Home - Články - Láskohled 15. - 21. října

Láskohled 15. - 21. října

vloženo 12. 10. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 15. - 21. října

Čeká vás týden harmonického milostného splynutí, nebo se ve vašem vztahu přežene silná podzimní bouře? Budete si užívat divokého milování, nebo naopak vašeho partnera skolí podzimní útlum. Potkáte na podzim toho, který vám změní život, nebo si na něj ještě chvíli budete muset počkat? Přečtěte si, co vám hvězdy předurčily!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte kolem sebe opravdu milujícího člověka, který vám splní vše, co si jen umanete. Můžete být opravdu spokojení se svým živote, rodinným zázemím, ale i vaším milostným vztahem.

Býk
Žijete v spokojeném domácím prostředí, kde vám nic nechybí. Díky tomu se cítíte velice příjemně a sála z vás pozitivní energie na všechny strany. Všimnou si toho dokonce i v práci.

Blíženci

Tento týden nebudete spokojeni s vašim sexuálním životem. Buďte však trpěliví a zbytečně nenaléhejte na svůj protějšek, ničeho tím nedosáhnete a může dojít i ke zbytečným hádkám.

Rak
S partnerem jste spolu již delší dobu a máte někdy pocit, že si přestáváte rozumět a z vašeho života se vytratilo vše romantické. Váš vztah občas připomíná obchodní partnerství.

Kdo odpustí nevěru podle znamení zvěrokruhu. Nevěra, záletnictví i nevinné flirtování, to jsou choulostivá témata, která není radno pokoušet. První nad nimi mávne rukou, druhý bez nich nemůže žít, třetí je z duše nenávidí. Jak jste na tom s odpuštěním nevěry podle hvězd?

Lev
Někdy myslíte příliš často na sebe a zapomínáte na potřeby svého protějšku i rodiny. Zkuste být někdy méně sobečtí a naučte se akceptovat své nejbližší. Budete rovněž spokojenější.

Panna

Vedete spokojený život bez jakýchkoliv závazků a vůbec nic vám nechybí. Chladné podzimní večery vám však nyní připomenou, že je občas fajn mít někoho, ke komu se můžete přitulit.

Váhy
Kolem se pohybuje osoba, která má zálusk na vašeho partnera. Pozor na něj, tváří se jako přítel a vy ze začátku o jeho dobrých úmyslech nebudete pochybovat, ale opak je pravdou.

Štír
Máte poslední dobou pocit velmi pevného souznění s vaším protějškem. Pouto mezi vámi se stále utužuje a z vašeho partnera se stává i váš nejlepší přítel. Máte opravdové štěstí.


PŘIVOLEJTE K SOBĚ LÁSKU DÍKY SILÁM VESMÍRU! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! T. 906 701 701. Vaše Pavlína!


Střelec

Stále častěji myslíte na to, zda je váš partner, či partnerka pro vás tím správným jedincem. Nerozumíte si a objevují se mezi vámi neshody, které vedou ke vzájemné rozmrzelosti.

Kozoroh
Tento týden bude plný nových plánů do budoucna. S partnerem před sebou máte spoustu smělých plánů, které také v nejbližší době pohotově splníte. Společné cíle rovněž utužují vztah.

Vodnář
Nezadaní jedinci, zbystřete, máte tento týden jedinečnou šanci potkat osobu, která vám zřejmě zásadně změní váš pohled na svět, ale také vám od základů změní váš dosavadní život.

Ryby

Občas máte pocit, že jste svému partnerovi jen chůvou a dozorem, spíše než rovnocenným partnerem. Zkuste si s ním o svých pocitech promluvit a dejte mu najevo svou nespokojenost.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.