Home - Články - Láskohled 20. - 26. července

Láskohled 20. - 26. července

vloženo 17. 7. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 20. - 26. července

Pro Býky se tento týden ponese ve znamení hledání harmonie a rovnováhy a ti nezadaní budou mít skvělou příležitost k seznámení. A co vy a láska? Přečtěte si více o svém znamení v novém Láskohledu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Své zvýšené sebevědomí ukážete osobě, která se vám moc líbí. Pozvete ji na rande, a to dopadne naprosto famózně. Vůbec nebudete litovat, že jste udělali první krok - právě naopak.

Býk
Když vám tento týden někdo vyzná své city, tak ucítíte krásné chvění u srdíčka. Zpočátku jste mysleli, že se jedná o nevinný letní flirtík, ale vyrostla z toho láska jako hrom.

Blíženci
Konečně dojdete ke zjištění, že jen marníte svůj drahocenný čas s osobou, která si ho vůbec nezaslouží. Nesdílí ani vaše zájmy, ale dokonce ani emoce. Přátelé vám to schvalují.

Rak
Jeden komunikativní jedinec má kolem sebe spoustu lidí, kteří ho obdivují a rádi by ho měli jen pro sebe. Ani nevíte proč, ale tuto osobu jste zaujali právě vy a pokouší se o vás.


Lev
V jednu chvíli už si konečně řeknete dost a rozhodnete se k okamžitému jednání. Již dlouho pozorujete ve svém vztahu odcizení a jakékoliv zpřetrhání vazeb. To není nic pro vás.

Panna
Tento týden vypluje na povrch jisté tajemství jednoho z vás. Bude to momentálně pro všechny moc těžké období plné výčitek a nedůvěry. Bude jen na vás, jak to budete chtít zvládnout.

Váhy
Jste velice akční jedinec, který má spoustu přátel a koníčků. Pasivita vašeho protějšku je pro vás nepochopitelná a občas vás i štve. Tento týden vás ale vytočí doslova do ruda.

Štír
Někdo ve vašem okolí na vás nešetří komplimenty. Spíše než abyste se ale cítili polichoceni, tak vám to vadí a mnohdy vám to přijde trošku přes čáru. Je na čase vymezit hranice.


Střelec
Naprosto něco úžasného vás čeká v oblasti milostných vztahů. V lásce totiž zažijete opravdu velký krok dopředu. Užíváte si to a jste rádi, že zrovna vy máte takové obrovské štěstí.

Kozoroh
I když to tak možná nevypadá, tak váš protějšek by vám snesl modré z nebe. Vy ale máte občas pocit, že vám dostatečně najevo nedává svou lásku, ale on je prostě jen jiné povahy.

Vodnář
Čeká vás velice příjemné překvapení v oblasti lásky. Ještě dlouho budete vstřebávat zažité dojmy a vaše noci budou momentálně spíše probdělé, než abyste si v posteli odpočinuli.

Ryby
Prudké výbuchy hněvu nebudou tento týden doménou jen vašeho protějšku. Vy své emoce taky nebudete moc držet na uzdě a pro ostré slovo, či nevybíravý posměšek nepůjdete daleko.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.