Home - Články - Láskohled 15. - 21. srpna

Láskohled 15. - 21. srpna

vloženo 12. 8. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 15. - 21. srpna

Štěstí přeje připraveným. Seberte odvahu a jděte si za svým štěstím! Váhy, máte příležitost vzkřísit svůj vztah a vy, Ryby, nežijte iluzí a bojujte za svou lásku!

sdílet článek na facebooku

Beran
S novou známostí se skutečně nenudíte. Tato osoba je velice akční a stále vám vymýšlí nové a někdy i adrenalinové aktivity. Musíte si přiznat, že tohle je přesně, co vám vyhovuje.

Býk
Léto vám nabízí nespočet příležitostí na zábavu a společenské události. Užíváte si plnými doušky a nevíte, kam dřív skočit, a to je dobře. Společenský člověk jako vy to potřebuje.

Blíženci
Zadaní budou tento týden hodně naštvaní na svůj protějšek. Nedodržuje, co slíbí a stále ho musíte kontrolovat, jestli vyřídil alespoň základní povinnosti, které už doslova hořely.

Rak
Vadí vám, jak často váš protějšek upřednostňuje své kamarády před vámi. Každou volnou chvilku mizí někam za zábavou a vrací se nad ránem a vy mezitím sedíte sami doma a nudíte se.


Lev
Máte vedle sebe jedince, na kterého je spolehnutí a skvěle zvládá povinnosti kolem domácnosti a dětí. Občas to sice mezi vámi zaskřípe, ale i tak jste rádi, že to máte harmonické.

Panna
Tento týden se u vás doma objeví žárlivost. Není jasně dané, zda to něco zapříčinilo, nebo se jedná o nějaké povídačky od nepřejícných známých, ale nebudete to mít vůbec lehké.

Váhy
Dlouhodobé svazky čeká vzkříšení ohledně vašeho vztahu. Doma z ničeho nic nastane harmonie a láska, která vám už dlouho tak výrazně chyběla. Konečně se vše obrací zase k lepšímu.

Štír
Váš nový idol už vás dost štve. Nevíte, na čem u něj jste a navíc máte důvodné podezření si myslet, že tato osoba nemá jen vás. Jeho náhlé odchody a tajemné telefonáty mluví za vše.


Střelec
Potkali jste vaši starou lásku. I když vás trochu mrzí, že jste zrovna nebyli ve své nejlepší formě, tak jste si i tak všimli obdivných pohledů a komplimentů, které jistě potěší.

Kozoroh
Ve společnosti opačného pohlaví se momentálně cítíte velice dobře. Užíváte si obdivné pohledy i nevinné laškování, které vám dříve moc neříkalo. K létu takové flirtování patří.

Vodnář
Cítíte se polichoceni, když vidíte, že opačné pohlaví má o vás očividný zájem. Není divu, vznáší se kolem vás optimistická a pozitivní energie, která je pro mnoho osob okouzlující.

Ryby
S láskou jste momentálně tak říkajíc na štíru. Stav, kdy se stále dohadujete o malichernostech už vám v žádném případě nevyhovuje. Dokonce máte za to, že by vám bylo líp single.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.