Home - Články - Láskohled 11. - 17. května

Láskohled 11. - 17. května

vloženo 8. 5. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 11. - 17. května

Měsíc lásky se rozeběhl a události nabírají obrátky! Pokud zatím čekáte na pozvání na rande, a přitom jdete štěstí naproti, obrňte se trpělivostí, už v příštím týdnu se totiž věci mohou radikálně změnit. Zadaní by si měli uvědomit, že prvním májem všechno neskončilo, na vztahu je potřeba pracovat pořád. Ani láska není zadarmo!

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš protějšek nesdílí stejné priority a vám to začíná pořádně vadit. Na začátku vztahu jste si mysleli, že máte stejně nastavené hodnoty, postupně jste však zjistili pravý opak.

Býk
Váš osobní život je momentálně velice pestrý a o nabídky na rande, či o nejrůznější schůzky nemáte nouzi. Skvěle si to užíváte a jarní dny vám nyní přijdou daleko zajímavější.

Blíženci
Jste obklopeni těmi správnými lidmi, kteří vás mají rádi a vy se v jejich společnosti cítíte skvěle. I když možná nemáte vedle sebe lásku, tak věříte, že jednou k vám přichvátá.

Rak
I když to tak možná momentálně nevypadá, tak se s vaším partnerem můžete dopracovat ke schůdnému kompromisu. Klíčový ale bude váš rozhovor. Musíte ho ale rozhodně začít pouze vy.


Lev
Zadaní jedinci si tento týden uvědomí důležité věci. Poznáte, jak moc důležité je pro vás porozumění s partnerem a že ne každý to má se svým protějškem tak harmonické jako vy.

Panna
Přitahujete k sobě tento týden pozornost opačného pohlaví jako magnet. Obzvlášť jeden člověk se jeví jako osoba velice houževnatá a snaží se vás za každou cenu uchvátit a okouzlit.

Váhy
I když vztah momentálně vůbec nehledáte a skvěle si užíváte svou nezadanost, tak vás tento týden naprosto uchvátí jisty jedinec. Má skvělý smysl pro humor a je opravdu originální.

Štír
Vaše sebevědomí roste. Začali jste totiž s radikální změnou stylu, své osobnosti a zejména vzhledu a s výsledkem jste nadmíru spokojení. Opačné pohlaví na vás může oči nechat.


Střelec
Snažíte se urychlit vývoj vztahu, který dle vašeho mínění stagnuje a nepostupuje podle představ. Váš protějšek ale nemusí být naladěn na stejnou vlnu. Má raději pomalejší tempo.

Kozoroh
Před svým novým idolem jste byli varováni hned z několika stran, ale co je vám to platné, když jste stejně nikoho neposlechli a nyní si budete muset sklidit to, co jste zaseli.

Vodnář
Pokud jste zadaní jedinci, tak se tento týden vyhněte i sebenevinnějšímu koketování. Mohlo by se vám to vymstít a lehký flirtík by mohl pokazit váš dosavadní harmonický vztah.

Ryby
Váš kolega vás poslední dobou častuje nejrůznějšími lichotkami. Pozor na něj, je to predátor, který vás chce dostat jen do postele. Zbytek firmy už mu podlehl a vy jediní odoláváte.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.