Home - Články - Jak kyvadlo odpovídá na naše otázky

Jak kyvadlo odpovídá na naše otázky

vloženo 7. 10. 2021
čas čtení: 3 minuty

Jak kyvadlo odpovídá na naše otázky

Chcete znát odpovědi na otázky, které si nejste schopni zodpovědět a ani vaše blízké okolí vám s tím nepomůže? Obraťte se na kyvadlo. To vám může v lecčem pomoci. O tom, jak takové kyvadlo na vámi vznešené otázky může odpovědět, vám vysvětlím v několika následujících větách.

sdílet článek na facebooku

Jaké odpovědi mi kyvadlo dává?

Když naleznu kyvadlo, se kterým se mi dobře pracuje, připravím si prostor kolem sebe. To znamená, že si najdu klidné a příjemné místo, kde mohu začít pracovat. Jedno takové místo mám u sebe doma. Sednu si za stůl a oprostím se od veškerých negativních emocí a soustředím se pouze na svoji vnitřní sílu. Uchopím zavěšené kyvadlo mezi palec a ukazovák a pozvednu ho nad stůl. Tiše a klidně začnu přeříkávat dvě slůvka. Nejprve slůvko ANO a poté slůvko NE. Při každém vyřčení těchto slov sleduji pohyb kyvadla. To může opisovat kroužky v jednom či druhém směru. Nemusí se však vždy jednat pouze o kroužky, kyvadlo se může kývat horizontálně či vertikálně, nebo opisuje úplně jiné tvary.

Důležité je si zapamatovat či zakreslit, jak se pohybuje u jednotlivých slov. Pro ANO a NE je vždy charakteristický jiný pohyb. A právě tento pohyb je velmi důležitý, abych dostala odpovědi na své otázky. Pokud se mi kyvadlo nedá do pohybu, znamená to, že mi z nějakého důvodu nechce sdělit odpověď na moji otázku. Pokud chci do odpovědí na své otázky zahrnout i odpověď MOŽNÁ, udělám to samé jako při slůvku ANO a Ne. Jednoduše si zapíši, jaký pohyb kyvadlo vykonává při tomto slově.


Své otázky formuluji konkrétně

Poté, co mám tuto tzv. přípravnou fázi za sebou, mohu začít formulovat jednotlivé otázky. Důležité je to, jak je formuluji. Otázky musí být dostatečně konkrétní a jednoduše stanovené. Otázek by také nemělo být příliš mnoho. Tato práce je náročná na soustředění, proto bych vám doporučila pouze dvě až tři otázky. Když formuluji otázku držím kyvadlo v nehybné a klidné ruce. Kyvadlo se začne pohybovat a odhalí mi svoji odpověď. Poté, co dostanu odpovědi na své otázky, poděkuji za ně všem silám, které se k tomuto účelu spojily a uložím kyvadlo na bezpečné místo.

Autor článku

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.