Home - Články - Hřebíky

Hřebíky

sdílet článek na facebooku
vloženo 3. 4. 2011
Fotolia_povidka_hrebiky.jpg.jpgPovídka od Týmu Astrohled:

Žil byl jednou chlapec s opravdu špatnou povahou. Jeho otec mu jednoho dne dal sáček plný hřebíků a řekl mu, že pokaždé, když s někým ztratí trpělivost, musí zatlouct jeden hřebík do zahradního plotu.

První den zatloukl chlapec 37 hřebíků do plotu. Další týden se naučil ovládat své reakce. Počet zatlučených hřebíků byl nižší a nižší. Došlo mu, že zatloukat hřebíky ho stojí více námahy, než se ovládat.

Konečně nadešel den, kdy už chlapec nemusel zatloukat žádné hřebíky. Šel tedy hrdě za otcem a řekl mu to. Otec mu na to odpověděl, že za každý den, kdy se ovládne, má vytáhnout z toho plotu jeden hřebík.

Přešla pěkná řádka dní a chlapec konečně stanul před otcem, aby mu sdělil, že už vytáhl z plotu všechny hřebíky.

Náš tip: Poštele nám tajemný příběh, který jste zažili! Vysvětlíme vám, proč se stal a navíc vám poskytneme
30 minut volání zcela ZDARMA!

Otec postavil syna před plot a řekl mu: „Synu můj, choval ses dobře, ale pohlédni na ten plot. Je plný děr. Nikdy už nebude takový, jako dřív. Když se s někým hádáš a řekneš mu něco nepěkného, pak v něm zanecháš takové rány, jako jsou tady. Můžeš vrazit do člověka nůž a pak ho vytáhnout, rána přece zůstane. Je lhostejné, kolikrát se omluvíš, rána zůstává. A taková rána na duši je stejně bolestivá, jako rána na těle. Tvoji přátelé jsou vzácnými šperky, dokážou tě rozesmát a dodat ti odvahu. Jsou připraveni ti kdykoli naslouchat, jsou tu, když je potřebuješ, umí tě podpořit a otevřít svá srdce.“

Chybí Vám přítel, kterému byste svěřili svá trápení? Nesmutněte! Rádi vás zbavíme Vaší bolesti! Zavolejte nám na tel.: 906 701 701! Pomůžeme Vám.

Soutěžte s Astrohledem o zajímavé ceny! Správně zodpovězte soutěžní otázku a VYHRAJTE!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.