Home - Články - Láskohled 7. - 13. březen

Láskohled 7. - 13. březen

vloženo 4. 3. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 7. - 13. březen

S březnem se přiblíží také příchod jara. Už se těšíte na jarní vycházky? V novém Láskohledu se podíváme na to, jak to vypadá s vaším vztahem a zda si nezadaní užijí jaro už s novým partnerem, nebo si ještě chvíli počkají. Věřte na lásku a čtěte Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Dlouhodobé svazky si nyní prochází nehezkým obdobím plným výčitek a hádek. Nejste na tom dobře psychicky a tato situace vás deptá. Měli byste najít schůdné řešení, než bude pozdě.

Býk
Konečně jste potkali někoho skvělého, kdo stojí o vaši pozornost a lásku. Dlouho jste toužili po romantice a tak, když jste se ji dočkali, tak se nemíníte hádat kvůli maličkostem.

Blíženci
Z minulosti máte ve skříni kostlivce, o kterém jen málokdo ví. Nyní ho ale budete muset vytáhnout na světlo, protože váš protějšek na vás udeřil, že od vás chce slyšet pravou verzi.

Rak
Nechápete, co se to děje. Domů vám chodí anonymní SMS a vy si se situací neumíte moc poradit. Máte tak trochu podezření na bývalého partnera, ale dokázat samozřejmě nic nemůžete.


Lev
Milí Lvíčci, mějte se na pozoru! Velice blízko vás se pohybuje jedinec, který je pro vás jako stvořený. Možná se díváte špatným směrem, stačí změnit vaše zvyklosti a máte vyhráno.

Panna
V lásce tento týden nedělejte ukvapené kroky, mohli byste jich totiž velice záhy litovat. Každou svou činnost si velice dobře promyslete a teprve poté přijďte s kloudným řešením.

Váhy
Začátkem týdne navážete velice zajímavé osobní vztahy. Potkáte hned několik lidí, kteří vás zaujmou nejen svým atraktivním zevnějškem, ale zejména osobitým přístupem k životu.

Štír
Poslední dobou není nic podle vašich představ. Protějšek se stále jen doma nudí, nic nechce podnikat a vás to štve. Nejraději byste měli vedle sebe někoho daleko více akčnějšího.


Střelec
Váš nový objev je sice terno, ale nejeví moc zájem o nějaký vážnější vztah. Chová se k vám pěkně a s úctou a skoro nikdy se nenudíte, ale o budoucnosti s ním nemůže být žádná řeč.

Kozoroh
Užíváte si každou chvilku se svou novou láskou, která vám znenadání spadla do klína. Byla to láska na první pohled a vy zase konečně věříte na pravost citů i na velkou romantiku.

Vodnář
Občas máte takové chvilky, že toužíte po větší svobodě, nebo snad dokonce po samotě. Zajít si prostě sám do kina, nebo si večer číst, či zajet s kamarády na otočku do zahraničí.

Ryby
Momentálně není pro vás a ani pro vašeho protějška snadné udělat nějaký kompromis. Oba si stojíte za svou pravdou a nikdo není ochotný přiznat, že chyboval. Musíte to nějak vyřešit!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.