Home - Články - Láskohled 12. - 18. října

Láskohled 12. - 18. října

vloženo 9. 10. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 12. - 18. října

Podzim je období stvořené k romantickým zážitkům. Brzy se stmívá a venku bývá sychravo. Ideální doba k procházkám zakončeným posezením u svařeného vína nebo u kávy. Pokud jste zadaní, využijte nový týden k posílení vašeho vztahu a užívejte si daru lásky. Vy nezadaní se možná dočkáte nové lásky. Nebo ne? Čtěte nový Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte rádi, když jsou kolem vás upřímní lidé, kteří se nebojí zpříma podívat do očí. Potkáte sice někoho sexy až se vám z dané osoby zatočí hlava, ale o její upřímnosti máte pochyby.

Býk
Chování vašeho protějšku se vám přestává líbit. Neustále má potřebu na sebe upozorňovat a být středem pozornosti. Je to otravné a zejména před kamarády se za jeho chování stydíte.

Blíženci
Váš protějšek vás absolutně nebere vážně. Už vás štve svým arogantním chováním, ale i tím, že na vás nemá čas. Stále se moc snažíte, aby to klapalo, ale už v budoucnost nevěříte.

Rak
Mějte oči otevřené milí Ráčci. Potkáte tento týden velice milou osůbku, která se vám dostane pod kůži. Hlavně díky tomu, že si vyslechne vaše trable a bude mít pro ně pochopení.


Lev
Jeden z vašich známých vás fascinuje svými koníčky. Vždycky jste chtěli být tak trochu jako on a časem ho obdivujete víc a víc. To už je k lásce jen kousíček a je to oboustranné.

Panna
Potkáte někoho, kdo je opravdu velice rodině založený. Ze začátku vám to imponuje a citlivost vám přijde sympatická. Později vás to ale začne štvát a nebudete na to mít trpělivost.

Váhy
Čím jste starší, tím více oceňujete ve vztazích jiné věci. Momentálně zjišťujete, že dosavadní milostný život vám nijak nevyhovuje a rozhodnete se více věnovat své vlastní osobě.

Štír
Máte vedle sebe člověka, který velice rád dává rozkazy a snaží se být dominantní. Jste ale rovněž člověk, který si nenechá nic líbit, proto někdy máte doma italskou domácnost.


Střelec
Plýtváte energií na někoho, kdo vám za to vůbec nestojí. Svůj skvělý potenciál můžete využít někde daleko užitečněji. Mrzí vás vlastně jen to, že jste tomu věnovali tolik času.

Kozoroh
I když si plánujete žhavý víkend plný vášně, tak vám ho páteční novoluní trochu překazí. Zatoužíte totiž po klidné sobotě a neděli stočení někde v posteli a s dobrou knížkou v ruce.

Vodnář
Seznámíte se sympatickým jedincem. Po minulé zkušenosti si však od tohoto seznámení nic vážného neslibujete a nakonec budete příjemně překvapení tím, co mezi vámi bude panovat.

Ryby
Máte tento týden velice společenskou náladu, která vám umožní se seznámit se spoustou skvělých lidí, kteří vám v mnohých ohledech otevřou oči. Budete za tuto zkušenost moc rádi.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.