Home - Články - Láskohled 20. - 26. července

Láskohled 20. - 26. července

vloženo 17. 7. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 20. - 26. července

Pro Býky se tento týden ponese ve znamení hledání harmonie a rovnováhy a ti nezadaní budou mít skvělou příležitost k seznámení. A co vy a láska? Přečtěte si více o svém znamení v novém Láskohledu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Své zvýšené sebevědomí ukážete osobě, která se vám moc líbí. Pozvete ji na rande, a to dopadne naprosto famózně. Vůbec nebudete litovat, že jste udělali první krok - právě naopak.

Býk
Když vám tento týden někdo vyzná své city, tak ucítíte krásné chvění u srdíčka. Zpočátku jste mysleli, že se jedná o nevinný letní flirtík, ale vyrostla z toho láska jako hrom.

Blíženci
Konečně dojdete ke zjištění, že jen marníte svůj drahocenný čas s osobou, která si ho vůbec nezaslouží. Nesdílí ani vaše zájmy, ale dokonce ani emoce. Přátelé vám to schvalují.

Rak
Jeden komunikativní jedinec má kolem sebe spoustu lidí, kteří ho obdivují a rádi by ho měli jen pro sebe. Ani nevíte proč, ale tuto osobu jste zaujali právě vy a pokouší se o vás.


Lev
V jednu chvíli už si konečně řeknete dost a rozhodnete se k okamžitému jednání. Již dlouho pozorujete ve svém vztahu odcizení a jakékoliv zpřetrhání vazeb. To není nic pro vás.

Panna
Tento týden vypluje na povrch jisté tajemství jednoho z vás. Bude to momentálně pro všechny moc těžké období plné výčitek a nedůvěry. Bude jen na vás, jak to budete chtít zvládnout.

Váhy
Jste velice akční jedinec, který má spoustu přátel a koníčků. Pasivita vašeho protějšku je pro vás nepochopitelná a občas vás i štve. Tento týden vás ale vytočí doslova do ruda.

Štír
Někdo ve vašem okolí na vás nešetří komplimenty. Spíše než abyste se ale cítili polichoceni, tak vám to vadí a mnohdy vám to přijde trošku přes čáru. Je na čase vymezit hranice.


Střelec
Naprosto něco úžasného vás čeká v oblasti milostných vztahů. V lásce totiž zažijete opravdu velký krok dopředu. Užíváte si to a jste rádi, že zrovna vy máte takové obrovské štěstí.

Kozoroh
I když to tak možná nevypadá, tak váš protějšek by vám snesl modré z nebe. Vy ale máte občas pocit, že vám dostatečně najevo nedává svou lásku, ale on je prostě jen jiné povahy.

Vodnář
Čeká vás velice příjemné překvapení v oblasti lásky. Ještě dlouho budete vstřebávat zažité dojmy a vaše noci budou momentálně spíše probdělé, než abyste si v posteli odpočinuli.

Ryby
Prudké výbuchy hněvu nebudou tento týden doménou jen vašeho protějšku. Vy své emoce taky nebudete moc držet na uzdě a pro ostré slovo, či nevybíravý posměšek nepůjdete daleko.

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.