Home - Články - Láskohled 31. prosince - 6. ledna

Láskohled 31. prosince - 6. ledna

vloženo 28. 12. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 31. prosince - 6. ledna

Skočte do nového roku rovnýma nohama! Čekají na vás nové a nekonečné možnosti na seznámení a nalezení lásky nebo na hledání nových dimenzí ve stávajícím vztahu. Zapomeňte na to, co bylo minulý rok, teď začínáte s čistým štítem a bude to stát za to! Vaším tahákem v lásce bude i v roce 2019 Láskohled!
sdílet článek na facebooku

Beran
S příchodem Nového roku nebude o lásku nouze. Vše na co sáhnete, tak vám vychází a vaše sny o princi na bílém koni se začnou stávat skutečností. Momentálně jste na vrcholu blaha.

Býk
S vervou se vrhnete do víru pracovního nasazení a na milostné záležitosti vám nezbývá čas a možná ani nálada. Zkrátka a dobře máte nyní úplně jiné myšlenky a láska nehraje prim.

Blíženci
V porovnání s předchozím týdnem, bude v tomto týdnu lásky o poznání méně. Sváteční nálada končí a vy se vrháte na záležitosti všedního dne a ty nemají takové láskyplné kouzlo.

Rak
Silvestr prožijete v bujarém opojení a probuzení v cizím milostném objetí pro vás bude více než překvapivé. Jedná se o lásku na jednu noc, nebo z tohoto flirtu bude i něco víc?



Lev
Zakončení roku bude opravdu veselé a o nová seznámení nebude nouze. Budete si všímat obdivných pohledů ze strany opačného pohlaví a nadále budete oslňovat svým kouzelným úsměvem.

Panna

Konec roku strávíte v poklidném a nutno říct, že i ve značně romantickém duchu. Užíváte si svou lásku naplno a dáváte přednost něžnostem před hořícím krbem, než bujaré oslavě.

Váhy

S příchodem nového roku vám na mysl vyvstane množství otázek spojených právě s milostným vztahem. Přemýšlíte nad změnou a máte pocit, že dosavadní vztah není to pravé ořechové.

Štír
Kolem vás se začne pohybovat jedinec, s kterým jste se seznámili právě na Silvestra. Zprvu milé dotírání se změní v poněkud nesnesitelné obtěžování, které budete muset hned utnout.



Střelec
S nadšením a otevřenou náručí čekáte, co vám první týden v novém roce přinese. Jste naladěni na pozitivní vlnu a těšíte se na nové příležitosti, ale i milostná seznámení a flirt.

Kozoroh
Snažíte se ze všech sil zachránit něco, co už je dávno mrtvé. S příchodem nového roku zjistíte, že vás čeká ještě mnoho pěkného a nebudete se dalším změnám tak urputně bránit.

Vodnář

O svou lásku se bojíte zbytečně. S novým rokem přijde upřímné vyznání, které vám doslova vyrazí dech. Pokud jste nad vztahem doteď váhali, nyní si konečně budete svými city jisti.

Ryby

Máte před sebou ještě plno překvapivých výzev. Některé z nich se týkají i vašeho milostného života. Jste ochotni přistoupit na kompromis, nebo se chystáte vkročit do nového vztahu?

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.