Home - Články - Děti narozené podle znamení úplňku

Děti narozené podle znamení úplňku

vloženo 2. 8. 2022
čas čtení: 5 minut

Děti narozené podle znamení úplňku

Síla úplňku má kouzelnou moc. Během této fáze měsíce dokonce snadněji otěhotníte. Děti narozené při úplňku mohou být dvojí povahy. Buď jsou citově nevyrovnané anebo si se vším poradí. Jedno mají ovšem společné. Umějí se zasmát svému vnitřnímu boji a oplývají smyslem pro humor.

sdílet článek na facebooku

Měsíc v Beranu
Děti zrozené při úplňku v Beranu mají impulsivní a nestálou povahu. Často se rozčilují a hodně zapomínají na plnění svých povinností, berou si vše osobně. Nelze v nich popřít odvahu, odhodlání, touhu po nezávislosti. Takovíto jedinci mají energie na rozdávání, věří svému úspěchu.

Měsíc v Býku
Úplněk v Býku s sebou přináší potřebu po finančních a materiálních jistotách, proto jsou lidé narození v tomto čase zodpovědní a váží si svých věcí. Většinou jsou citově založení a vyrovnaní. I když jsou pracovití, občas je přemůže lenost. Jen pozor na jejich stravovací návyky, často trpí obezitou.

Měsíc v Blížencích
Smíškové a nezbedové. Pořád zkoušejí nové aktivity, nesmějí se ani chvíli nudit. Potřebují trochu disciplíny. Úplňkové děti Blíženců jsou nevyrovnané, trpí změnami nálad. Často a rádi mluví, někdy je to až k nevíře. Faktem je, že jsou také praktické, vše si musí logicky vysvětlit.

Měsíc v Raku
Toto spojení je nanejvýš zajímavé, protože měsíc je vládcem tohoto slunečního znamení. Děti jsou hluboce citově založeny, nedokážou se obejít bez lásky svých rodičů. Pravou lásku a porozumění hledají i v dospělosti. Úplňkové račí děti trpí častými změnami nálad a jsou velice vnímavé.


Měsíc ve Lvu
Dítě narozené při lvím úplňku je ambiciózní, zkouší neustále nové věci, ve kterých by bylo prostě nejlepší. Mají rády hodně chvály a nepohrdnou láskyplnou náručí, protože se moc rády mazlí. Ničeho se nebojí, aby byly ve všem špičky, udělají maximum. Jsou upřímné a pohodové.

Měsíc v Panně
Zrozenci úplňku Panny jsou pečliví, pracovití, přesní a odpovědní. Nedají dopustit na hygienické návyky a pořádek domácnosti. Už od malička jsou zvídaví a dbají na svůj vzhled. Nemají problémy s plněním každodenních úkolů, dalo by se říci, že ještě okřikují vlastní rodiče.

Měsíc ve Vahách
Děti narozené v tomto období jsou velice citlivé, nesnášejí křivdu, hádky a faleš. Někdy se může stát, že jsou tiskovými mluvčími svých rodičů a často se pletou do věcí dospělých. Úplňkové děti Vah jsou plné energie, mají smysl pro vkus a krásno. Vyzařuje z nich osobitý šarm. Jen pozor, jsou neústupné!

Měsíc ve Štíru
Už od malička projevují úplňkové děti Štíra silné emoce. Mnohdy si s nimi neumí rodiče poradit, proto bývají na rozpacích. Jakoby se neuměly vyjádřit. Dokážou také manipulovat a nenápadně přetvářet své blízké k obrazu svému. Nutno říci, že se nerady přizpůsobují, chtějí mít vše pod kontrolou.


Měsíc ve Střelci
Měsíční děti Střelců v sobě nosí přemrštěné ideály, což jim není vždy k užitku. Milují dobrodružství, pobyt v přírodě a sportovní aktivity všeho druhu. Nedokážou vykonávat stereotypní činnosti, prstě to nevydrží. Tyto děti jsou nesmírně odvážné a pomohou v nouzi, brzy se postaví na vlastní nohy.

Měsíc v Kozorohu
Na první pohled jsou děti zrozené v úplňku Kozoroha přísné, smutné a vážné. Jakoby nechtěly dávat najevo svoje city. Něco na tom bude. Už od raného dětství prahnou po životních jistotách. Vždy se na ně můžete spolehnout. Dokonce se může stát, že dirigují své rodiče a cesta za úspěchem jim není cizí.

Měsíc ve Vodnáři
Děti v úplňku Vodnáře mají potřebu ochraňovat a měnit k lepšímu celý svět. Často se zabývají cizími problémy, což je tíží na duši. Tyto děti milují rodinné sešlosti a rádi se seznamují s novými kamarády. Rodiče by na ně měli dohlédnout, často všem pomáhají a nemají z toho prospěch.

Měsíc v Rybách
S úplňkovými dětmi Ryb cloumají emoce, které si často neumějí vysvětlit. Mají bujarou fantazii a bývají uzavřené. Pokud se k nim projeví křivdí anebo lež, následky nesou těžko. Děti Rybičky je třeba chránit, protože podléhají nástrahám života. Potřebují mnoho lásky, jinak chřadnou.

|<< < 932 | 933 | 934 | 935 | 936

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.