Home - Články - Láskohled 12.-18.2.2018

Láskohled 12.-18.2.2018

vloženo 11. 2. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 12.-18.2.2018

Je tady valentýnský týden! Týden lásky pro zadané i nezadané. Jestli jste ve vztahu, tak si svatého Valentýna pořádně užijte a partnerské neshody nechte na jindy. Je třeba šířit lásku. Nezadaní nemusí smutnit. Láska má mnoho podob a objeví se často ve chvíli, kdy to nejmíň čekáte. A kdo ví, třeba to bude právě na svatého Valentýna! Týden lásky začíná!
sdílet článek na facebooku

Beran
Těšte se na obdiv, kterým vás zahrne okolí. V partnerských vztazích můžete očekávat harmonii, u nezadaných se objeví nejedna příležitost. A půjde přitom o osoby velmi zajímavé!

Býk
Připravte se na výbušný týden, o hádky nebude mezi partnery nouze. Prokažte více tolerance a nadhledu! Nezadaným se rýsuje šance na počátek vztahu. Tentokrát na nic nespěchejte.

Blíženci
Očekávejte touhu po vzrušujících dobrodružstvích i žhavých zážitcích. S partnerem budete také probírat důležité věci. V životě osob bez partnera se objeví hodně zajímavý človíček.

Rak

Jestli se něčemu říká pořádný mix, tak tomu, co přijde v tomto týdnu. Zažijete flirtování, hádky, pomluvy i zájem okolí. Ten přinese štěstí hlavně nezadaným, někomu padnou do oka!



Lev
Harmonie bude vašemu vztahu v tomto týdnu na hony vzdálená. Snažte se aspoň nevyvolávat zbytečné hádky. S hledáním nového partnera to kvůli vašemu rozpoložení také nebude snadné.

Panna
Nečekejte harmonii. Spíše se připravte na časté hádky a následné naštvané mlčení na obou stranách. Dokonce ani vy, kteří nemáte partnera, se s jeho hledáním teď nehodláte namáhat.

Váhy
Těm, kteří hledají nový protějšek, jejich pátrání v tomto týdnu nedá moc práce. Zájemci se totiž budou hlásit sami. V partnerských vztazích zavládne pohoda a porozumění. Těšte se!

Štír
V partnerských vztazích se vám bude vysloveně dařit. Užijete si souznění se svým protějškem. Zkrátka nepřijdou ani nezadané osoby, kterým se do života zvolna blíží osudový partner.



Střelec

Neprožíváte nejlepší období, i tak dokážete v tomto týdnu všechny kritické situace ve vztahu ukočírovat a předejít konfliktům. Svobodným se podaří prolomit ledy u zajímavé osoby.

Kozoroh
Nezadaní Kozorozi budou mít v tomto týdnu hodně příležitostí, jak upoutat pozornost. Tu vám věnuje i někdo, o kom tajně sníte. U zadaných bude pohoda, pokud ovládnou své emoce.

Vodnář
Budete se snažit více se věnovat svému partnerovi, i když se nevyhnete ani menším bouřkám. Single Vodnáři si budou užívat pozornosti okolí a hledat příležitosti k navázání vztahu.

Ryby
Láska v tomto týdnu zasáhne všechny věkové kategorie, kromě planet jistě působí také blížící se jaro. I v partnerských vztazích se objeví nová vlna okouzlení a hlubokého porozumění.

Autor článku

|<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.