Home - Články - Láskohled 25. února - 3. března

Láskohled 25. února - 3. března

vloženo 22. 2. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 25. února - 3. března

S příchodem března se přiblíží také příchod jara. Už se těšíte na jarní vycházky? V novém Láskohledu se podíváme na to, jak to vypadá s vaším vztahem a zda si nezadaní užijí jaro už s novým partnerem, nebo si ještě chvíli počkají?
sdílet článek na facebooku

Beran
Celý týden budete nespokojení a podráždění. To se samozřejmě odrazí i na vašem partnerském vztahu. O hádky a nepříjemné malichernosti nebude nouze. Štěstí vám nyní v lásce nepřeje.

Býk
V lásce vám vše vychází, jak má. Doma panuje naprostá harmonie, která ovlivňuje veškeré dění kolem. Děti cítí vaše vzájemné souznění a jsou daleko spokojenější ale i klidnější.

Blíženci
Kolem vaší osoby o potenciální nápadníky teď rozhodně není nouze. Pozvánky na nejrůznější akce se na vás hrnou ze všech stran a vy se nemůžete nabažit tohoto pocitu pozornosti.

Rak
Brouzdáte po internetu místo toho, abyste vyrazili někam ven mezi lidi. Konečně se vymaňte z tohoto stereotypu a začněte pořádně žít. Jen tak máte šanci někoho zajímavého potkat.



Lev
Opačné pohlaví vás tento týden vyvádí z míry. Doslova a do písmene u vás bude platit, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. V některých situacích si vůbec nebudete vědět rady.

Panna
Kroťte tento týden své emoce. Nejen, že se vám to nemusí vyplatit například v milostných vztazích, ale poblouznění a flirtování na pracovišti také není momentálně to pravé ořechové.

Váhy
Vaše tvrdohlavost může zapříčinit mnohá nedorozumění zejména v osobní sféře. Milostný život si sice umíte hezky okořenit, ale svou paličatostí také dokážete mnohé pěkné odehnat.

Štír
V kompromisech nejste jindy příliš zdatní. Tento týden však budete mistrem tolerance a vaše diplomatické jednání dokáže mnohé pozitivně obrátit. Samozřejmě, že ve váš prospěch.



Střelec
Bohatě se vám tento týden vyplatí čekat a nedělat nějaká závažná rozhodnutí. V milostných vztazích vám hvězdy radí, abyste byli opatrní a nepouštěli se do ničeho závažnějšího.

Kozoroh
Kolem vás proudí život na plné obrátky. Jste ve víru dění a společenské události pleníte do posledních okamžiků. Jste živelní, optimističtí a veselí a zaujmete jistého jedince.

Vodnář
Kam se hnete, tam je vás plno. Všude si dokážete najít mnoho přátel, ale i potenciálních milenců. Ve flirtování jste doslova nepřekonatelní a opačné pohlaví je z vás nyní uneseno.

Ryby
Tento týden přijde zklamání. Člověk, o kterém jste si mysleli, že je vaší spřízněnou duší a blízkou osobou, se radikálně změní. Konečně poznáte jeho pravé já a není to nic hezkého.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.