Home - Články - Láskohled 13. - 19. ledna

Láskohled 13. - 19. ledna

vloženo 10. 1. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 13. - 19. ledna

Plní se vám v lásce vaše sny, nebo všechno zatím není podle vašich představ? Neklesejte na mysli! Celý rok máte ještě před sebou a nemusí jít všechno hned hladce. Podle hvězd bude přát tento rok lásce. Zadaří se vám už v novém týdnu? Odpověď najdete v novém Láskohledu!
sdílet článek na facebooku
Beran
Pociťujete smutek, který nemá bližší určení. Bojíte se svěřit někomu blízkému, ale ten vás moc dobře zná a tahá z vás neustále nějaké přiznání. Sami však nevíte, co odpovědět.

Býk
Nezadaní Býčci, mějte tento týden oči na štopkách. Merkur je ve velice příjemné kvadratuře s vaším znamením a slibuje nejedno milostné povyražení. Tak si nenechte ujít svou šanci.

Blíženci
Neradi obtěžujete své blízké kamarády svými problémy, ale již dlouho pociťujete krizi ve vašem milostném vztahu a máte pocit, že by vám rada od dobrého přítele přišla více než vhod.

Rak
Pošmourné počasí tohoto týdne doslova láká k lenošení v posteli s miláčkem, či hýčkání sebe navzájem někde v sauně, či privátním wellness. Je fajn, že si na sebe dokážete najít čas.



Lev
Nezadaní Lvi mají pocit, že je opačné pohlaví nechápe a stále jsou rozmrzelí z minulého milostného setkání. Chcete někoho, kdo bude respektovat vaši osobu a povahu bez výjimky.

Panna
Je vidět, že jste si souzeni a máte jeden v druhém oporu. Netokáte jako hrdličky při každé příležitosti, protože víte, že je mezi vámi pravá láska a vy si ji nemusíte dokazovat.

Váhy
Na skleničku něčeho ostřejšího vás pozve osoba, od které to nečekáte. Zpočátku váháte, zda pozvání přijmout, ale nakonec svolíte. Uděláte dobře, protože poznáte spřízněnou duši.

Štír
S vaším partnerem momentálně trávíte více času než předtím a jste z nového sledu událostí doslova unešení. Pokaždé se o své lásce dozvíte něco nového a jste si teď daleko bližší.



Střelec
Zakoukání kolegy do vás neberete vážně. Myslíte si, že jde jen o chvilkovou záležitost a neděláte si z toho hlavu. Kolega se však jen tak nevzdává a začíná vám otravovat život.

Kozoroh
V milostné sféře vás tento týden čeká zklamání. Nový objev ukázal svou pravou tvář a vy už s ním nadále nechcete trávit čas. Takovou smršť nadávek jste však z jeho strany nečekali.

Vodnář
Snažíte se ze všech sil vrátit vztah do doby, kdy jste byli v začátku. Od té doby se však událo moc věcí a taky řeklo spoustu ošklivého. Ve vašem případě prostě nejde začít odznovu.

Ryby
V tomto týdnu urovnáte rozepře s partnerem. Nakonec zjistíte, že jste byli pohádání kvůli úplné prkotině. Však se tomu nakonec i do syta zasmějete a slíbíte si za hádku náhradu.
|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.