Home - Články - Letní tarotové rady - jak si nejlépe užít volný čas

Letní tarotové rady - jak si nejlépe užít volný čas

vloženo 20. 7. 2020
čas čtení: 10 minut

Letní tarotové rady - jak si nejlépe užít volný čas

Léto je v plném proudu – chcete si ho užít naplno? Nevadí, když už máte dovolenou za sebou, každou volnou chvilku totiž můžete využít na sto procent! Náš tarotový horoskop vám prozradí jak na to – podle znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Co dělat: Karta Blázen vám radí, ať ve svém volném čase najdete odvahu experimentovat, uvolnit se a dělat věci trochu jinak, než to máte zažité. Budete velmi příjemně překvapeni, jak moc osvěžující dokáže být takové vybočení ze starých kolejí a léto je pro něj jako stvořené! Vyzkoušejte aktivity, které vás vždy lákaly, i kdyby vám připadalo, že na to nemáte nebo že jsou příliš riskantní. Nakonec budete příjemně překvapeni, že se vám bude dařit a bude vás to bavit. Může to souviset se sportem, cestováním, poznáváním nových lidí nebo s něčím podobným. K tomu, co budete dělat, přistupujte bez obav a snažte se vnímat to jako kdyby dětskýma očima – zkuste se zbavit upjatosti a zbytečných obav z toho, že se vám něco nepovede!
Co nedělat: Karta Devět pohárů vám radí, ať se příliš nezaseknete ve svých jistotách, stabilitě a pohodlí domova. Je to sice nejjednodušší a velmi příjemné řešení, ale připravili byste se o nezapomenutelné zážitky a nové zkušenosti, které vás čekají. Místo pohodlného volného času v klidu vašeho domova tedy vyrazte do neznámých vod, a to i za cenu, že to bude trochu komplikovanější, dražší nebo budete mít obavy z neznáma. Nakonec však budete překvapeni, jak moc vám to dalo!

Býk
Co dělat: Karta Slunce vám věští nádherně prožitý volný čas, budete mít spoustu příležitostí k zábavě s lidmi, se kterými si rozumíte, ať už jsou to přátelé, rodina nebo váš milý protějšek. Nádherná bude nejen dovolená, ale Štěstěna se na vás bude usmívat po celé léto a přinese vám spoustu možností, jak si báječně užít volný čas. Budete si moct dovolit vzít si hodně volna a naplno využít všechny zajímavé možnosti, které se vám nabízí. Rada, kterou vám karta Slunce dává, zní: Buďte bezstarostní a vpusťte do svého srdce pocity radosti! Není potřeba se nade vším složitě zamýšlet, berte zážitky a příležitosti tak, jak k vám přicházejí a rozhodujte se spontánně a podle svých pocitů.
Co nedělat: Karta Ďábel vás varuje před pokušením porušit kvůli letním zážitkům některé vaše zásady, ať už se týkají čehokoliv – vztahů s partnerem nebo jinými lidmi, zdravého životního stylu, bezpečnosti a podobně. Uvnitř vaší duše odhalíte skryté touhy, ale to neznamená, že je musíte okamžitě všechny naplnit. Pokud to bude v rozporu s vaším morálním přesvědčením a svědomím, měli byste couvnout a nenechat se přemluvit. Může se jednat například o nějaký letní románek, o cestu do nebezpečných oblastí nebo třeba o sportovní aktivity, které by mohly ohrozit vaše zdraví.

Blíženci
Co dělat: Karta Dvě hole vám radí, abyste s rozvahou postupovali dál za naplňováním vašich tajných snů a odvážných plánů - hlavně těch cestovatelských, ale týká se to i jiných oblastí, například koníčků a sportovních aktivit. Ve všem, co budete ve volném čase dělat, bude důležitá nejen energie a motivace, ale také připravenost na všechny situace. Nastudujte si proto vždy všechny potřebné informace, než se do něčeho pustíte, a nevrhejte se po hlavě do experimentování. Ušetříte si spoustu zbytečných problémů a bude to pak mnohem větší zábava, než kdybyste vyráželi na letní cesty a za dobrodružstvím nepřipraveni a bez toho, abyste měli všechno potřebné pro jakoukoliv situaci, jež může nastat.
Co nedělat: Karta Osm holí vás varuje před přílišnou rychlostí, spěchem a zbrklostí při rozhodování se o letním programu. Okolnosti si po vás někdy budou vyžadovat rychlé reakce a občas budete mít dojem, že by vám snad mohla uniknout nějaká skvělá příležitost, ale opak je pravdou. Snažte se proto vždy, když se budete pouštět do něčeho nového, vydobýt si pro sebe dostatek času na to, abyste se mohli pečlivě připravit a zařídit si věci tak, že vám to zajistí bezpečnost a alespoň nějaký pocit stability!


Rak
Co dělat: Karta Císař vám prozrazuje, že ve volném čase vás bude nejvíce bavit energický a aktivní program, i když to obvykle není váš styl a máte ve zvyku preferovat spíš klidnější aktivity. Teď ale nastal čas projevit svoji bojovnost a dopřát si trochu adrenalinu, ať už při sportu nebo při dobrodružném cestování na neznámá místa. Budete velmi rádi, když budete moct své letní výlety spojit se sportovními výkony, kterými se pak s radostí pochlubíte svým přátelům a vaše ego díky tomu prudce stoupne. Vždy když to půjde dávejte přednost aktivnímu odpočinku před nicneděláním, budete se pak cítit mnohem spokojeněji.
Co nedělat: Karta Spravedlnost vám radí, ať se nesnažíte rozhodovat o tom, co je nejlepší pro lidi ve vašem okolí - rodinu, přátele nebo partnera. Možná máte pocit, že už je znáte dost dobře na to, abyste odhadli, co je bude bavit a co nikoliv, ale byli byste překvapeni, kdybyste jim mohli nahlédnout do hlavy - některé věci totiž vnímají úplně jinak, než si myslíte a baví je úplně jiné aktivity, než byste čekali. Když se vykašlete na organizování programu pro celou rodinu nebo partu přátel a necháte tomu volný průběh, ukáže se, že vzniklá situace bude mnohem lepší i pro vás a bude vás to více bavit. Navíc vám to ušetří energii a zbytečný stres.

Lev
Co dělat: Karta Poustevník vám připomíná, že pro vás bude prospěšné, když část svého letního volna strávíte osamotě. Krásně vám to pročistí hlavu, odpočinete si a přijdete nejen na nové myšlenky, ale dospějete i k mnohem hlubšímu sebepoznání než v jakékoliv dobré společnosti. Když se proto naskytne příležitost podniknout nějakou zajímavou letní aktivitu nebo vyrazit na zajímavé místo, nesnažte se za každou cenu přemlouvat někoho, ať jede s vámi. Právě naopak, užijte si příležitost odpočinout si od neustálých rozhovorů a něčí společnosti a dopřejte si trochu krásné a očišťující samoty. Budete překvapeni, že člověk pak všechny krásné zážitky vnímá z úplně jiného úhlu pohledu a často ještě intenzivněji.
Co nedělat: Karta Rytíř mečů vás varuje před přílišnou zbrklostí a snahou vyřešit všechno co nejdřív a co nejrychleji. Všechno má svůj čas a ani váš letní program nemusí být naplánovaný okamžitě, perfektně a do nejmenšího detailu. Dávejte si však pozor i na opačný případ - na příliš spontánní vrhání se do nových věcí, když se o takové možnosti náhodou někde doslechnete. Dopřejte si více vnitřního klidu a pohody, není přece nutné pořád se někam hnát – to není zárukou skvělých zážitků, ale naopak je to jistá cesta ke zbytečnému stresu!

Panna
Co dělat: Karta Osm mincí vám prozrazuje, že nejvíce vás bude bavit, když budete ve vašem volném čase na něčem systematický pracovat - samozřejmě ne pro peníze, ale proto, že vás to baví a za sebou vidíte hmatatelné výsledky! S velkou radostí se zažerete do nějakého svého koníčku, nebo si budete s láskou a nadšením věnovat například práci na zahrádce nebo zvelebování vašeho bydlení. Netoužíte po odpočinku a nicnedělání, ale někde uvnitř své duše máte silnou touhu něco ve svém volném čase tvořit, nejlépe něco, co je vidět a na co si můžete sáhnout! Je vhodná doba pro kreativní, umělecké a řemeslné koníčky, věnovat se můžete i různým druhům ručních prací nebo třeba kulinářskému umění. To všechno vás bude velmi bavit a přinese vám to pocit naplnění a spokojenosti.
Co nedělat: Karta Měsíc vás upozorňuje na to, že nestačí o věcech snít, ale je potřeba něco také udělat pro to, aby se mohly uskutečnit. Když se budete pořád plácat na jednom místě a čekat, až se stane zázrak nebo někdo něco udělá za vás, nic dobrého vám to nepřinese. Naopak, vedlo by to k pocitu promrhaného času a nevyužitých příležitostí pak s odstupem času, až se léto skončí. A to by byla škoda, nemyslíte? Proto přestaňte už konečně čekat na ideální podmínky, které jste si vysnili, a začněte něco dělat hned teď. Výsledek bude stát za to!


Váhy
Co dělat: Karta Rytíř mincí vám radí věnovat aspoň část svého volného času budování vašeho domácího zázemí, stability a jistot. Bude vás to bavit, ale co je ještě důležitější přinese vám to výsledky, které budou stát za to. Místo honby za pomíjivými letními zážitky, které by vás akorát stály zbytečně mnoho peněz, se proto raději věnujte svému domovu, zahradě nebo rozvíjení nějakého vašeho dlouhodobého koníčku, kterému se stabilně věnujete. Volnější letní dny vám poskytují jedinečnou příležitost udělat spoustu práce a posunout se o velký kus dopředu. Budete mít skvělý pocit z dobře vykonané práce, a to vám bude lepší odměnou než cokoliv jiného!
Co nedělat: Karta Dva meče vás varuje před nerozhodností a přílišným váháním, co se týče volnočasového programu. Když se budete příliš dlouho zamýšlet nad tím, co kdy podniknete, může se snadno stát, ze přijdete o obě možnosti, a to by byla škoda. Raději dovolte svým citům a pocitům, ať vám našeptají, z čeho budete mít větší radost, a pak už o tom dále neuvažujte, ale jděte do toho! Někdy může být trochu složité naslouchat vnitřnímu hlasu a odhalit svá skutečná přání, ale poznáte je podle toho, jaké pocity ve vás budou vyvolávat. To, co je ukryté ve vašem podvědomí, vás možná trochu překvapí – nakonec vás bude bavit něco úplně jiného, než byste čekali!

Štír
Co dělat: Karta Deset holí vám prozrazuje, že si toho na sebe berete ve volném čase možná až příliš mnoho a veškeré volno budete mít zaplněné nejrůznějšími plány a programem. Občas to bude docela náročné a bude vás to vyčerpávat, ale přesto vám tato situace bude velmi vyhovovat. Když se někdy naskytne chvilka, když nebudete mít co dělat, budete z toho naopak nervózní a budete se snažit zaplnit ji nějakým zajímavým zábavným programem. Po fyzické stránce vás takový bohatý program bude trochu unavovat a po večerech často padnete únavou do postele dřív než byste chtěli, ale po psychické stránce vás to bude velmi bavit a nabíjet energii. Tak klidně v tomto způsobu trávení volného času pokračujte a užívejte si všechno, co vám léto přináší - s maximálním nasazením a na plné obrátky!
Co nedělat: Karta Páže mečů vás varuje, ať se nesnažíte za každou cenu zkoušet nové věci a dělat radikální kroky a změny ve svém životě - byť by se jednalo jen o volný čas! Více než nové experimenty vás budou bavit aktivity, které jste už dělali i v minulosti a na které jste zvyklí. Není důvod být na sebe příliš přísní a dávat si cíle, které nemůžete splnit. To pak už přece není zábava ani odpočinek, ale tvrdá práce. A od té byste si v létě měli dát pohov, i kdyby vám ji nikdo nepřikazoval, jen vy sami sobě!

Střelec
Co dělat: Karta Milenci vám připomíná, ať ve volném čase nezapomínáte na svoji lásku a věnujete dostatek pozornosti partnerskému životu. Jako Střelci máte spoustu koníčků a někdy máte sklon svůj protějšek zanedbávat například kvůli aktivitám s přáteli. Ale teď si mnohem lépe užijete volné dny, když budete pokud možno všude vyrážet ve dvojici. Nezadaní Střelci by se měli poohlédnout po svém okolí, protože je zde někdo, kdo by pro vás mohl být skvělým partnerem. Když se vám povede tohoto člověka najít a sblížit se s ním, čeká vás nádherný zbytek léta ve společnosti protějšku, se kterým budete naladěni přesně na tu samou vlnu. Ani zadaní Střelci by však neměli svůj partnerský vztah zanedbávat. Čím více energie a času do něj vložíte, tím bohatěji a krásněji se vám pak odmění!
Co nedělat: Karta Deset mečů vám radí, abyste o svém volném čase nepřemýšleli příliš mnoho a do hloubky. Raději dejte prostor spontánnímu vývoji situací, než se donekonečna zamýšlet nad tím, co se vám vyplatí a nevyplatí dělat. Pak to už totiž vůbec nebude zábava, ale budete dělat věci jen z povinnosti a proto, že jste si to tak naplánovali nebo jste to někomu slíbili. A to by byla velká škoda, je to přece váš volný čas a ten by měl být zasvěcen něčemu, co vás nabije energií, nikoliv záležitostem, které vám ji ubírají!


Kozoroh
Co dělat: Karta Devět mincí vám připomíná, že léto je zde proto, abyste si ho užívali a abyste si dopřáli všechny příjemné stránky života. Pohodlné domácí zázemí pro vás bude letos v létě útočištěm, kde se budete cítit bezpečně a dobře, a budete proto věnovat hodně energie a nadšení, ale taky finančních prostředků jeho zvelebování. Budete si užívat pocit hojnosti, ale nejen doma, pohodlí pro vás bude důležité i na cestách. Připlaťte si za luxus, například za vyšší úroveň ubytování, pohodlnější cestování a kvalitnější jídlo. Pak budete mít z dovolené nebo víkendového pobytu mnohem větší radost a lepší pocit!
Co nedělat: Karta Vůz vám připomíná, ať se nesnažíte mít všechno ve svém životě pod svojí kontrolou. Dovolte ostatním, ať trochu více plánují a dopřejte si ten luxus být trochu pasivní a nechat partnera nebo příbuzné, ať všechno zařídí. Jen se budete muset smířit s tím, že to možná nebude úplně stoprocentně podle vašich představ, a vážit si toho, co udělali místo reptání a kritiky. Mohlo by se totiž stát, že si to zapamatují a příště se už k ničemu podobnému nenechají přemluvit – a pak zas padnou všechny povinnosti na vaši hlavu!

Vodnář
Co dělat: Karta Páže mincí vám radí rozhlédnout se ve svém okolí po nových podnětech a nápadech, co dělat ve volných chvílích. Možností a zajímavých aktivit je hodně, jde jen o to je objevit. Budete velmi příjemně překvapeni tím, co se vám povede najít. Potěší vás i to, že vaše nové hobby bude po finanční stránce mnohem méně nákladné, než jste očekávali. A to se vám bude počítat, protože pak máte mnohem širší paletu možností!
Je vhodná doba pro nové začátky ve všem, čemu se ve volném čase věnujete - ať už jsou to čistě odpočinkové a zájmové aktivity, nebo i něco praktičtějšího, jako je například vylepšování bydlení. Všechno nové, do čeho se pustíte, vám půjde rychle od ruky a bude se vám dařit.
Co nedělat: Karta Čtyři mince vás varuje před přílišným lpění na materiálním zázemím, ať už jsou to finance, majetek nebo zkrátka jen pohodlnost a lenost opustit klidné prostředí svého domova. Máte obavy, že byste mohli něco ztratit, ale jediné, co můžete skutečně ztratit je příležitost ke skvělým novým zážitkům! Tak tedy překonejte zbytečné obavy z nedostatku financí a podobně a pusťte se do aktivit, které vás lákají!

Ryby
Co dělat: Karta Šest mincí vás vybízí k velkorysosti k vašemu nejbližšímu okolí, se kterým budete sdílet své volnočasové aktivity. Když například budete chtít někam vyrazit s někým z přátel, jenomže on nebude mít peníze, tak mu můžete půjčit nebo ho pozvat. Když budete chtít vytáhnout ven svoji rodinu, překvapte je a zainvestujte do rodinné vstupenky jako nečekaného dárečku. Když se budete snažit vytáhnout partnera, ať si vyzkouší s vámi váš oblíbený sport, nelitujte čas, který vás to bude stát, abyste ho naučili základy a pravidla.
Ve společnosti blízkých lidí si budete aktivní odpočinek užívat mnohem lépe než osamotě. Nedovolte proto, aby vám v tom zabránili materiální, finanční nebo jakékoliv jiné praktické problémy!
Co nedělat: Karta Věž vás varuje před možností, že váš volný čas vám naruší nějaké nevítané a nečekané změny – například reorganizace v práci, náhlý nedostatek financí nebo něco podobného. Cesty osudu jsou nevyzpytatelné, takže tomuto riziku nezabráníte – počítejte s tím a dělejte si plány tak, aby byly flexibilní a abyste se uměli snadno a rychle přizpůsobit široké paletě možných změn. Štěstí přeje připraveným a pak vás ani ta nejneočekávanější změna nebude moct vyvést z rovnováhy a zkazit vám radost z krásných letních dnů!

Autor článku

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.