Home - Články - Láskohled 20. - 26. září

Láskohled 20. - 26. září

vloženo 17. 9. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 20. - 26. září

Budete tento týden v bezvadné kondici, když půjde o flirtování, budete si vzorně hýčkat svého stálého partnera, anebo stihnete obojí? Která znamení mají brzkou šanci potkat životní lásku? Poznejte svoje aktuální sklony k lásce a intimnostem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte vedle sebe osobu, která vás velice miluje, ale i vy občas neumíte dát své emoce najevo. Váš protějšek to mrzí, protože se pak cítí odstrčený. Zkuste dávat své city více najevo!

Býk
Jste plni elánu a pozitivní energie. Díváte se vstříc budoucnosti a věříte, že vás čekají jen lepší zítřky. Vaše aura je nyní vznosná a láká k sobě hodně jedinců opačného pohlaví.

Blíženci
Láska vás poslední dobou obchází snad obloukem. Vůbec nemáte štěstí na protějšky a potkáváte jen lidi, kteří jsou povrchní a nemají zájem o vážnější vztah. To není nic pro vás.

Rak
Váš nový vztah zeje prázdnotou a nemáte si spolu vůbec co říct. Každý trávíte svůj čas po svém a se svými přáteli a možná vás ten druhý ani tolik nebaví. Zbytečně se oba dva trápíte.


Lev
Podzimní rovnodennost nastolí stabilitu nejen v přírodě, ale i ve vašem vztahu. Veškeré hádky se nyní uklidní a klid, který u vás doma zavládne bude až nevídaný. To se vám líbí.

Panna
Po žhavém létu přichází najednou ochlazení. Užívali jste si románek za románkem a nyní jako by vše utichlo. Známosti už se vám neozývají a vy najednou trávíte večery o samotě.

Váhy
Potkáte skvělého jedince. Sice se ze začátku trochu zdráháte přistoupit tak rychle na nějaký vztah, ale vidíte, že váš nový idol o vás opravdu moc stojí a je do vás hodně zamilovaný.

Štír
Stále častěji spadáte do vztahů, které nemají budoucnost. Zkuste být chvíli jen sami a nevyhledávejte známosti. Lépe se poznáte a taky budete vědět, co od vztahu vlastně chcete.


Střelec
Kukuřičný úplněk může tento týden přinést kýžené ovoce. Pokud se již delší dobu snažíte o potomka, tak středa je tím nejvhodnějším okamžikem. Úplněk vám zajistí úspěch a hojnost.

Kozoroh
Překvapení v milostném životě vás tento týden nemine. Váš protějšek vám ukáže, že umí být romantický a nepředvídatelný. To vám imponuje a získáte na protějšek úplně nový pohled.

Vodnář
Potkali jste sice někoho zajímavého, ale zájem dané osoby den ode dne upadal. Ze začátku vás to mrzelo, ale teď si jen říkáte, jak moc je tento jedinec povrchní a že vám za to nestál.

Ryby
Poslední dobou vás váš vztah nebaví. Nemáte žádné závazky a nechcete se celý život nudit s někým, kdo celé dny vysedává u televize a cpe se nezdravým jídlem. Vy chcete dobrodružství.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.