Home - Články - Láskohled 18. - 24. března

Láskohled 18. - 24. března

vloženo 15. 3. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 18. - 24. března

Odhalte v týdenním horoskopu lásky, co na vás Amor připravil! Tak třeba Berani se mají opravdu na co těšit! Bude z toho láska na celý život? Čtěte a zjistěte více!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden se vám v oblasti lásky opravdu vyvede. V dlouhodobých vztazích zavládne úžasné souznění a harmonie. Nezadaní Berani se zase můžou těšit na setkání se zajímavou osůbkou.

Býk
Mrazivé dny jsou pomalu na ústupu a s nimi i chlad v milostném životě. Pomalu se začínáte rozehřívat až teplo, které přinášíte vnese pohodu do domácího, ale i pracovního prostředí.

Blíženci
S partnerem si rozumíte jako nikdy předtím a to se projeví v osobní, ale i profesní sféře. Přejete si, aby tento týden nikdy neskončil a opravdu se o to i ze všech sil snažíte.

Rak
Ve vaší blízkosti se nachází osoba, která vás již dlouho obdivuje a je z vás unešená. I vy cítíte jistý příliv sympatie, ale obáváte se, že by z toho nikdy nemohlo být i něco víc.


JAKÝM SMĚREM SE BUDE UBÍRAT VÁŠ ŽIVOT V ROCE 2019? Sestavením horoskopu nahlédnu na všechny oblasti vašeho života! Astroložka Eva na tel.: 906 701 701!


Lev
Koukáte příliš často na názory ostatních v okolí a málo se věnujete sami sobě, případně svému protějšku. Máte pocit, že jste neustále pod drobnohledem a podle toho se i chováte.

Panna
Práce vám jde pěkně od ruky. Zaměřte se nyní na svůj milostný život, který za tím pracovním značně pokulhává. Je na čase vyrazit do víru společenských událostí a nových seznámení.

Váhy
Kroťte pro jistotu tento týden své značně rozjitřené emoce. Jazyk máte jako břitvu a špatně zvolená slůvka po sobě mohou zanechat doslova zničující a všepohlcující milostnou zkázu.

Štír
Nenecháte na svém protějšku nit suchou. Celý týden vám bude lézt na nervy a ani sami nebudete vědět proč vlastně. Udělejte si výlet s přáteli a odpočiňte si od domácího stereotypu.

Jistě se vám již podařilo potkat člověka, kterého jste nikdy neviděli, ale který přesto vám byl podvědomě znám. Právě takoví lidé mohou být vaší spřízněnou duší, která vás ovlivní a povede životem. Tarot spřízněných duší nám přitom pomáhá najít odpovědi v těch důležitých oblastech lidského života, kterými jsou vztahy a komunikace.

Střelec
Máte před sebou náročný týden po všech stránkách. Věřte však, že láska vám ho bude výrazně zpříjemňovat. Zamilovaných pohledů neubývá a ve svém protějšku máte úžasnou podporu.

Kozoroh
Čerstvá zamilovanost je krásná. Je však otázkou, zda růžové brýle neskrývají i něco prohnilého. Prověřte důkladně svůj protějšek a dávejte si pozor na jisté nelichotivé indicie.

Vodnář
Každý den se budíte s obavami ohledně vašeho stávajícího vztahu. Tento týden se ukáže, že tyto obavy nebyly zas až natolik liché. Je třeba udělat poměrně radikální rozhodnutí.

Ryby
Mějte na paměti, že vše romantické jednou možná pomine, ale důvěra a přátelství zůstává. Měli byste se tedy zaměřit na jiné aspekty vašeho milostného života, než tomu bylo doposud.

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.