Home - Články - Andělé – poslové lásky a dobra nejen o Vánocích

Andělé – poslové lásky a dobra nejen o Vánocích

vloženo 18. 12. 2019
čas čtení: 4 minuty

Andělé – poslové lásky a dobra nejen o Vánocích

Milujete anděly? Toužíte s nimi navázat kontakt? Doba Vánoc je pro komunikaci s anděly jako stvořená! Nechte sílu dobra a lásky, ať zvítězí nad vším, co je ve světě špatné! Poznejte naše společníky – anděly!

sdílet článek na facebooku

Ztělesněné dobro, nejčistší láska

Andělé provázejí lidstvo od pradávných dob. Jsou to bezmezně dobré bytosti, v jejichž povaze není ani špetka čehokoliv špatného, co by mohlo narušit jejich dokonalou krásu a nevyčerpatelnou lásku. Andělé jsou na světě proto, aby sloužili – nemají žádnou jinou vlastní vůli než pomáhat jiným bytostem, a zejména lidem. Umíte si snad představit sobeckého anděla?

Andělská láska je zde pro každého z nás a je jí plný vesmír. Je vám někdy smutno, cítíte se občas osamělí a nemilovaní? Nevěšte hlavu. Lidská láska se zakládá na spoustě podmínek, musíte být takoví nebo makoví, abyste se svým bližním zalíbili, snad až na několik málo výjimek. To andělská láska je jiná – milují nás celým svým srdcem a přesně takové, jací jsme! Nic nežádají a nechtějí brát, pouze neúnavně dávají.



Proč nás andělé tak přitahují?

Fascinují vás andělé? Baví vás obklopovat se jejich obrázky, protože z nich cítíte něco magicky přitažlivého? To je skvělé! Zřejmě patříte mezi lidi, kteří mají vysoce rozvinutý intuitivní kontakt s andělskou říší, proto na vás tak silně působí. Ne všichni lidé mají tento dar, rozvíjejte proto své kontakty s anděly co nejvíc, protože komunikace s nimi je pro vás snazší než pro ostatní!

Nejblíže ze všech andělů je nám náš strážný anděl. Každý člověk má toho svého, který nad námi bdí od kolébky až po hrob a láskyplně hlídá, aby se nám nic špatného nestalo. A když už je dílem osudu a karmy nějaké neštěstí nevyhnutelné, snaží se náš anděl aspoň o to, aby pro nás věci dopadly co nejlépe, jak to jen jde. Jeho pomoc je k nezaplacení – většinou ani zdaleka netušíme, kolika neštěstím jsme se díky němu za svůj život už vyhnuli, a kolik šťastných náhod nám už přinesl do cesty!

Jak potkat svého anděla strážného

Navázat spojení se strážným andělem v zásadě není vůbec složité, ale chce to trochu praxe a hlavně vnímavosti. Nástrojem komunikace s ním je totiž naše intuice a vnitřní hlas. I když svého strážného anděla nevidíme, citlivější osoby ho mohou někdy téměř až skutečně slyšet.
Jak na to? Najděte si chvilku klidu v tichém a nerušeném prostředí s pozitivní atmosférou. To je důležité, rušivé energie by vás mohly rozptylovat. Pokud nemáte takovou možnost doma, jděte do přírody – zasněžená krajina je přímo ideální, bílá je totiž andělskou barvou čistoty!

Požádejte svého strážního anděla, aby vám dal o sobě vědět. Nezapomeňte na zdvořilost, úctu a láskyplnost. Intuice vám napoví, co přesně je vhodné říkat, poslechněte ji. Pak už stačí čekat na odpověď – objevuje se v podobě vnitřního hlasu nebo často spíš myšlenky, která je však tak trochu zvláštní a vás samotné by nejspíš nenapadla – podle toho ji poznáte. Je možné, že se vám anděl neozve napoprvé, třeba má zrovna na práci něco důležitějšího, než si povídat – zkuste to víckrát, chce to čas.



Neztrácejte kontakt!

Umět se svým andělem strážným vědomě komunikovat je skvělé, jeho poselství vám budou v životě pomáhat držet se té správné cesty. Chudáci andělé – kolikrát se snaží nám pomoct, a my je odmítáme poslechnout nebo o jejich pomoci třeba ani netušíme! To už se vám nemůže stát, když budete mít se svým andělem vědomý kontakt!

Pro posílení spojení s anděly se skvěle hodí také nejrůznější amulety s andělskými motivy, obrázky a sošky andělů, kterými se můžete obklopovat vždy a všude. Můžete je mít v bytě i v kanceláři, mohou být vašimi ochrannými šperky nebo talismany do kabelky. Zkrátka budou pořád s vámi!

andelske-karty.jpgArchandělé a andělské karty

Kromě strážných andělů existuje celá plejáda jiných andělských bytostí. Andělé mají ve svém neviditelném světě vytvořenu důmyslnou a propracovanou hierarchii, ve které má každý svůj specifický úkol. Cherubíni, serafíni a další, ti všichni přesně vědí, kde a jak mají ve světě činit dobro. Na nejvyšším stupínku stojí archandělé – těch je pouze několik a mají ty nejdůležitější a nejodpovědnější úkoly, které se týkají celého lidstva.

Archanděl se lidem zjeví jen zřídkakdy, například Panně Marii zvěstoval archanděl Gabriel narození Ježíše. I přesto můžeme být s jejich blahodárnou a milující energii v kontaktu! Jak? Prostřednictvím andělských karet! Existuje mnoho typů andělských vykládacích karet, které umožňují spojení s různými typy bytostí z andělské říše. Karty archandělů jsou jedny z nich! Prohlédněte si různé andělské karty a vyberte si ty, které vás osloví – to jsou ty správné pro vás. Široký výběr andělských karet naleznete na www.astronakupy.cz!



Léčitelé zlomených srdcí

Nechte anděly, ať vstoupí do vašeho života! Dovolte jim, ať vám dávají svoji lásku, a už se nikdy nebudete cítit osamělí.
Nenašli jste si dosud k andělům vztah? Nepřitahují vás, přijdou vám kýčovití?
Možná je to tím, že své srdce uzavíráte před láskou! Dělá to spousta lidí, a většinou zcela podvědomě. Je to škoda, ale má to svůj důvod. Může za tím být nějaká špatná zkušenost z dřívějška, možná už z dětství, kvůli které máte zklamané a trochu zatvrzelé srdce, i když příčinu si možná už ani nepamatujete.

Lidé potřebují spoustu lásky, ale mnozí z nás jsou životem natolik zraněni, že už sami lásku dávat neumíme, chybí nám důvěra. Je to pochopitelné, a proto jsou tady andělé. Byli stvořeni proto, aby léčili naše srdce a duše, aby kolem sebe šířili lásku a dobro.
Nechte je tedy vstoupit do svého života!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.