Home - Články - Jak přežít single

Jak přežít single

vloženo 3. 3. 2022
čas čtení: 6 minut

Jak přežít single

Způsoby, jak žít nezadaný, jsou dva. Ten správný a ten špatný. Existuje spousta možností, jak se z toho zbláznit i jak si to užít. Musíte se naučit, jak to zvládnout. Když je člověk single, měl by si to užívat a ne truchlit.
sdílet článek na facebooku

Svět je plný osamělých srdcí. Některým to vadí, jiným vyhovuje. Žít sami ve světě, kde se definice lásky neustále vyvíjí, je někdy nadlidský výkon. Přestaňte se vyžívat v tom, že se cítíte osaměle. Udělejte si z toho přednost a pořádně ji využijte!

Můžete přeci žít sami a při tom vztahy mít, to se nevylučuje. Budete spolu o víkendu, párkrát týdně, střídavě u vás a u toho druhého? Nebo raději venku, na cestách, v hotelích? Proč ne! Nejpodstatnější na tom je, jak se u toho cítíte. Pokud vztahy nezavrhujete, najděte si pro sebe tu správnou variantu.

Seznamte se s výhodami aneb jak se z toho nezbláznit

Singles jsou ve většině případů dobře situovaní, nezávislí jedinci, kteří mohou investovat jen sami do sebe. V Čechách se tento novodobý fenomén objevil po roce 1989, uvolnily se společenské poměry a jde to! Co je na tomto způsobu života tak lákavé?

Na prvním místě dlouhého seznamu výhod je svoboda. Můžete kdykoliv cokoliv a nemusíte to nikomu vysvětlovat. Nebo se snad dokonce ptát, jestli vůbec smíte! Veškeré vztahové problémy se vás vůbec netýkají. Nemáte přece žádný vztah, ve kterém se musíte někomu z něčeho zodpovídat.

Na druhém místě jsou peníze. Nemusíte se s nikým dělit. Můžete své peníze investovat do čeho se vám zachce. Do oblečení, cestování, do aut, do moderních hraček všeho druhu nebo třeba do nočního života, hýření a alkoholu.



Další výhodou je pestrost sexuálních vztahů, partnerů nebo partnerek, pokud vás baví zrovna tohle. Můžete mít více sexuálních partnerů a nemusíte se z toho nikomu zpovídat. Je to vaše věc.

Můžete se soustředit na svou práci, věnovat se kariéře a mít úspěch. A co teprve klid a pohoda poté, co se vrátíte po celém dni domů!

Aktivně udržujete čilý společenský život. Je s vámi bezesporu větší zábava, než se zadanými, protože vám nikdo po půlnoci nevolá, že už byste měli jít domů. Lidé vás více vyhledávají. Máte čas a chuť je nezanedbávat, neustále oživujete kontakty.

Singles pro zdraví těla i ducha

Člověk je ze své podstaty tvorem společenským, chceme s někým být. I tak ale single život nemusí být ani složitý, ani nudný. Právě naopak! Potvrzují to i vědecké studie. On-line průzkum provedený Sleep Council of England zjistil, že nezadaní mají lepší spánek, než jejich zadané protějšky.

A nejen to, jsou také čilejší a štíhlejší. Jejich jakýsi pohotovostní režim udržuje mozek a tělo neustále připravené k akci. Mysl i metabolismus těla reaguje tedy rychleji. Alespoň to tvrdí herečka a zároveň poradkyně životního managementu Kimberley Friedmutter, známá z reality show Sin City Rules.



Nejste divní ani postižení, když s nikým nejste. Být single vás naopak obohacuje. Můžete o sobě více přemýšlet. Člověk si uvědomí, kým je a za čím chce v životě jít. V hlavě vám to musí hezky uzrát. Když s někým pořád sdílíte svůj čas, ztrácíte sami sebe. Nemáte příležitost, přes všechno, čím je váš život zaplněn, spatřit sebe. Takového, jaký jste. Čas, který věnujete jen sami sobě, podněcuje kreativitu.

Věcně a prakticky - prostě cool!

Volní ptáci se podle statistik slétávají do velkých měst. Milují svou práci, budují si kariéru, nechtějí se vázat. Je to nejlepší škola života. Protože žijete sami, musíte se o sebe postarat, víc se snažit. Nejste žádní mamánci. Dokážete si najít dobrou práci, hezký byt, zajistíte se materiálně.

Využijte ten čas, pracujte na sobě, na svém těle, zdraví, kariéře a koníčkách. Mnohonásobně to zvýší vaše šance na úspěch při případném hledání partnera. Máte sice vyšší nároky, ale zároveň přitahujete ty podobně vyzrálé.

Výzkumy ukazují, že jako single žijete nejspíš ve větší špíně. Pocit štěstí a vaše sebevědomí to ale nijak nepoznamená. Víte, co od sebe můžete čekat, co zvládnete a co ne, a tak dále. A to je ohromně hodnotné. Být single je zkrátka cool!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.