Home - Články - Karty vám pomohou zvýšit sebevědomí!

Karty vám pomohou zvýšit sebevědomí!

vloženo 24. 7. 2023
čas čtení: 4 minuty

Karty vám pomohou zvýšit sebevědomí!

Nejste spokojeni sami se sebou? Hledáte tu správnou cestu životem, kde nejlépe využijete své schopnosti? Přečtěte si, jak si můžete pomoct výkladem karet!

sdílet článek na facebooku

Děláte to především pro sebe!

Ruku na srdce, kdo z nás nemá něco, s čím sami na sobě nejsme spokojeni? Ať už je to jedna větší věc nebo několik menších, v našich očích dokáže někdy narůst do hrůzostrašných rozměrů i drobná nedokonalost, kterou si naše okolí sotva povšimne.
Jenomže je těžké žít spokojený život, když nejste spokojeni sami se sebou, se svým já, se svojí identitou. Pracovat na tom, abychom byli tací, jací chceme být, má určitě smysl – konec konců, sami se sebou jste 24 hodin denně a není příjemné, když vás tento člověk, toto vaše já, něčím zlobí!

Problém je však v tom, že často bývá velmi těžké zjistit, kterou cestou se máte vydat, abyste naplnili svůj potenciál a využili všechny vaše nejlepší schopnosti a danosti. Tedy přesně to, co vám v životě pomůže k většímu sebevědomí, sebedůvěře a v konečném důsledku pak ke štěstí a spokojenosti.



Tarot a práce s kartou dne

Možná se to nezdá, ale právě v této oblasti mohou být vykládací karty skvělým pomocníkem. Obzvláště pak karty tarotové, které se skvěle hodí nejen pro věštecké nahlížení do budoucnosti, ale také pro hlubokou sebereflexi, odhalení toho, co se ve vás ukrývá a možností, jak to co nejlépe využít. Nejlepší je, když kartám dovolíte, aby se staly součástí vašeho každodenního života. Zkuste si každé ráno nebo každý večer vykládat kartu dne. Jednoduše si vytáhnete jednu jedinou kartu z celého balíčku, a ta vám prozradí, pro jaké činnosti se tento den hodí, na co zaměřit svoji pozornost, na jaké události se připravit a na co si dát pozor.

Když necháte karty, aby tímto způsobem dlouhodobě usměrňovaly váš život, naučí vás to lépe využívat vaše schopnosti, soustředit se na to, co je opravdu důležité, a zbavit se nedostatků.


V jakých situacích je potřeba složitější výklad

K objevení toho nejlepšího v sobě, k odstranění nedostatků a nalezení té pravé životní cesty, která se stane základem vašeho sebevědomí, je však někdy potřeba i delší a podrobnější výklad karet. A to hlavně v případě, že jste se ocitli na životní křižovatce, kdy máte hodně možností, ale necítíte se na to, abyste zvládli úkoly, které se po vás chtějí. V praxi to mohou být velmi různé situace, které jsou nějak spojeny s rychlými a skokovými změnami v životě: například změna pracovní dráhy, začátek nebo ukončení studia, narození dítěte, rozvod či jiné změny v rodině, nebo třeba odchod do důchodu. Potřebu výrazněji přehodnotit svoji životní dráhu a najít nové sebevědomí však někdy můžeme mít i „jenom tak“, aniž by se něco v našem životě viditelně změnilo – stačí naslouchat svým pocitům, abyste vycítili, že je to potřeba.

Při takovém výkladu karet, který vám má pomoct k nalezení té pravé životní cesty a sebezdokonalení, si můžete dovolit být trochu egoisty. Dokonce snad přímo musíte! Dopřejte si to tedy a ptejte se na sebe: V čem jsem dobrý/á? Jak mě vidí ostatní? Co se musím naučit? Co mi přinese úspěch? Na tyto a podobné otázky vám karty mohou skvěle odpovědět.

Někdy přece musíme udělat něco sami pro sebe, abychom se díky tomu mohli stát lepšími i vtom, co děláme pro ostatní!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.