Home - Články - Kam na výlet podle znamení zvěrokruhu?

Kam na výlet podle znamení zvěrokruhu?

vloženo 8. 1. 2020
čas čtení: 5 minut

Kam na výlet podle znamení zvěrokruhu?

Často si marně lámete hlavu s tím, jak si zpestřit volný den nebo víkend? Lákají vás procházky přírodou, adrenalinové sporty, aktivní odpočinek anebo návštěvy hradů a zámků? Nechte si poradit od hvězd!

sdílet článek na facebooku

Beran
Beran využije každou volnou chvilku sportovními aktivitami. Ať je léto nebo zima, nikdy se nesmí nudit. V každém případě ho osloví návštěva lanového či adrenalinového parku. Paintball, terénní čtyřkolky, horolezecká stěna, to vše je pro Berana skvělá zábava.

Býk
Pro Býky je volný čas velkým darem. Prahnou po klidu a pohodlí. V žádném případě jim nevyhovují sportovní činnosti. Wellness pobyt v penzionu na horách, to je trefa do černého. Vše musí být doplněno výtečným jídlem a kvalitním pitím.

Blíženci
Blíženci se nespokojí s nudným výletem. Potřebují být obklopeni dobrými známými a kamarády. Blíženci nesnášejí dlouhé balení, na cestu vyrazí nečekaně, jednoduše improvizují. Túra do hor, posezení ve vinném sklípku anebo bowling, to jsou fajn tipy.

Rak
Když už se Rak rozhodne pro výlet, vždy v rodinném kruhu. Na sto procent jej zaujme příjemné místo v přírodě spojené s piknikem. Rak se nebrání ani lenošení u vody. Opalování, koupání a posezení u dobrého jídla jsou prioritou.



Lev
Lev miluje výlety naplněné dobrodružstvím a luxusem. Neodolá šplhání po skalách, bungee-jumpingu ani potápění. Náročný den musí být zakončen delikatesní večeří v přepychové restauraci a tancem. Lev nikdy nepohrdne pobytem u vody.

Panna
Pro Panny jsou drahocenné chvíle volna vzácností. Když už si najdou čas pro rodinnou pohodu, zamíří do přírody anebo za koupáním. Nesmí chybět ubytování v pěkné horské chatě. Panna dbá na svůj zevnějšek, a proto dává přednost pěší turistice, plavání i jízdě na kole.

Váhy
Zrozenci Vah se rádi seznamují s historickými památkami. Váhy rovněž milují pobyt v nitru přírody. Ke všemu potřebují společnost milovaného člověka. Pozorování západu slunce, výlet na hrad či zámek, jsou dokonalé nápady na výlety.

Štír
Štír miluje zábavu spojenou s poznáním a magií. Je zvědavý a rád experimentuje. Plně ho uspokojí návštěva historických klenotů a tajemných míst. Štír touží spatřit ojedinělé památky historie. Rovněž nepohrdne adrenalinovými sporty.



Střelec
Střelci se zaměřují na zábavu spojenou s dobrodružnou povahou. Výlety do přírody, vzrušující místa, vodní sporty, jízda na koni anebo návštěva zoologické zahrady jim padne do noty. Nesmí chybět zastávka ve stylové hospůdce.

Kozoroh
Volný čas tráví Kozoroh prací. Je to až zarážející. Odpočinek je mu skoro cizí. Když už ho rodina přemluví, vyrazí do přírody anebo za kulturou. Pobyt s nejlepšími přáteli na chalupě, opékání, grilování a procházky nikdy nezklamou.

Vodnář
Vodnář se pobaví na jakémkoliv místě, jen potřebuje tu správnou společnost. Vodnář je vynikajícím společníkem na cestách. Miluje stanování, spaní pod širákem a trávení volného času se zvířaty. Výlety s Vodnářem jsou plné zábavy.

Ryby
Citlivé Rybičky vyžívají volný čas odpočinkem a sněním. Když už se jim zasteskne po společnosti, vyrazí na procházku anebo za koupáním. Ryby lákají tajemná nostalgická místa a toulky po lesích. Je zajímavé, že Ryby podnikají výlety převážně samy.

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.