Home - Články - Letní lásky – jedna noc nebo celý život?

Letní lásky – jedna noc nebo celý život?

vloženo 2. 7. 2020
čas čtení: 5 minut

Letní lásky – jedna noc nebo celý život?

Léto – to je vášeň! Pod horkým sluncem je snadné se zamilovat, ale říká se, že letní lásky jsou krátké. Je to pravda? Má ta vaše šanci? Pojďte se s námi podívat, co na to říká esoterika. Proč se dva lidé setkají, aby se vzápětí zase rozešli? Lze zvrátit osud?

sdílet článek na facebooku

Síla osudu

Tajné učení praví, že každé setkání má svůj smysl. Není možné, abyste se do někoho zamilovali, aniž by vaše duše byly vnitřně spřízněny. Pokud je vzplanutí oboustranné, není co řešit – s tímto člověkem jste se jednoduše setkat měli a nijak jinak to dopadnout nemohlo!

Ale co z toho, řeknete si, když sedíte doma po návratu z dovolené sami na své posteli a pomalu ze svého letního románku střízlivíte. Možná vás od sebe dělí stovky kilometrů, možná jen pár ulic, ale každý z vás se musí vrátit do svého života, ve kterém ten druhý nemá místo. Tak jaképak poselství?

Nestává se každý den, aby k sobě dvě duše vzplanuly láskou. Je úplně jedno, zda je to na několik hodin, dnů, týdnů nebo let – vždy je to znamením, že tito dva lidé jsou navzájem karmicky provázáni. Ani když se s někým vyspíte po divokém večírku, není to žádná náhoda! Zamilovanost a sex jsou tak silné energie, že i krátká chvíle stačí, aby se mezi dvěma dušemi vytvořily na nehmotné úrovni vazby, nebo naopak aby si navzájem poskytly přesně tu zkušenost, kterou jim jejich karma ukládala. Jednoduše to tak mělo být!


Taky vám vzpomínka na některé letní románky rozbuší srdce i po letech? Díváte se na společné fotky nostalgicky jakoby to bylo včera? Ano, je to vaše spřízněná duše – ale ne s každou z blízkou duší je nám souzeno zůstat na celý život. S láskou je to totiž komplikované!

Duše si vyřizují účty

Karmická provázanost duší má různé podoby. Zajímá vás, jaké vyhlídky má vaše láska? To závisí od zkušeností a úkolů, které si vaše duše s sebou přinesly z minulých životů!

Některé dvojice se setkají pouze proto, aby si mezi sebou něco vyrovnaly, aby uklidnily energie, jenž byly kdysi v dávných dobách rozbouřeny. Možná kdysi jeden z vás toho druhého citově zranil, nyní si máte vyřídit účty. Silné vzplanutí zde vzniká právě proto, že jsou ve hře silné emoce z minula. Naše duše to podvědomě poznají a vzniká zamilovanost!

Taková láska však nemá dlouhého trvání. Možná to chvíli bolí, ale vzpomínky vyblednou, ani nevíte jak. A když se třeba náhodně potkáte po letech, už ani nevíte, co jste na tom druhém viděli. Vlastně, spíš se sami sobě hodně divíte – kde jste tehdy nechali oči?


Kolik je v životě lásek?

Ne každá letní láska je však vyřizováním účtů a vyrovnáváním energii. Na některé nelze zapomenout – proč tedy končí? Byla to skutečná láska nebo pouze iluze? Kolikrát za život vlastně člověk může mít doopravdy rád?

Naše duše si za dobu existence Země prošly nespočetným množstvím vtělení. V každém z těchto životů, a mohly jich být desítky i stovky, jste měli maminku, otce, prarodiče, sourozence, manželského partnera (nebo i několik partnerů), přátele a další blízké lidi. Mnohdy se tyto role opakují a blízcí lidé si zůstávají blízcí po několik životů, například manželé se mohou opět potkat a vzít se, nebo se rodinně spříznění lidé rodí opět do stejné rodiny, ale není tomu vždy tak. Duše se vyvíjejí a mají různá přání. Přejí si zažít různé zkušenosti. A tak se třeba napříště mohou narodit v úplně rozdílných zemích.

Vidět do budoucnosti

Potkat blízkou duši je vždy krásné, i kdybyste měli být jen přátelé. Zda spolu zůstanete i jako partneři, je věcí osudu. Částečně ho máte ve svých rukou, ale některé souvislosti příčin a následků nejdou smazat. Můžete jim však porozumět a zvítězit nad nimi!

Když chcete zjistit, jak dopadne vaše letní láska, podívejte se na svoji partnerskou karmu. Naši poradci z Astrohledu vám pomohou zjistit, co vás s vaší láskou spojuje a pomocí karet nahlédnout do vaší budoucnosti. Neváhejte a zjistěte, zda je vám souzeno být spolu!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.