Home - Články - Panenské novoluní – naslouchejte svému tělu

Panenské novoluní – naslouchejte svému tělu

vloženo 6. 9. 2021
čas čtení: 5 minut

Panenské novoluní – naslouchejte svému tělu

7. září v noci, konkrétně ve 2 hodiny a 51 minut, se Luna octne ve stínu Matky Země a chviličku jí potrvá, než se opět dostane do záře Slunce, které se právě nachází ve znamení Panny. Půjdete si lehnout jako někdo, koho znáte, ale vzbudíte se trochu jiní: Panna vám přináší možnost lépe se o sebe starat, než tomu bylo doposud.

sdílet článek na facebooku

Kdopak to mluví?

Může se vám zdát, že slyšíte někoho volat o pomoc a podporu. Je to vaše tělo a jeho jednotlivé části. Pokud budete tělu opravdu naslouchat, nebo, jak se v současné době říká, ho nacítíte, poznáte jasně, zda touží mít více spánku, méně jídla na noc či lehčí večeře, hořčík na mozek unavený prací a přemýšlením, detox bylinnými čaji, anebo třeba více něhy a objetí. Může vám chybět také něco, co rádi děláte, sport, zahradničení, četba knih, nerušený poslech hudby, dlouhé koupele. Pro jednou naslouchejte a svému tělu vyhovte. Změny pocítíte během pár dní, a budou k lepšímu.

Bič dokonalosti

Panna má v sobě touhu po dokonalosti, ať už jde o práci, oblékání, vaření nebo chalupaření. Dokonce i o lásku. V období novu to však může být bič, který vás bude udržovat ve stavu vynervovanosti, protože svým ideálním cílům nemůžete dostát. Dejte si tedy jen jediný cíl – cítit se dobře. Nesedejte panenskému novu na lep. Pokud to dokážete, toto období vás posílí natolik že se do všeho za pár dní vrhnete s novou energií. Pozor na syndrom čistého stolu, však víte, to je takovéto pnutí, že z práce můžete odejít, až bude všechno hotovo. Nikdy není hotovo, a život máme na to, abychom ho žili.


Posilte imunitu

Ovoce a zelenina by se měly stát vaším každodenním „chlebem“. Vhod přijde i rakytník, a protože ještě není zralý ten letošní, zvolte sirup nebo sušené plody do čaje. Je také pravý čas na otužování, ať už v chladnějším povětří nebo ve vodě. S otužováním však začněte jen tehdy, pokud jste odhodláni pokračovat. To neznamená, že byste museli v zimě prosekat díru do ledu a nořit se tam, to snese málokdo, ale vlažná chladnější sprcha po dobu tří minut každý den udělá své a budete odolnější. Také noční větrání udělá své, a pokud jste citliví na ofouklá ramena či hlavu, nestyďte se nosit teplé pyžamo a noční čepičku. Ve spaní je třeba prokysličit mozek i tělo, tak ho o kyslík nešiďte. Citlivým místem bude v tomto období trávení, střeva a slinivka. Po smaženém by vám mohlo být těžko. Pozor také na houby. Sbírejte opravdu jen ty, které dobře znáte.

Zkrášlete si domov

Panenským darem pro toho období je smysl pro estetiku a harmonii věcí, tvarů a barev. Pokud máte chuť a nápady, pusťte se do výzdoby bytu či domu. Neobvyklé barevné kombinace stěn, výroba nábytku nebo nové závěsy, přesazování květin, to vše bude pro vás relax. Výsledky vám udělají radost. Když budete v tom, vytvořte si meditační koutek, kde se můžete nerušeně zklidnit, poslouchat hudbu nebo si číst. Naplňte jej vším, co máte rádi. Koláže z dřevin, rostlin, kamínků a mušlí vám udělají radost na pohled i na dotek.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.