Home - Články - Láskohled 29. března - 4. dubna

Láskohled 29. března - 4. dubna

vloženo 26. 3. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 29. března - 4. dubna

Březen se láme v duben. Nastane zlom i ve vašem milostném životě? Hvězdy to vědí a v novém Láskohledu zjistíte, jakým směrem ukazuje střelka vašeho osudového kompasu.

sdílet článek na facebooku

Beran
S někým z vašich známých vás pojí stejné zájmy. Nikdy jste si nemysleli, že si s tímto člověkem budete rozumět, ale skutečnost vás velice mile překvapí. Kdo ví, jak se to vyvine.

Býk
První jarní Úplněk je v mnohých ohledech velmi zvláštní a mystický, ale bohužel příliš nepřeje dlouhodobým vztahům. Spíše jsou ve hře náhlá, a hlavně pěkně žhavá, noční dobrodružství.

Blíženci
Nemáte tento týden moc dobrou náladu a máte sklony k smutku. Máte totiž pocit, že se vám jistá blízká osoba přestává dostatečně věnovat. Přijde vám, že vše bere na lehkou váhu.

Rak
I když tento týden nejste příliš výřeční, ani moc společenští, a návrhům přátel na nějakou akci se vyhýbáte, tak i přesto potkáte někoho, s kým vám to skvěle ladí. Bude to nečekané.


Lev
V dlouhodobých svazcích se mohou objevit konflikty. Každý máte jiný názor na to, jak by to mělo v domácnosti vypadat. Hádáte se sice o maličkosti, ale postupem času se to nasbírá.

Panna
Máte před sebou naprosto úžasný týden plný zábavy. Se svými přáteli máte naplánovaný skvělý víkend, kde nebude nouze o nové kontakty. Možná právě zde potkáte někoho, kdo vás zaujme.

Váhy
Nový idol se ukáže jako někdo velmi přelétavý a nejste si u něj ničím jistí. Často propadáte melancholii a po večerech se trápíte tím, že se vám neozývá a nevíte, kde tráví večer.

Štír
Dělá vám velkou radost, že se jakž takž můžete scházet s lidmi okolo vás. Nikdy jste si nemysleli, že vám bude společenský kontakt tolik chybět. Třeba i potkáte někoho sympatického.


Střelec
Venuše je v nezvykle příznivém trigonu s vaším znamením a to znamená, že se vám bude dařit v osobních a milostných vztazích. Je velká pravděpodobnost, že potkáte někoho skvělého.

Kozoroh
V dlouhodobých svazcích je to tento týden jako na houpačce. Částečně za to může Úplněk, který manželským vztahům moc nepřeje. Hádky jsou na denním pořádku a vám to kazí náladu.

Vodnář
S největší pravděpodobností se už teď kolem vás pohybuje osoba, která je vám souzena. Už při prvním kontaktu zjistíte, že si skvěle rozumíte a přijde vám, že už se znáte sto let.

Ryby
Váš nový objev na vás mnohdy působí dost nedostižně a dokonce chladně. Přesto vám tato osoba naprosto imponuje a i přes očividný nezájem se mu chcete zalíbit a hodně se snažíte.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.