Home - Články - Láskohled 13. - 19. září

Láskohled 13. - 19. září

vloženo 10. 9. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 13. - 19. září

Víte, jaký týden vás v oblasti lásky čeká? My to víme! Připravili jsme si pro jednotlivá znamení zvěrokruhu týdenní horoskop lásky. Zjistěte, zda náhodou právě nyní nepotkáte svého životního partnera!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jste velice atraktivní jedinec, který na sobě stále celkem tvrdě pracuje. Toho si samozřejmě všímají i ostatní, navíc díky svému koníčku máte šanci potkat někoho se stejným zájmem.

Býk
Jste empatická osoba, která je pro okolí kouzelně přitažlivá. Máte ale i stinné stránky, které lidi neznají. Pokud s někým sdílíte vztah, tak vás bude muset přijmout se vším všudy.

Blíženci
Láska a romantika vás bude provázet celým týdnem. Máte kolem sebe příznivou auru, která vás napojí na pozitivní atmosféru a vy se s protějškem díky tomu naladíte na stejnou vlnu.

Rak
Nečekejte od tohoto týdnu zázraky. Máte již delší dobu zálusk na někoho konkrétního a máte pocit, že už se vám musí podařit udělat nějaký krok kupředu, ale tento týden to nebude.


Lev
Single život má své výhody, který vy upřednostňujete. Jste páni svého času a nikomu se nemusíte přizpůsobovat. Taky žijete velmi společenským životem a věnujete se svým přátelům.

Panna
Máte štěstí v lásce i materiální spokojenost. Jste momentálně na vrcholu blaha a nic vám nechybí. Obzvlášť váš milostný život jenom vzkvétá a vy si to užíváte opravdu naplno.

Váhy
Potkáte někoho atraktivního. Ze začátku jste tímto jedincem byli nadšeni a pokaždé, když jste se ukázali ve společnosti, tak vám každý záviděl. Růžové brýle vám ale už dávno spadly.

Štír
Často si říkáte, že jste dítětem štěstěny, protože máte vše, po čem jen srdce touží. Nemusíte se obávat, o lásku svých nejbližších jen tak nepřijdete a můžete si nadále užívat.


Střelec
Potkáte tento týden někoho ze své dávné minulosti. Ze začátku jste z rozhovoru byli celkem dost nervózní a bylo to na vás i vidět, ale nakonec z toho bylo docela příjemné setkání.

Kozoroh
Láska k vám může přijít úplně znenadání a vy si ji ze začátku nemusíte ani pořádně všimnout. Když však vše propukne naplno, tak budete na vrcholu blaha a budete plni emocí a citů.

Vodnář
Jste poslední dobou až příliš společenští. Probudíte tím žárlivost u svého protějšku, který vás bude stále víc a častěji hlídat. To se vám nebude líbit a bude to důvod vašich hádek.

Ryby
S dlouhodobými svazky to vypadá bledě. Vůbec si už nerozumíte a přitažlivost je taky tatam. Budete muset navštívit odbornou pomoc, protože jinak se řítíte k definitivnímu rozchodu.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.