Home - Články - Jak pracovat s kyvadlem?

Jak pracovat s kyvadlem?

vloženo 24. 2. 2021
čas čtení: 3 minuty

Jak pracovat s kyvadlem?

Pokud máte otázky, na které se vám nedaří najít odpovědi, mohl by vám pomoci předmět, který je na první pohled obyčejný, ale věřte, že vám dokáže vaše otázky zodpovědět. Hovoříme o kyvadlu.

sdílet článek na facebooku

Kyvadlo může být vyrobeno z různých materiálů, může být i různě velké a barevné. Nicméně vždy se jedná o předmět, který dokáže propojit naše vědomí s nevědomím, díky čemuž nám zodpoví naše otázky.

Vnitřní svět

Když pracuji s kyvadlem vždy se naprosto oprostím od okolního světa. Nevnímám rušivé působení svého okolí a nedopustím, aby mě ovládaly negativní emoce. Nechávám promlouvat pouze svoji vnitřní energii, která mi proudí celým tělem a soustředím se pouze a jen na práci s kyvadlem.

Díky tomu získám nejryzejší odpovědi na své otázky. Pokud bych totiž dovolila, aby mě během práce s kyvadlem ovlivnily mé emoce či okolí, veškeré snahy o nalezení odpovědí by přišly na zmar.


Mysl nejde podvést

Jakmile dojdu do stavu, kdy se oprostím od okolního světa a nechám promluvit svoji energii, kyvadlo začne konat své služby. Jemnými pohyby začne zodpovídat kladené otázky. Nemyslete si však, že se jedná o jednoduchou záležitost. Kyvadlo velmi lehce sklouzne ke lži, a to i nepatrným zaváháním jeho uživatele.

Stane se, že mé tužby a přání ovlivní výsledné odpovědi. Je proto důležité nikdy se nenechat při práci s kyvadlem rušit. Pokud se nacházíte na začátku dlouhé cesty v používání kyvadla, pracujte s ním jen v tichém a osamoceném prostoru, který eliminuje rušivé faktory. Musíte být také vyrovnaní a klidní.

Věnujte se před prací s kyvadlem činnostem, které vás zklidní. Můžete jít na procházku a vyčistit si tzv. hlavu od všech nežádoucích myšlenek. Uvidíte, že následná práce s kyvadlem bude o dost snazší. Já se tento rituál snažím dodržovat a před tím, než začnu pracovat s kyvadlem, se vydávám na procházku do lesa, kde se cítím uvolněně a příjemně. Veškeré své negativní emoce a rušivé myšlenky nechávám za sebou a soustředím se pouze a jen na následnou práci s kyvadlem.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.