Home - Články - Horoskop ušitý na míru přímo pro Vás!

Horoskop ušitý na míru přímo pro Vás!

vloženo 29. 11. 2021
čas čtení: 5 minut

Horoskop ušitý na míru přímo pro Vás!

Zajímá vás, co vás potká v roce 2022? Jak se vám bude dařit? S čím můžete počítat nebo čeho se naopak vyvarovat?

sdílet článek na facebooku

Nechte si vyhotovit svůj ROČNÍ HOROSKOP! Zkušená astroložka vám ho sestaví podle vašeho data narození. Bude k tomu, ale také potřebovat váš přesný čas a místo narození.

Proč tyto dodatečné údaje?

Věděli jste, že váš horoskop je obraz oblohy, která byla nad vámi v čase a místě vašeho narození?

Proto jsou tyto údaje pro astroložku důležité. Na základě nich vám sestaví horoskop, kterým se můžete nechat vést po celý rok.

Pokud tyto data nemáte a nemůžete si je zjistit od svých příbuzných, máte možnost se obrátit na matriku v místě vašeho bydliště. Stačí tedy na krajský úřad zaslat žádost (některé krajské úřady mají přímo formulář ke stáhnutí na webových stránkách), zaplatit správní poplatek ve výši 50 Kč (lze buď osobně, anebo převodem na účet) a pak již očekávat výsledek.

Nebude pro mě horoskop moc složitý?

Vůbec nemusíte mít strach, že byste svému horoskopu na míru neporozuměli. Horoskopy jsou zpracovány skutečnými odborníky a všechny použité termíny, které by mohly být pro laika méně srozumitelné, jsou zde řádně vysvětleny. Naopak s pomocí svého horoskopu na míru pochopíte nejen mnoho nejasností Vašeho života, ale také máte možnost nahlédnout do tajů astrologie jako takové.


Opravdu mi horoskop pomůže?

Rozhodně ano, díky horoskopu na míru poznáte zcela přesné své povahové vlastnosti, přednosti i slabiny. Zároveň zjistíte, co Vás v životě čeká a jaké máte předpoklady do budoucna. Odhalíte, které povolání se k Vám nejvíce hodí, jakého životního partnera k sobě potřebujete, anebo kdy je ideální čas na provádění důležitých rozhodnutí. Sdělí vám také například vhodné okamžiky pro seznámení a kdy si hledat nové zaměstnání.

Jak je horoskop dlouhý?

Vzhledem k tomu, že se jedná o horoskop na celý rok, je to už skoro kniha. Horoskop je ve velikosti formátu A4 a má okolo 50-ti stran, je vyhotoven v krásné knižní vazbě!

Jiné druhy horoskopů

Můžete si také nechat sestavit HOROSKOP LÁSKY, zde zadáváte údaje obou partnerů a váš vzájemný horoskop vám sdělí, jak se k sobě hodíte, zda je váš partner opravdu vaší spřízněnou duší, na čem zapracovat, kde jsou překážky a kde se naopak doplňujete, čím partnera přitahujete, co jednoduše dělat a nedělat.


Spoustu lidí zajímá, jaký bude mít život jejich děťátko. Astroložka sestavuje osobní horoskop i pro děti a píše jej jednoduchou formou, tak aby byl horoskop srozumitelný. Horoskop si tak může dítě číst již v útlém věku. Navíc má milou grafiku. DĚTSKÝ HOROSKOP je také vhodný a originální dárek k narození dítěte pro novopečené rodiče z vašeho blízkého okolí.

A pak je zde samozřejmě nejoblíbenější horoskop. HOROSKOP OSOBNÍ! Kdo z nás by se nechtěl přečíst jaký je, poznat své silné a slabé stránky, proč tomu tak, je, jaké planety ho ovlivňují.

Díky horoskopu na míru poznáte zcela přesné své povahové vlastnosti, přednosti i slabiny. Zároveň zjistíte, co Vás v životě čeká a jaké máte předpoklady do budoucna. Odhalíte, které povolání se k Vám nejvíce hodí, jakého životního partnera k sobě potřebujete anebo kdy je ideální čas na provádění důležitých rozhodnutí.

Neváhejte a buďte připraveni na budoucnost! Anebo udělejte radost svým blízkým jednoznačně originálním a kvalitním dárkem. Darujte budoucnost! OBJEDNÁVEJTE ZDE!


 

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.