Home - Články - Láskohled 14. - 20. ledna

Láskohled 14. - 20. ledna

vloženo 11. 1. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 14. - 20. ledna

Na rok 2019 jste netrpělivě čekali. Plní se vám vaše sny, nebo všechno zatím není podle vašich představ? Neklesejte na mysli! Celý rok máte ještě před sebou a nemusí jít všechno hned hladce. Podle hvězd bude přát tento rok lásce. Zadaří se vám už v novém týdnu? Odpověď najdete v novém Láskohledu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Užívejte si tento týden projevy lásky a vášně naplno. Možná není na škodu dát děti alespoň na víkend na hlídání prarodičům. Milí Berani, díky tomu zažijete skutečné druhé líbánky.

Býk

Ve vašem okolí k vám někdo vysílá naléhavé romantické signály, které však přehlížíte. Daná osoba je vámi okouzlena, ale stále váhá s pozváním na rande, jedná se o tichého jedince.

Blíženci

Vyjasněte si s protějškem včas jisté problémy. Možná je považujete za drobnosti, které ale mohou přerůst v daleko větší neshody a to už by mohlo pro váš vztah znamenat vážné riziko.

Rak

Statečně bojujete s přízní vůči jisté osobě, do které se pomalu bezhlavě zamilováváte. Problémem je, že daný jedinec je šťastně zadaný a vaše láskyplné pohledy tedy nijak neopětuje.


Dlouho očekávaný rok 2019 vstoupil do našich životů! O tom, jaká bude nová roční sezóna, mnohé napoví už leden. A vy si právě teď můžete přečíst velký lednový horoskop! Zatím je tento měsíc čistý nepopsaný list, ale osud už se brzy rozepíše a začne tvořit další kapitoly vašeho života. Jaké budou? To zjistíte v tomto horoskopu!


Lev

V dlouhodobých vztazích se mohou objevit drobné mráčky způsobené špatnou náladou jedním z vás. Nenechte si kazit dny a raději vyražte si vyčistit hlavu někam do přírody o samotě.

Panna
Jisté věci nemůže váš partner pochopit, protože má jinou povahu než vy a nedokáže se dostatečně vcítit do vašich pocitů. Co takhle zkusit si o tom se svým protějškem promluvit?

Váhy

Poslední dobou cítíte vůči svému partnerovi blok, který nejde odstranit. Bojíte se, že vzájemná láska už vás dávno opustila a vy už vedle sebe jen přežíváte bez romantických emocí.

Štír

Kolem vás to vře emocemi. Ať už těmi pozitivními a příjemnými, nebo naopak těmi, které dokáží rozpoutat doslova peklo na zemi. Nebojte se, tato citlivost ve vzduchu pročistí vzduch.


NAŠLI JSTE V MOBILU SVÉHO PROTĚJŠKU DŮKAZ O NEVĚŘE? Nevíte kudy kam? Poradím vám, zavolejte mi na 906 701 701! Vaše Michaela



Střelec
Pustíte se s vervou do jistého projektu, po kterém delší dobu toužíte. O to míň vás potěší přístup vašeho protějšku. Setkáte se z jeho strany z důrazným nepochopením a výsměchem.

Kozoroh

Jste na vážkách ohledně svých citů vůči svému protějšku. Často řešíte drobné problémy, nedokážete se shodnout na zásadních věcech a zejména nejste přesvědčeni o vzájemné lásce.

Vodnář

Nemarněte čas zbytečnostmi a vrhněte se s partnerem do víru vzájemné vášně. Máte víkend jen sami pro sebe, tak toho náležitě využijte. Jděte na výlet, nebo jen hupsněte do peřin.

Ryby

Hádky jsou u vás doma teď na denním pořádku. Máte před sebou důležité záležitosti a vám přijde, že se partner do projektu nezapojuje tak, jak by měl. Musíte si o tom promluvit.

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.