Home - Články - Horoskop lásky 24. – 30.4.

Horoskop lásky 24. – 30.4.

vloženo 23. 4. 2017
čas čtení: 3 minuty

Horoskop lásky 24. – 30.4.

Slunce začíná žhnout naplno a mnozí z nás jsou také pořádně rozpáleni. Zjistěte, zda je ideální čas najít svého životního partnera, nebo jde pouze o krátkodobý flirt! Hvězdy vám prozradí, co vás čeká! Čtěte více v týdenním horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Už delší dobu si vás Afrodité hýčká, šťastní Berani. Jinak tomu nebude ani v tomto týdnu. Blížící se máj ještě násobí vaše kouzlo a vy se i nadále můžete vznášet na křídlech lásky.

Býk
I když vaše přitažlivost a výřečnost teď lehce slábnou, Slunce přichází s novou vitalitou. Máte šanci trochu si odpočinout od lásky. I na jiné aktivity máte energie dostatek.

Blíženci
Žhavý Mars vás úplně rozpaluje, vášniví Blíženci! Že na takovou porci smyslnosti ani nejste zvyklí? Nestyďte se a užívejte si naplno. Hvězdy vám teď totiž opravdu mimořádně přejí.

Rak
Do popředí vašeho zájmu se teď dostávají i jiná témata než láska, milí Ráčci. Už bylo na čase. Opravdu je třeba si trochu odpočinout. Zanedlouho se Venuše zase vydá do vašich sfér.



Lev
A je to tady! Zase jsou z vás opravdoví Lvi! Vášeň s vámi cloumá a Venuše opět oživuje milostné záležitosti vašeho života. Bohatě si teď vynahradíte strádání posledních týdnů.

Panna

Venuše se konečně umoudřila a ustoupila kousek stranou. Přestává vám už škodit a do vašeho vztahu zase pustila Slunce s jeho laskavostí, svěžestí, láskou a vášní. Užijte si to!

Váhy

Vyrazte si ven, milé Váhy! Netrpělivě už na vás čeká velice přitažlivý protějšek. Zejména konec měsíce je jako stvořený pro seznamování, tak se snažte svou šanci nepropásnout!

Štír

Ještě na počátku týdne budete okouzleně podléhat nástrahám lásky. Později však přijde zklidnění, milí Štíři. Už je na čase, měli byste si odpočinout a věnovat se i práci a zdraví.



Střelec
Na seznamování nemají Střelci ideální podmínky. Nevěste ale hlavu. Pokud se přece chcete pustit do nějakých dobrodružství, hledejte mezi Berany. Právě u nich najdete porozumění.

Kozoroh

Vaše smyslnost a osobní kouzlo nemá účinek jen na vaše ctitele, magičtí Kozorozi. Svým šarmem dokážete omámit také obchodní partnery a váš profesní vliv poroste. Využijte toho!

Vodnář
Hraví a zvídaví Blíženci, to jsou vaše spřízněné duše. S nimi se můžete pustit do realizací svých fantazií a sexuálních experimentů. Užívejte si naplno jen pokud nejste zadaní!

Ryby

Energie posledních týdnů vás pomalu opouští, milé Rybky. Neplánujte si náročný program a snažte se odpočívat. Až vám hvězdy zase naplánují náročný program, jako když to najdete.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.