Home - Články - Dosáhněte Vak Siddhi

Dosáhněte Vak Siddhi

vloženo 29. 9. 2022
čas čtení: 4 minuty

Dosáhněte Vak Siddhi

Vak Siddhi je spirituální síla slov, které se stávají pravdou. Ti, kteří jí vládnou, nevidí budoucnost. Skutečnost nastane podle toho, co oni řeknou.

sdílet článek na facebooku

Samozřejmě to není jako lusknutím prstů, ale potenciál dosáhnut Vak Siddhi má každý člověk. Mantra ze vzácných hinduistických textů byla obyčejným lidem dříve nedostupná. Dnes se každý může pokusit o rovnováhu a proměnit svá slova v pravdu.

Naše řeč a slova mohou otrávit a stejně tak i léčit. Všichni známe úsloví „pero mocnější meče“. Platí i pro to, co říkáme. Síla, kdy se vámi vyslovené stane pravdou, přichází s čistotou mluvy. Lež, pomluvy, nebo i jen to, když se hovoří příliš, slova přicházejí ve chvíli, kdy je lepší naslouchat - to všechno zapleveluje duši a vede k uzavírání cesty k Vak Siddhi.

Co znamená „Vak Siddhi“?

Vak znamená doslova „řeč“. Jakými slovy se projevujeme, to dostáváme nazpět. Špatná slova nic dobrého nepřinesou. Drby nás možná na chvíli uspokojí, nakonec se ale stejně budeme znovu cítit mizerně. Na každou lež se dříve či později přijde a i jen pamatování si všech podvodů je stresující.


Vak má každý. Otázkou je, jestli je používáte k ovládání druhých a manipulaci, nebo ne. Siddhi se překládá jako kompletní, perfektní, úspěch. Spojení „Vak Siddhi“ pak znamená právě úspěšná mluva, dosažení úplnosti. A ten, kdo Vak Siddhi dosáhl, vládne mocí pozitivně ovlivnit svět jen tím, co říká. Vysloví přání, a to se splní. Jejich slova dělají svět lepším.

Splňte si svá přání

Jak dosáhnout toho, že se z našich slov stane pravda?

Je to vlastně jednoduché. Špatné řeči duši zaplevelují. Ty dobré ji stejně rychle zase dovedou očistit. Mluvte pravdu, přejte ostatním jejich štěstí, nepomlouvejte druhého jen proto, že se mu zrovna daří. Podle hinduistických textů tak vyčistíte svoje Vak. A nakonec se přiblížíte Vak Siddhi, dokonalé mluvě, kdy se vyřčená slova stávají pravdou.

|<< < 712 | 713 | 714 | 715 | 716 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.