Home - Články - Láskohled 19. - 25. července

Láskohled 19. - 25. července

vloženo 16. 7. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 19. - 25. července

Bude to konečně ten pravý nebo pravá? Otázka, kterou si položil v životě asi každý. Zjistěte více v našem týdenním horoskopu lásky! Čtěte hned!

sdílet článek na facebooku

Beran
Toužíte po milostném dobrodružství, které by vám do života vneslo spoustu krásných a nezapomenutelných chvil. Nemusíte prožívat zrovna vážný vztah, ale povyražení by vám stačilo.

Býk
Jste plni naděje a očekávání od nového vztahu. Teprve spolu začínáte, tak nechcete nic zakřiknout, ale myslíte si, že máte velmi dobrý základ, který by vám kdekdo mohl závidět.

Blíženci
I když vám váš poslední vztah nevyšel, tak se vůbec neutápíte ve smutku. Naopak si užíváte volnosti a s optimismem hledíte vstříc budoucnosti, ale i novým milostným dobrodružstvím.

Rak
Poslední dobou nemáte na lásku ani pomyšlení. Naplňuje vás vaše nová práce, která je akční a zabírá vám spoustu vašeho času. Možná ani nemáte možnost kdy a kde se s někým seznámit.


Lev
Slunce vstupuje do vašeho znamení, milí Lvi. Zesílí tak vaši výraznou osobnost. Vaše charisma bude na vrcholu a vy budete naprostou hvězdou každé společnosti. To si náramně užíváte.

Panna
Mrzí vás, že jste se zamilovali do někoho, kdo o vaše city a pozornost vůbec nestojí. Už se ani nesnažíte nijak danou osobu zaujmout. Toho si tento jedinec ale okamžitě všimne.

Váhy
V dlouhodobých svazcích očekávejte problémy, které jsou vleklé a stále se opakují. Cykličnost a stereotypnost vašeho vztahu vás nenechává na pochybách. Je načase posunout se dál.

Štír
Bojujete se svými pocity, kdy do vašeho života vstoupil někdo moc zajímavý. Ihned se vám rozbuší srdce, když tuto osobu spatříte. Máte ale spokojený dlouhodobý vztah a jste na vážkách.


Střelec
Jste plni očekávání, zažíváte chvíle zamilovanosti a užíváte si krásy začínajícího vztahu. Optimisticky hledíte vstříc společné budoucnosti a zajímá vás, jak to bude pokračovat.

Kozoroh
Bohužel to vypadá, že s vaším vztahem je naprostý konec. Ani jeden si už nevěříte, každý trávíte volný čas po svém. Nyní vám ale přijde, že už nemáte chuť to nějak napravovat.

Vodnář
Dlouhodobé vztahy poslední dobou procházeli velkou krizí, která se zdála nevratná a už jste začali házet flintu do žita. Nakonec to ale vypadá, že se všechno obrátilo k lepšímu.

Ryby
Kolem vaší nové lásky se pohybuje příliš moc konkurence. Navíc máte nepříjemný pocit z ex vašeho protějšku. Stále daný člověk telefonuje a dožaduje se pozornosti. To se vám nelíbí.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.