Home - Články - Druhá šance ve vztahu

Druhá šance ve vztahu

vloženo 11. 10. 2018
čas čtení: 3 minuty

Druhá šance ve vztahu

Jednou jste to již zkoušeli a nevyšlo to. Bude to na druhý pokus lepší? Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíte, ale na druhé straně, stará láska nerezaví. Lámete si hlavu s otázkou, jestli dát bývalému protějšku druhou šanci? Zkuste se zeptat hvězd!

sdílet článek na facebooku

Ne každá dvojice, která se do sebe zamiluje, je dokonale kompatibilní – to všichni víme. Ale život je život a má pro nás připravené nejedno překvapení. Je lepší vědět, jak na tom s vaší láskou jste, zda se k sobě hodíte i v těch nejmenších detailech nebo jsou mezi vámi zádrhele, se kterými vám nezbude než se smířit.

Otázka správného načasování


Aby mohl být vztah úspěšný a přetrvat, nestačí „pouze“ když se dva k sobě hodí. Na co se často zapomíná, je otázka načasování setkání. Každý člověk se v průběhu svého života vnitřně vyvíjí a mění se i jeho názory a priority. A to často velmi dramaticky. Mohlo se tedy stát, že vaše první setkání proběhlo v době, kdy jste byli oba nebo jeden z vás ještě „ve vývoji“, kdy jste ještě neuměli naplno využít celý váš vnitřní potenciál, který vám nadělily hvězdy.

Taková setkání většinou začínají bouřlivou zamilovaností – neklamným znakem, že k sobě patříte – ale po nějaké době končí v slzách. Víte, že kdyby se nějaká důležitá maličkost změnila, mohlo by vám to skvěle klapat, jenomže ona se nezmění. A tak nezbývá nic jiného než rozchod. Jenomže čas toho může hodně změnit...



Příklad ze života mluví za vše… Zamilovaná dvojice se krátce po dvacítce po několikaletém vztahu rozešla, protože každý z nich měl jiné životní plány. On chtěl cestovat a poznávat svět, ona toužila po rodině, což jeho vůbec nelákalo. Jednoduše to nešlo dohromady. Ve třiceti se opět potkali a jiskřilo to mezi nimi stejně jako kdysi. Ona měla za sebou krátké bezdětné manželství, jeho už cestování omrzelo a zatoužil se usadit. Tentokrát se oba shodli na tom, jak chtějí žít, a dnes už mají dvě malé ratolesti. Příběh jako z románu, ale ve skutečnosti jsou takových stovky – někdy se druhá šance skutečně vyplatí!

Osudové lásky – trápí nás po celý život

Existují však i dvojice, kterým není nikdy souzeno zůstat spolu, přestože jejich zamilovanost přetrvává po celý život. Vždy, když se potkají, to mezi nimi zajiskří, ale pokaždé to zkrachuje, ať už kvůli nepříznivým okolnostem nebo nepřekonatelným rozporům. Máte i vy v svém životě někoho, kdo vás takhle „pokouší“, ale ani jednou z toho nebylo nic víc než pár vášnivých nocí? Možná je to váš osudový muž či žena, ovšem není to pro vás ten pravý partner – to je něco jiného.

Pravý partner či partnerka, spřízněná duše, se kterou si perfektně rozumíte a skvěle se k sobě hodíte má s vámi téměř vždy silně propojenou karmu a vztah z minulých životů, stejně jako osudová láska – ta, která vždy způsobí bolest a pochybnosti.



Rozdíl je v tom, že s pravým partnerem jste už kdysi v minulých životech měli krásný vztah, a proto jste se rozhodli opět setkat. Naproti tomu osudový protějšek, který vám po celý život drásá srdce, je s vámi karmicky propojen jiným způsobem – vaše duše si kdysi ublížily, mají mezi sebou nevyrovnané účty a to je k sobě neodolatelně táhne. Vlastně si máte navzájem dát „lekci“ – ale ani na tom není nic špatného! Taková setkání totiž vedou k rychlému duchovnímu růstu a vnitřnímu vývoji!

To, že jste se jednou rozešli, neznamená, že se k sobě nehodíte. Mohli jste jenom prožívat náročné životní období, ve kterém vaše láska neměla šanci. Nyní jste zralejší a víte, co chcete – ideální doba začít znovu! Je to váš případ? Nechejte si vypracovat partnerský horoskop na míru a zjistíte, jestli jste pro sebe navzájem ti praví!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.