Home - Články - Láskohled 23. - 29. prosince

Láskohled 23. - 29. prosince

vloženo 20. 12. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 23. - 29. prosince

Nákupní předvánoční šílenství je snad už za námi a teď je ten nejlepší čas užívat si lásku svých bližních. Dopřejte si chvíle společného klidu a věnujte si vzájemnou péči. Nezapomeňte, že Vánoce jsou svátky míru a lásky! Proto nechte staré křivdy za sebou, darujte úsměv a nechte lásku rozzářit vaši duši.
sdílet článek na facebooku
Beran
Ač jste to nečekali, tak váš protějšek se k vám zničehonic začne chovat dost nepříjemně. Zkazí vám tím skoro celé svátky a nebýt rodiny a kamarádů, tak si je vlastně ani neužijete.

Býk
Harmonický týden plný štěstí a rodinné pohody jen podtrhne láskyplné vyznání od vašeho miláčka. Tento týden si skutečně užijete a budete na něj s láskou ještě dlouho vzpomínat.

Blíženci
Single jedinci si sice užijí svátky s rodinou, ale už se pomalu začínají připravovat na Silvestr s přáteli, který slibuje velkolepou zábavu a spousto nových možností k seznámení.

Rak
Svým vztahem si teď nejste příliš jistí a nemáte na svůj protějšek náladu. Důvod je však nejasný. Vážně přemýšlíte nad tím, že Silvestr strávíte odděleně každý se svými přáteli.



Lev
Nevynechejte tento týden vánoční večírek, na který jste byli na poslední chvilku pozváni. Máte spíš chuť lenošit u televize, ale tato společenská akce slibuje nevídané zážitky.

Panna
Vaše láska má pro vás báječné překvapení. Jste naprosto okouzleni vánoční atmosférou, kterou si pro vás náhle připraví a velkolepý romantický dar bude jen třešničkou na dortu.

Váhy
Kouzelný čas vánoční má pro vás připravené vskutku romantické chvíle plné pohody a harmonie. Prožijete tento týden nadmíru spokojeně a budete si užívat společných chvil vaší lásky.

Štír
Tento týden se obklopíte lidmi, které milujete ze všeho nejvíc budete si to užívat. Dlouho jste se nesešli v této sestavě a tak vás společné chvíle mile pohladí po vaší dušičce.



Střelec
V tomto týdnu si najdete více času na sebe a své blízké, což je jenom dobře. V dnešní hektické době si málokdo umí najít čas na rodinu, láska a přátele. Vy to ale chcete napravit.

Kozoroh
Největší překážkou ve vztahu bude vaše náladovost. Stres kolem svátků si vybral svou daň a vy se teď necítíte být úplně v klidu. Ale vánoční atmosféra vám vrátí světlo do duše.

Vodnář
Vánoce by měly být svátky klidu a míru. U vás to tak někdy nevypadá. Na pořadu dne budou hádky s potomky, ale i rodiči a manželem. Výsledek však stojí za to a vy byste neměnili.

Ryby
Nový přítel je vám spřízněnou duší ve všech chvílích vašeho života. Jste rádi, že jste si i přes Vánoce našli čas jen na sebe a můžete probrat detaily vašeho soukromého života.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.