Home - Články - Láskohled 16. - 22. března

Láskohled 16. - 22. března

vloženo 13. 3. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 16. - 22. března

Jaro je tady a s ním první jarní Láskohled! Zapalují se vám lýtka? Tak to je jedině dobře, protože jaro je časem lásky. V novém horoskopu lásky vám s radostí prozradíme, jestli váš vztah bude vzkvétat nebo jestli potkáte úplně novou lásku. Jste zvědaví? Tak se pusťte do čtení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Komunikace ve vašem vztahu vázne. Není vám moc do nějakého hovoru a hlavně ne s vaším protějškem. Nemáte totiž na něj poslední dobou vůbec žádnou náladu. Rozčiluje vás doslova vším.

Býk
S opačným pohlavím nemůžete tento týden najít společnou řeč. Nejste naladěni na stejnou vlnu. Na společenských akcích se proto raději schováváte někde v koute a užíváte si pohodu.

Blíženci
Vašemu protějšku v mnoha věcech chybí tolerantní přístup a to vás zlobí. Zejména si chcete žít svůj život a neradi se kvůli někomu zbytečně omezujete. O tom podle vás láska není.

Rak
Vznášíte se na obláčku zamilovanosti. Váš nový objev pozitivně reaguje na vaše signály a nezávazného flirtu si užíváte. Teď jen záleží, kdo z vás udělá první krok k nějakému pozvání.


Lev
O romantiku nebude tento týden nouze. Váš protějšek se opravdu poslední dobou snaží a myslí na vás snad na každém kroku. Není dne, kdy by vám neudělal radost nějakou drobností.

Panna
Smysl pro humor a hravý přístup k životu je pro vaši osobu typický. A tuto zábavnost vyžadujete i od svého potenciálního protějšku. Chcete svůj život prostě prožít a nejen ho odžít.

Váhy
Láska vás nyní provází na každém kroku. Vaše tělo i mysl prostě cítí přicházející jaro. Máte skvělou náladu a jen tak se procházíte po ulici a oslňujete každého kolemjdoucího.

Štír
Jarní nálada vás dostihla. Cítíte se naprosto skvěle a i když ještě občas zima zahrozí, tak vám to náladu nezkazí. Užíváte si první procházky za svitu sluníčka a hýříte radostí.



Střelec
Problém by tento týden mohl nastat v dlouhodobých svazcích. Nemáte tento týden dobrou náladu a to se může odrazit na mezilidských vztazích. Nepodléhejte zbytečně černým myšlenkám.

Kozoroh
Na lásce opravdu nešetříte. Pokud vám za to někdo opravdu stojí, tak si ho umíte vážit a dáváte to dostatečně najevo. Jste skutečně milujícím a romantickým jedincem plným lásky.

Vodnář
Vaše láska k rodině je bezbřehá. Poslední dobou si uvědomujete, že rodina je to nejlepší, co vás potkalo. Užíváte si proto společných chvil a rádi odložíte pracovní záležitosti.

Ryby
Ukryjte se tento týden se svou novou láskou někde daleko od ruchu okolí. Udělejte si čas jen sami pro sebe a užívejte si jeden druhého. Máte na to plný nárok a zasloužíte si to!

|<< < 601 | 602 | 603 | 604 | 605

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.