Home - Články - Dny v týdnu a jejich magie

Dny v týdnu a jejich magie

vloženo 16. 11. 2023
čas čtení: 3 minuty

Dny v týdnu a jejich magie

Co dělat v pondělí a k čemu využít energii soboty? Už od pradávna měly dny v týdnu jinou magii. Naši předkové vykonávali v každém dnu jinou činnost, proto pro vás máme malou ochutnávku energií, které v těchto sedmi okruzích proudí.

sdílet článek na facebooku

Pondělí
První den v týdnu ovládá Měsíc. Tento den je plný energie, proto je určen k pestré škále aktivit. Pokud máme vytyčený cíl, měli bychom ho uskutečnit právě v pondělí. Na výsluní se drží tvůrčí činnost, koníčky a náročné povinnosti. Říká se, že je pondělí jako stvořené k plození dětí. Lze vykonávat léčebné rituály a věnovat se relaxaci těla i duše.

Úterý
I když je úterý nejnáročnějším dnem, je vhodné věnovat se fyzicky náročným činnostem i sportu. Večer tak či onak padneme k zemi. Už je to prostě dané. Nejsou doporučovány obzvláště vážná rozhodnutí a psychická zátěž. Vykonávání magie se v úterý nedoporučuje, člověk je velice unavený. Tento den je sice plný sebedůvěry, ale všeho s mírou, vždyť náleží Marsu.

Středa
Středa je spojena s planetou Merkur a jakoby dělí týden. V tento den jsme podnikaví a dobře komunikujeme. Ve středu je velká pravděpodobnost vítězství a hodí se pro vyražení na cestu. Rovněž dodává energii a pomáhá uskutečnit tajné sny. To platí nejvíce v oblasti lásky a citů. Pakliže máme dělat ve středu zkoušku je to dobré znamení, překonáme všechny touhy.


Čtvrtek
Čtvrtý den týdne osloví řešením finančních záležitostí. Čtvrtek náleží práci a úspěchu v ní. Potřebujete hypotéku? Vyrazte právě ve čtvrtek, nad kterým dřímá mocný Jupiter. Lze počítat se snadným rozuzlením nesvárů a dlouhodobých komplikací. I ve společnosti se dobře pobavíme. Získáme nové přátele a možná i pozornost milostného života. Blíží se přeci konec týdne!

Pátek
Konec pracovního týdne v sobě nese vášeň a překvapení. Je dobré věnovat se rodině a trávit s ní dost času. Není od věci zajít do kina či na dětské hřiště. Milostným hrátkám jsou dveře otevřené, únava opadá, vitalita stoupá. Pátek je spiklencem Venuše, bohyně lásky. Když je pátek v úplňku, je možné provádět rituály spojené s dosažením lásky. Noční rej i postelové radovánky ožívají.

Sobota
Tento den je pod záštitou planety Saturn. Vybízí k pracovním aktivitám, která však nesmí překonat maximum sil. V sobotu je dobré provádět kouzla posilující tělo i duši a rituály odhánějící zlo. Soustředění a rozhodnost vládnou sobotě více než kdy jindy. Je to smutné, ale sobotní rozchody prý nejsou tak bolestné. To platí i pro ukončení jiných nevhodných vztahů.

Neděle
Říká se, že je neděle dnem Slunce, a tak by to mělo i vypadat. Všudypřítomná energie donutí získat něco doposud nedosažitelného. Klidně lze prodat dům i naplánovat pořádky ve firmě. V neděli má člověk větší odvahu a nabízí naději. Plánovací den, to je neděle, a to i v případě dovolené a výletu s rodinou. Rozhodně není doporučeno přepínání, nýbrž relaxace s blízkými.

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.