má pro vás v záloze někoho, kdo vám pomůže cítit se lépe a doplnit si energii! Možná to bude někdo blízký nebo partner, ale vaším zachráncem se může stát i dobrý a chápající léčitel, který vám pomůže nejen vyléčit tělo, ale taky zklidnit duši – ono je to totiž všechno navzájem propojeno a jedno s druhým souvisí!

Štír
Karta Velekněžka
jednoznačně říká, že když v otázkách zdraví a péče o své tělo vsadíte na svoji intuici a pocit, nemůžete prohloupit! Jako Štíři jste mistři vnímavosti, a stojí za to obrátit ji nejen k dění ve vnějším světě, ale zaměřit ji taky dovnitř a začít si víc všímat signály svého těla. To vám pak samo řekne, co bude nejlepší dělat, jaká životospráva je pro vás nejlepší, co vám pomáhá, co škodí a co je třeba úplně zbytečné. Nenechejte si své intuitivní závěry od nikoho vymluvit – pokud vám bude třeba nějaký doktor říkat, že to, co cítíte, je nesmysl, pak je nejlepší vzít nohy na ramena a najít si jiného, který bude mít větší pochopení! Vaše vnitřní signály vám totiž zkrátka nelžou! Když bude někdo zlehčovat vaše příznaky, bude to stejně závažné, jako když se vám naopak někdo bude snažit namluvit, že jsou zde nějaká rizika, ze kterých byste měli mít strach, a vyplašit vás. Vy sami nejlépe cítíte, jak to s vaším tělem je, tak mu důvěřujte a vsaďte jen na ty odborníky, kteří to chápou taky!


Střelec
Karta Dva poháry
má pro vás jednoduché, ale o to důležitější poselství – láska léčí! Nezapomínejte na to a věřte tomu, že bez pozitivních pocitů z mezilidských vztahů kolem vás se můžete snadno začít cítit bez energie a vyčerpáni. Láska je základní lidská potřeba, a nemusí to být ani láska mezi partnery, počítá se každá forma lásky – k rodině, přátelům, ale taky ke zvířatům, zkrátka jakékoliv živé bytosti! My lidé jsme nastaveni tak, že lásku potřebujeme jako sůl k tomu, aby se nám po všech stránkách dařilo, zdraví nevyjímaje! Pokud tedy máte nějaké nevysvětlitelné potíže a toužíte se opět cítit skvěle, hledejte příčinu spíš v duši než v těle. Kolik času a energie věnujete těm, koho máte rádi? Cítíte ve svém srdci lásku, dovedete ji přijímat a dávat, nebo se před ní naopak uzavíráte? Samozřejmě, láska sama o sobě vyléčí jen menší trápení a lékaře vám nenahradí, ale byli byste překvapeni, jak moc dokáže pomoct i při závažnějších onemocněních. Nepodceňujte tedy tuto důležitou součást života!

Kozoroh
Karta Šest holí
vám věští velké úspěchy, co se týče vašeho zdraví a fyzické kondice. A to je skvělá zpráva! Ať už toužíte vylepšit si svoji kondici tréninkem a cítit se lépe, nebo vás naopak sužují nějaké závažnější potíže, ze kterých se potřebujete dostat, tarot vám slibuje, že se vám již co nevidět povede dosáhnout vaše cíle. A úspěch to bude takový, že ostatní budou jen tak koukat! Ale samozřejmě, kvůli nim to neděláte, je dobré mít na paměti, že všechno, o co se snažíte, děláte v první řadě sami pro sebe. To je taky nejlepší motivace, když víte, že máte tu moc a sílu ovlivnit to, jak se cítíte, prostřednictvím svého vlastního konání a rozhodnutí. Vaše snažení přinese své ovoce a v létě už se budete moct pochlubit tím, jak se skvěle cítíte a taky skvěle vypadáte – to jistě neunikne pozornosti vašeho okolí. A možná se dokonce dočkáte i nějakých těch žádostí o radu, jak se vám vůbec povedlo tak zázračnou změnu k lepšímu dosáhnout! To bude skvělý kompliment – ale nejdůležitější bude váš vlastní dobrý pocit!


Vodnář
Karta Tři meče
prozrazuje, že ve skutečnosti je na tom vaše zdraví mnohem lépe, než si myslíte, a že máte sklon se trápit kvůli problémům, které nejsou zdaleka tak velké, jak si to ve svých černých myšlenkách malujete. Všimli jste si na sobě nějaké příznaky, a teď nejspíš hodně času a energie věnujete přemýšlení, co by to mohlo být a jestli to náhodou není něco vážného. Malování čerta na zeď vám ovšem nepomůže. Pokud máte pochybnosti, zajděte si co nejdřív na vyšetření, které nejspíš ukáže, že je všechno v nejlepším pořádku, takže to budete moct s klidem pustit z hlavy. A tak že pusťte, protože vás i navzdory příznivým výsledkům mohou nadále pronásledovat pochybnosti a obavy! Zkrátka, ten nejhorší nepřítel, který brání vaší dobré pohodě, se momentálně nebude nacházet ve vašem těle, ale ve vaší hlavě! Zkuste přemýšlet o zdravotních záležitostech o něco méně a raději se spolehnout na své pocity a na uklidňující slova lidí, kteří tomu rozumí. Když zavládne ve vaší duši pohoda, budete se pak i fyzicky najednou cítit mnohem lépe!

Ryby
Karta Tři mince
ukazuje, že co se týče práce na sobě a na zlepšení své kondice, jste na vynikající cestě! Dílčí úspěchy na sebe nenechají dlouho čekat, a již během dovolené se budete mít čím pochlubit – budete vypadat i cítit se mnohem lépe, a jistě si všichni všimnou, že na sobě pracujete. Vaše laťka je však nastavena mnohem výš, a komplimenty vás ještě víc namotivují k tomu, abyste stejným způsobem pokračovali i nadále, nebo možná ještě více zapracovali na určitých věcech, ve kterých máte pořád rezervy. Ale nezapomínejte, že nic nejde ze dne na den, a že jakékoliv zázračně rychlé úspěchy stejně nemohou mít dlouhého trvání. Raději posilovat nebo hubnout pomalu, ale získanou kondici si udržet, než se snažit o rychlé řešení jen tak na efekt. Pokračujte tedy stejně vytrvale a budete mít vyhráno! Žádných vážnějších zdravotních potíží se toto léto obávat nemusíte, takže můžete v klidu pokračovat dál s tréninkem, vylepšováním své kondice, vzhledu a sebezdokonalováním.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.