Home - Články - Jak na seznámení v karanténě?

Jak na seznámení v karanténě?

vloženo 6. 5. 2020
čas čtení: 5 minut

Jak na seznámení v karanténě?

Jste nezadaní a doléhá na vás osamělost? Jenomže jak najít lásku, když teď nelze chodit mezi lidi? Nezoufejte, hvězdy vám poradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Se svojí energickou povahou se potřebujete občas vyvětrat a uvést své tělo do pohybu, a právě tam venku na vás může taky čekat protějšek vašich snů! Všimli jste si někoho zajímavého, kdo si taky chodí zaběhat po vašem okolí, nebo koho potkáváte cestou na kole? Teď už jen najít záminku k rozhovoru, a možná máte vyhráno!

Býk
Jako Býci rádi pořád něco děláte, a tak je pro vás štěstí, že hobby markety mají otevřeno. A možná právě zde potkáte někoho, kdo bude naladěn na stejnou vlnu, jako jste vy! Ať už je to v oddělení zahradního náčiní nebo domácího kutilství, zkuste neznámého sympaťáka či krasavici požádat o radu a využít to jako záminku k seznámení!

Blíženci
Pro vás jako intelektuální znamení je velmi důležité, abyste si uměli s protějškem dobře popovídat, a to taky o vážnějších tématech. Láska se u vás začíná v hlavě, se společnými názory, pak teprve přijde fyzická přitažlivost. Díky tomu se vám snadno seznamuje přes internet, ale spíš to zkuste přes společné zájmy, nikoliv přes klasickou seznamku!


Rak
Pro Raky je láska pevně spjatá s představou společného domova a rodiny, a je pro vás důležité, aby váš protějšek tyto vaše sny sdílel. A co si budeme povídat, seznamky jsou v sekci „vážný vztah“ přímo přeplněny těmi, komu chybí přesně to, co vám! Kde je tedy háček? Možná jedině smířit se s tím, že to nebude největší fešák či kráska na světě!

Lev
Jako Lvi jste známi tím, že komplimenty a pochvaly na vás zkrátka platí a umíte si je užít. Zároveň je opravdu potřebujete na svoji adresu slyšet, a to hlavně od protějšku. V této době vám asi nezbude, než dát šanci seznamkám, ale dávejte si pozor, ať neskočíte na lep někomu, kdo ty komplimenty rozhazuje až příliš a zneužije tuto vaši slabost!

Panna
Protože hygienu a bezpečný odstup berete opravdu poctivě, je pro vás teď nějaké sbližování s novými lidmi v reálném světě docela nemyslitelné – nechcete příliš riskovat. Když na vás tedy dolehne osamělost, nezbývá vám nic jiného, než zabrousit na internetové seznamky. Ale dávejte si pozor a odepište jen tomu, kdo má hezky a pečlivě napsaný inzerát!


Váhy
Patříte mezi milovníky kultury, a právě společný vkus je to, co vás nejlépe sblíží s novou nadějnou polovičkou. I když teď nepřipadají v úvahu žádné větší kulturní akce, potkat se můžete klidně i na internetu přes nějaké stránky zasvěceny tomu, co se vám oběma líbí. A díky tomu budete mít hned pro začátek něco, o čem si můžete povídat!

Štír
Jste velmi pocitově a intuitivně založeni lidé, a seznamování je právě jedna z těch věcí, kde se na svůj šestý smysl spoléháte nejvíc. Když vás to tedy k někomu bude táhnout, i když se potkáte třeba jen náhodou na ulici, uděláte všechno proto, abyste se opět setkali a navázali kontakt. Možná to teď půjde trochu pomaleji, ale Štír si umí počkat!

Střelec
Pro vás jako milovníky přírody a svobody je velké štěstí, že pořád lze neomezeně chodit na turistiku nebo kolo. A právě zde můžete potkat někoho sympatického, s kým si přesně sednete ve svých společných zálibách. A je výhoda, že venku si můžete s novými lidmi povídat i bez toho, abyste narušili bezpečnou vzdálenost!


Kozoroh
Ve své podstatě jste docela uzavřeni a není snadné vás opravdu poznat. S vaší povahou je pro vás navazování vážné známosti delší a postupná záležitost, takže klidně může zpočátku probíhat i na dálku, třeba na internetu. Zkuste ovšem místo klasické seznamky nějakou, která se specializuje na lidi z vašeho okruhu zálib.

Vodnář
Jako Vodnáři jste pověstní tím, že rádi děláte věci spontánně, a proto nepřekvapí, že i většina vašich vztahů se začíná nějakým neobvyklým seznámením někde, kde by to nikdo nečekal. Proto vám stačí dívat se pozorně kolem sebe a nechat se překvapit – toho pravého nebo tu pravou totiž můžete potkat úplně kdekoliv, jen se navzájem nepřehlédnout!

Ryby
Jemné rybí duše na seznámení a sbližování nespěchají, a tak pro vás stávající situace není zas takový problém – mnohem lépe než většina znamení snášíte například to, když se s novou známostí delší dobu neuvidíte a můžete si jen psát. Vztahy, kde má všechno svůj čas, jsou totiž nakonec často mnohem pevnější a stabilnější!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.