Home - Články - Láskohled 29. května - 4. června

Láskohled 29. května - 4. června

vloženo 26. 5. 2023
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 29. května - 4. června

Ať už jste láskou zklamaní, nebo stále věříte v sílu lásky a žijete v harmonickém vztahu, i tak je dobré poslouchat, co si pro vás hvězdné konstelace připravili do nového týdne a věřit v ještě lepší zítřky! Zjistěte včas, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Dbejte na své vlastní potřeby a nezapomínejte ale ani na sebe samotné a své koníčky, abyste se mohli cítit šťastní a spokojení ve vztahu. Jedině tak dosáhnete kýženého výsledku.

Býk
Buďte trpěliví a otevření k diskuzi a snažte s protějškem najít společné řešení. Pokud vám něco ve vztahu chybí, je nyní správný čas to otevřeně komunikovat se svým partnerem.

Blíženci
Pro Blížence přináší tento týden výrazné zlepšení v oblasti lásky a vztahů. Pokud jste v současné době v dlouhodobém vztahu, můžete se těšit na harmonii a celkovou vyváženost.

Rak
Pokud jste momentálně bez partnera, může být tento týden ideální pro seznámení s novými lidmi a pro rozvíjení nových romantických vztahů. Buďte však opatrní a příliš se neunáhlete!


Lev
Pro Lvy přináší tento týden i následující měsíc zlepšení romantických vztahů a lásky. Pokud jste v současné době nezadaní, může se vám nabídnout možnost setkat se s někým novým.

Panna
Jste-li bez partnera, je ideální čas pro sebereflexi a uvědomění si všech přání. Nechte si čas na nalezení správného partnera a neunáhlete se jen proto, že se vám někdo zalíbil.

Váhy
Pokud jste momentálně bez partnera, může být tento týden ideální pro seznámení s novými lidmi a pro rozvíjení romantických vztahů. Buďte však opatrní, abyste nebyli slepě zamilovaní!

Štír
Milí Štíry, tento týden přináší změny v oblasti lásky a vztahů. Pokud jste v současné době ve vztahu, může dojít k nějakým napětím ale i konfliktům, které budou nadále přetrvávat.


Střelec
Pro Střelce přináší tento týden pozitivní změny v oblasti lásky. Pokud jste nyní ve vztahu, může dojít k posílení vzájemného porozumění. Je důležité být otevřený v komunikaci.

Kozoroh
S vaším přirozeným šarmem a humoru by se vám mohlo snadno podařit najít si nového partnera, ale dejte si pozor na své nároky a očekávání. Ty jsou mnohdy až příliš vysoké a nereálné.

Vodnář
Buďte otevření novým zážitkům. Pokud jste v současné době ve vztahu, tento týden přináší více romantiky a vášně. Nebojte se svému partnerovi vyjádřit své city a sdílet s ním touhy.

Ryby
Dbejte na to, aby váš vztah byl založen na vzájemné podpoře, důvěře a respektu. Nezanedbávejte ani ostatní vztahy, zejména rodinu a přátele, protože ti jsou tady vždy pro vás.

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.