Home - Články - Kontaktujte zemřelé pomocí automatického psaní

Kontaktujte zemřelé pomocí automatického psaní

vloženo 15. 11. 2022
čas čtení: 3 minuty

Kontaktujte zemřelé pomocí automatického psaní

Promlouvat s duchy nemusíte jen skrz třetí osobu nebo drahé pomůcky. Stačí tužka a papír. Metoda oblíbená v 19. a 20. století ovšem dovoluje hovořit s duchy skrz vlastní osobu, díky automatickému psaní.

sdílet článek na facebooku

Nechte duchy promlouvat skrz vás

Funguje na stejném principu, jako použití metody automatického psaní k zodpovězení otázek. Rozdíl spočívá v tom, že neotevřete svou mysl sami v sobě, ale dovolíte spirituálním bytostem, aby ji převzali a hovořili skrze vaši ruku.

Zdá se to lehké? Ve své podstatě ano. Osobně ale nedoporučuji s touto metodou začínat o samotě, na první pokusy je lepší požádat o pomoc profesionála, který vám vše vysvětlí do posledního detailu. A také pohlídá, abyste se nestali obětí zlých duchů.

Pro vlastní potřebu je automatické psaní výborná a bezpečná metoda. Stačí dodržet primární zásady pro každou meditaci a rituály. Kontakt se zemřelými vyžaduje duchy pozvat přímo do vaší mysli. Jistě si dovedete představit, že to je už poněkud riskantnější. Jakmile ale tuto metodu ovládnete, můžete se kdykoli spojit se svými milovanými pro radu a pomoc, či si s nimi i jen přátelsky popovídat.


Správně zvolená chvíle

Pro spojení s duchy zemřelých si jako obyčejně připravte klidné prostředí a zvolte způsob zápisu. Klasicky je nejlepší blok a obyčejná tužka, můžete ale použít i počítač a psát na klávesnici. Při zajišťování klidu buďte ovšem o něco důkladnější. Vytipujte chvíli, kdy jste doma sami, zamkněte dveře, nebo rodinu pošlete na alespoň dvouhodinový výlet.

Uvolněte se a nechte z mysli odplout všechna negativa, stres a duševní nečistoty ulpěné na vás přes den. Tuto část nepodceňte. Je důležitější než jindy, abyste z hlavy opravdu vypustili všechny negativní vibrace.

1. Důkladně připravte místnost a zajistěte si klid
2. Pečlivě vyčistěte mysl
3. Pozvěte duchovní bytost a dovolte jí skrze vás psát



Profesionál je jistota bezpečí

Navázat spojení s duchovní bytostí není obtížné. Spojit se s vámi ovšem mohou jen ty na přibližně stejné duševní úrovni nebo nižší. Proto se stala pomoc média tolik vyhledávanou. Jejich spirituální schopnosti jsou vytrénované a umožňují jim spojit se i s těmi nejsilnějšími.
Zároveň ale mají stejně vycvičené i obranné mechanismy.

Negativní vibrace jsou neodolatelnou pozvánkou pro záporné bytosti. Dnešní doba bohužel přímo podporuje slabůstky a podléhání touhám, což je velmi přitažlivé pro škodlivé duchy. Ti čekají na každou příležitost se projevit a otevřená zranitelná mysl je obrovským lákadlem.

Při využití metody automatického psaní dodržujte důležité zásady a chraňte svou mysl. Pokud si nejste jistí, využijte služeb profesionála, který vás tento způsob naučí.


 

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.