Home - Články - Jaká je milenka podle slunečního znamení?

Jaká je milenka podle slunečního znamení?

vloženo 4. 5. 2020
čas čtení: 5 minut

Jaká je milenka podle slunečního znamení?

V každé ženě se skrývá úžasná milenka. Zatímco jedna je vášnivá a energická už na první pohled, jiná svou přirozenou sexualitu skrývá. První je nespoutaná a odhodlaná ke všemu, druhá se nechává ráda vést. A tak proč se neproplést labyrintem k té, která ve vás dřímá, a užít si milostný a soukromý život naplno?!

sdílet článek na facebooku

Beran ( 21.3. - 20.4. )
Jestliže se nenecháte zastrašit chladným přístupem ženy ve znamení Berana, získáte vášnivou a nespoutanou milenku. Ona sama dobře ví, že dostane toho, koho si umane. Nečekejte podřazenou ženu, která nechá vedoucí pozici jen na muži. Ba naopak má ráda, když je vše po jejím. Fantazie ženy - Berana je opravdu bohatá, nevyhýbá se milování na nezvyklých místech, experimentuje s erotickými pomůckami a sexy prádlem. Nepotrpí si na zdlouhavé předehry a přehnané něžnosti. O tom, že si vychutnává svou vůdčí pozici, svědčí i její oblíbená pozice milostná, kdy nejraději sedí obkročmo na partnerovi.

Býk ( 21.4. - 21.5. )
Ženy v Býku bývají nejpečlivějšími manželkami a partnerkami. Jsou něžné, pozorné a neodolatelně sexy. A v neposlední řadě jsou náročné, a to jak v životě, tak v posteli. Zbožňují něžnosti, dlouhé mazlení a romantickou atmosféru. Mohou si však svou náročnost dovolit, protože dokážou v mužích probudit nezkrotnou touhu. Když vstoupí v negližé do ložnice, umí vypadat neodolatelně eroticky, oplývají šarmem a sexuálním napětím. Při milování se ženou narozenou v Býku zapomeňte na hodinky, touží po dlouhé předehře, originalitě a samozřejmostí je pro ni dosažení orgasmu.

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Milenka ve znamení Blížence ráda drží otěže ve svých rukou, nesnažte se ji vést násilím nebo výčitkami. Zná dobře všechny své kvality a očekává, že budou náležitě oceněny. Nepotrpí si na přílišnou romantiku. Tedy pokud na ni právě nedostala chuť. Neohrne nos ani nad rychlovkou na neobvyklém místě. Nesnažte se ale nic urychlit proti její vůli, to se pak změní v ledovou královnu. Je to způsobeno její přílišnou náladovostí. Pokud však má trpělivého partnera, umí se mu náležitě odměnit. To se z ní stává upřímná a spolehlivá milenka, která umí vyjádřit své pocity a touhy.


Rak ( 22.6. - 22.7. )
Doslova sexuální dračice jsou ženy narozené ve znamení Raka. Chtějí být pro svého budoucího vyvoleného dokonalými milenkami. A tak už v mladém věku sbírají milostné zkušenosti. Rády experimentují a jejich fantazie může někoho až děsit. Na povrch se zdají být plaché a křehké, protože svou vášnivost považují za nedostatek. Račice miluje hlazení a laskání, potřebuje slyšet slůvka povzbuzení. Na oplátku vás vezme do vesmíru. Je oddaná vašim přáním a touhám, sama nevyhledává vedoucí funkci. Ba naopak ji vzrušuje, když je partner dominantní a umí si vzít to, pro co přišel. Sex je pro ni spojen s láskou a důvěrou.

Lev ( 23.7. - 22.8. )
Žena ve znamení Lvice si je sebou skutečně jistá. Nenávidí sexuální odmítnutí. Podle svého znamení je skutečně skvělou milenkou – hravou kočkou. Kterou vzrušuje příjemná vůně, svalnatá mužná postava a milenec, který se nebojí použít svou sílu a tvrdost. Mužná síla ji vzrušuje, bolest a násilí však odmítá. Pokud nedosáhne uspokojení, málokdy dává druhou šanci. Zbožňuje, když je středem pozornosti, a tak si potrpí na upravený zevnějšek. Svého partnera okouzluje luxusním spodním prádlem a doplňky. Stupňuje tak jeho vzrušení a vychutnává si pocit namlouvání.

Panna ( 23.8. - 22.9. )
Racionální uvažování žen narozených ve znamení Panny se odráží i v milostné sféře. Milování berou jako přirozenou součást života. A nechápou, proč kolem něj ostatní nadělají tolik povyku. Neoplývají přílišnou vášnivostí, dávají přednost něžnosti a lásce. Opíjejí se pocitem, že jsou jimi muži uchváceni. Rády provokují a důležitá je pro ně dlouhá předehra, během které si milence důkladně prověří. Pokud obstojí, dokážou se mu Panny dokonale odevzdat. I přestože se ženy v tomto znamení nevyhýbají experimentům, zavrhují násilí a perverzní choutky.


Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Sebevědomá svůdnice – tak na někoho může působit žena – Váha. Je si vědoma svých kvalit a sex je přirozenou součástí jejího života. Pokud potká silného muže, který je schopný si ji podmanit, ráda mu splní každé přání. Vzrušují jí erotické masáže, doteky a polibky po celém těle. Nebojí se o sexu otevřeně mluvit, a jestliže dostane na milování chuť, umí si o něj říct. Žena ve znamení Vah vyhledává dokonalost, získáte si jí romantickou atmosférou, vychlazeným šampaňským a pečlivě volenými slůvky.

Štír ( 24.10. - 22.11. )
Ženy ve znamení Štíra jsou neobyčejně náročné. Pokud už však ideální protějšek najdou, jsou věrné a nerady ze vztahu odcházejí. Na muže působí jako magnet a není se čemu divit, jsou energické, veselé a neodolatelné. Pravidla milostných hrátek ovládají na jedničku. Umí být vášnivé a při milování ztrácejí veškeré zábrany. Rády muže provokují, používají erotické pomůcky a ostrá slova. Přestože jsou dokonalými milenkami a jsou si sebou jisté, dávejte si pozor na jejich žárlivé výstupy.

Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Ženy narozené ve znamení Střelce jsou impulzivní, nespoutané a muži často neví, co si k nim skutečně mohou dovolit. Cítí se spjaté s přírodou, a tak často vyžadují právě milování venku. Nebrání se ani skupinovému sexu, považují to za přirozenou součást jejich milostného života. V sexu se snaží najít maximální uspokojení. Milenka ve znamení Střelce je hlučná, energická a ze všeho nejvíc nesnáší stereotyp. Proto si hledá vynalézavé partnery, se kterými vyhledává nevšední zážitky. Ve vztahu potřebuje dostatek volného prostoru a nové podněty.


Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Milenka narozená ve znamení Kozoroha má tendenci přeceňovat partnerův zevnějšek. Je náročná a často střídá protějšky. Důležitý je pro ni první milostní zážitek. Při sexu zapomíná na rozum a plně se oddává milostným hrátkám. Nezáleží ji na orgasmu samotném, vychutnává si napjatou atmosféru a riziko, které podstupuje. Ráda cítí partnerovu sílu, a tak není divu, že její neoblíbenější pozice jsou submisivní. Na druhou stranu se však nechává laskat a hladit. Žena – Kozoroh je zkrátka tvor mnoha tváří, která dokáže neustále překvapovat.

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
I když se na první pohled může žena – Vodnář zdát jako netykavka, platí u ní rčení tichá voda břehy mele. Jestliže partner ví, kde se jí správně dotýkat, rozpálí se do běla a stává se skutečně vášnivou milenkou. Vodnářky jsou velice kreativní a to se odráží i v milostné sféře. Fantazii se v posteli s ní rozhodně meze nekladou a se stereotypem u ní neuspějete. Základem je pro ni žhavá předehra plná svůdných slovíček, kterými partnera dovádí k šílenství. Milenka – Vodnář se zajímá o svůj protějšek a vymýšlí stále nové rafinované hry ke zvýšení jeho rozkoše.

Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Žena narozená ve znamení Ryb vám z pod ruky jen tak nevyklouzne. Hlavně v mladším věku je poddajná a jen těžko umí říci „ne“. Je oddaná milencovým přáním a otevřena vyzkoušet všechno možné. V mladším věku neumí spojit milování s láskou, sex pro ni představuje jen hru. Láká jí něžné milování v přírodě i rychlovka na zadním sedadle auta. Důležitá je pro ni spokojenost partnera a než by ho zranila, udělá pro něj všechno. V sexu je otevřená a vzrušují ji erotické filmy a porno. V citech dokáže být dramatická, a tak slzy během milování nejsou ničím výjimečným.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.