Home - Články - Láskohled 30. listopadu - 6. prosince

Láskohled 30. listopadu - 6. prosince

vloženo 27. 11. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 30. listopadu - 6. prosince

Přelom měsíce si pro nás připravil parádní emoční houpačku a city se budou bouřit u zadaných i nezadaných. Každopádně si užívejte všeho, co vám láska přinese, protože každou zkušenost můžete jednou využít ve svůj prospěch!

sdílet článek na facebooku

Beran
Přelom měsíce pro vás bude zlomový. Oblast lásky už si žádá obrovské změny a vy se konečně odhodláte k zásadnímu a výraznému kroku, který vám obrátí váš dosavadní život naruby.

Býk
Stále čekáte na toho pravého jedince jen pro vás. Nyní se však konečně dočkáte. A přitom byl ten člověk tak blízko vás a vy jste se na něj nikdy nedívali tak, jak se díváte teď.

Blíženci
Doufali jste, že se váš osobní život změní, ale jak to vypadá, tak se stále jede v těch samých kolejích. To vás nebaví a chcete od života něco jiného. Projdete radikální změnou.


Rak
Tento týden snadno navazujete přátelství. Jste velmi komunikativní a celkový dojem z vaší osoby je velmi milý a příjemný. To vám více než pozitivně hraje do karet v oblasti lásky.

Lev
I když se stále nikdo ve vašem životě neobjevuje, tak vy neztrácíte optimismus, a to je na vás právě tak přitažlivé. Opačné pohlaví vidí, že jste plni elánu a může na vás oči nechat.

Panna
Stydlivost a tréma se občas u vás objeví, ale rozhodně to není nic obvyklého. Nyní však potkáte někoho, kdo vám doslova vyrazí dech a vy se nezmůžete ani na obyčejnou konverzaci.


Váhy
Potkáte někoho velmi kontroverzního. I když o jeho pozornost nestojíte, tak on o tu vaši velice. To vám není příjemné a vy si alespoň uvědomíte, že není všechno zlato, co se třpytí.

Štír
V lásce jste velmi odvážní a nebojíte se riskovat. To je pro opačné pohlaví doslova elektrizující a jste ztělesněním sex appealu. Dobře víte, kde máte přednosti a umíte je použít.

Střelec
První rande s novým idolem nedopadne úplně podle vašich představ. Z dřívější psané konverzace jste měli za to, že vás čeká docela žhavý rozhovor, ale výsledek vás teda zklamal.


Kozoroh
Věnujete se tento týden tvořivým předvánočním aktivitám a zvelebujete svůj domov. Nemáte tedy chuť obrážet nějaké párty a seznamovat se s novými lidmi. Cenný čas věnujete jen sobě.

Vodnář
O svém protějšku se dozvíte nečekané informace, které vás šokují. Budete zklamáni, že jste tak dlouho spolu ve vztahu a daný člověk vám zatajil tak důležité věci ze svého života.

Ryby
Střádáte odvážné plány, jak zaujmout objekt vašeho zájmu. Jste totiž plni elánu a odhodlání dodržet, co jste si předsevzali. Nasadíte své nejúčinnější zbraně a věříte, že zaberou.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.