Home - Články - Edgar Cayce - Mystik z Kentucky

Edgar Cayce - Mystik z Kentucky

sdílet článek na facebooku
vloženo 4. 11. 2015

Edgar Cayce - Mystik z Kentucky 

Edgar Cayce (1877 – 1945) byl americký mystik, který, když byl v hypnotickém transu, údajně dokázal předpovídat budoucí události a odpovídat na otázky. Všechna jeho proroctví se nevyplnila, ale většina ano a to s udivující přesností. Některé věštby se týkaly vývoje medicíny, objevení Atlantidy a politických událostí. Cayce byl zapáleným křesťanem a také založil Asociaci pro Výzkum a Osvícení. Zde je 8 jeho největších proroctví.



1) Biminská zeď

V roce 1938 Edgar Cayce prohlásil, že „se pod stínem věků a mořské vody ještě může objevit soustava chrámů poblíž Bimini. Očekávám, že někdy v roce 1968, 69 – nebude to za tak dlouho.“ Biminská zeď byla objevena v roce 1968 a Cayce tvrdil, že se má jednat o “vynoření Atlantidy“. Mnoho lidí věří, že Biminská zeď je skutečně část Atlantidy a Edgar Cayce se ve své předpovědi nemýlil. Sice se má za to, že kamenné bloky pod vodou jsou přírodního původu, i tak je ale Caycova předpověď fascinující.

2) Smrt dvou prezidentů

V roce 1939 předpověděl Edgar Cayce smrt dvou prezidentů se slovy: „bude to chaos. Budete se muset rozhodnout mezi kapitálem a prací. Předtím, než přijde druhý z těch dvou prezidentů, ten první nedožije konce svého úřadu. Lid vládne!“ V dubnu 1945 zemřel prezident Franklin D. Roosevelt během svého funkčního období. Caycova věštba pokračuje: „Pokud nedojde ke kompromisu s přihlédnutím k těm, kdo něco vyrábějí, s lepší dělbou zisku z práce, bude muset v zemi dojít k většímu rozruchu.“ Prezident John F. Kennedy byl zavražděn v Dallasu v roce 1963.

3) Kolaps Sovětského svazu

Edgar Cayce předpověděl pád komunismu a kolaps Sovětského svazu. Řekl, že: „(Skrze Rusko) přichází do světa naděje. Nezáleží na tom, jak se tomu říká. Komunismus či bolševismus – ne! Ale svoboda – svoboda! Že každý člověk bude žít pro svého bližního. Bude to trvat roky, než se to vykrystalizuje, ale z Ruska přichází naděje pro celý svět.“ Sovětský svaz se rozpadl v roce 1991, opustil komunismus a zavedl hospodářskou a politickou svobodu.



4) Velký krach na newyorské burze

V roce 1924 předpověděl Cayce, že v roce 1929 padne burza a také své klienty učil, jak se na krach připravit a počítat s pomalým růstem. Jeho klienti mu nevěnovali pozornost, a když burza zkrachovala, přišli o všechno. Předpověděl i Velkou hospodářskou krizi, o níž řekl, že ji krach na burze spustí. Také prohlásil, že skončí na jaře 1933. To se skutečně stalo.

5) Nepokoje v různých zemích

V březnu roku 1935 Cayce předpověděl, že mnoho národů projde nepokoji a násilím, pokud se v lidech nezvedne větší duchovní síla. V roce 1936 vypukla občanská válka ve Španělsku, Japonsko napadlo Čínu, Itálie Etiopii a Stalin spustil čistky v celém Rusku.

6) Vzestup a pád Adolfa Hitlera

V lednu 1934 Edgar Cayce předpověděl, že moc Adolfa Hitlera stoupne a bude vládnout Německu. Cayce prohlásil, že „přichází imperialismus“. Poté, v srpnu 1935 předpověděl, že Hitler zůstane u moci, dokud „nebude svržen, nebo neprohraje válku“.

7) Židé se vrátí do Izraele

Cayce v roce 1932 předpověděl, že se Židé vrátí do Izraele a radil Židům, že vzhledem k antisemitským náladám v Evropě nastal čas naplnit biblické proroctví a navrátit se. Izraelský národ se obnovil v květnu 1948 a jak Cayce předpověděl, následovala válka mezi Izraelem a arabskými zeměmi, které jej obklopují.

 

8) Vlastní smrt

Představte si, že byste dokázali předpovědět vlastní smrt – přesně to Edgar Cayce udělal. Jeho vize jej varovaly, aby nepoužíval své schopnosti více než dvakrát denně, jinak mu přivodí vážné zdravotní potíže. Edgar Cayce byl velmi známý a dostával tisíce žádostí o radu. Ignoroval tedy varování a pokračoval ve věštění. 1. ledna 1945 Cayce předpověděl, že během dalších čtyř dní bude pohřben. 3. ledna 1945 zemřel na mozkovou mrtvici a je pohřben ve svém rodném Hopkinsville ve státě Kentucky.

JAKÝ OSUD VÁM PŘICHYSTALY HVĚZDY? Povím vám to! Astroložka Michaela na tel: 906 701 701 nebo napište SMS ve tvaru SMS MICHAELA na 904 30 44.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.