Home - Články - Láskohled 23. - 29. květen

Láskohled 23. - 29. květen

vloženo 20. 5. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 23. - 29. květen

Jarní úklid nepotřebuje jen váš šatník, ale také vaše vztahy! Všechno nepotřebné, všechno, co překáží, musí pryč! Neužírejte se kvůli věcem z minulosti, ale hleďte do budoucnosti spolu s naším Láskohledem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Narážky jednoho kolegy považujete za krajně nevhodné. Daný člověk si myslí, že je okouzlující a každého zaujme. Jeho sexistické poznámky jsou dost trapné. Už to všem v práci vadí.

Býk
I přesto, že Venuše tvoří v tomto týdnu poměrně nepříznivou kvadraturu se Saturnem, tak oblast milostných vztahů na tom nebude zas až tak špatně. Dokonce se s někým seznámíte.

Blíženci
Ve vztahu vám chybí nadhled, s kterým byste mohli nadále pracovat. Protějšek se na vás v tomto ohledu hodně zlobí a je to příčina většiny vašich hádek. Zkuste se na to zaměřit.

Rak
Opačné pohlaví vám momentálně nevěnuje příliš své pozornosti. Jste z toho celkem smutní, protože obzvlášť o jednoho jedince jevíte velký zájem, ale on se zatím příliš nechytá.


Lev
V práci toho máte stále více a tak vám nezbývá moc času na osobní život. Zejména protějšek vám to vyčítá a snaží se vás přimět, abyste pracovali méně. I vy už se cítíte unavení.

Panna
Milé Panny, mějte tento týden oči na šťopkách, můžete potkat lásku svých snů, tak se nebojte vyrazit do společnosti a poznávat nové lidi. Někde tam na vás čeká totiž velká láska.

Váhy
Váhy v manželských svazcích nezažijí moc hezký týden po milostné stránce. Připravte se na hádky a nejrůznější naschvály, které budou vaším každodenním chlebem. Už toho máte dost.

Štír
Váš vztah je pravděpodobně definitivně u konce. Nemůžete najít společnou řeč a máte pocit, že protějšek už si dávno našel někoho jiného. Máte ale hrdost a nechcete být ten druhý.


Střelec
Seznamování s novými jedinci vám jde momentálně velice snadno. Vaše komunikační schopnosti jsou na vrcholu a vy se tak můžete těšit z přízně a příjemných chvilek s opačným pohlavím.

Kozoroh
S novým protějškem jste si stále blíž a máte radost, kam se váš vztah posouvá svižným tempem a že budoucnost s tímto člověkem bude naprosto pohádková. Jste velice šťastný člověk.

Vodnář
Jistý člen rodiny vám do osobního života zasahují až příliš. Stále má tendence vám radit a protějšek je na to už naprosto alergický a nechce s vámi jezdit na rodinné návštěvy.

Ryby
Máte vedle sebe jedince, se kterým je opravdu těžké vycházet. Nejednou vám někdo z přátel řekl, že máte zlaté srdce a velkou trpělivost. Mají pravdu, nemáte to s ním vůbec lehké.

|<< < 905 | 906 | 907 | 908 | 909 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.