Home - Články - ČÍNSKÝ NOVÝ ROK VE ZNAMENÍ KRYSY

ČÍNSKÝ NOVÝ ROK VE ZNAMENÍ KRYSY

vloženo 14. 1. 2020
čas čtení: 3 minuty

ČÍNSKÝ NOVÝ ROK VE ZNAMENÍ KRYSY

Dne 25.1.2020 vypuknou na celé východní polokouli oslavy Nového roku ve znamení dalšího čínského zvířatka, a to Krysy. Jak se bude tohle Krysí znamení chovat vůči ostatním znamením zvěrokruhu? Čtěte v našem horoskopu!

sdílet článek na facebooku

KRYSA
Krysa si s Krysou dobře rozumějí, proto i v tomto „jejím“ roce se bude Krysám / Myším skvěle dařit. Pokud budou stále aktivní a uvědomí si, že nic není samozřejmostí a zadarmo, hodně získají a život bude velice snadný a jednoduchý. Jen pozor na zvýšené utrácení!

BUVOL
Buvol si s Krysou také dobře rozumí. Krysa jej velmi podporuje, a proto v tomto roce bude moci vystoupit ze stínu a ukázat jeho kvality a hodnoty. Jednoduše nastane ta pravá doba, aby se projevil a ukázal to, co již velmi dlouho promýšlel.

TYGR
Krysa se s Tygrem snese, avšak jde o průměrný vztah, nic hlubokého a upřímného. Proto i v tomto roce Krysy bude pro Tygry výhodnější zaměřit se spíše na taktiku, než na upřimné otevírání srdcí.

ZAJÍC
Zajíc s Krysou mají přátelské vztahy bez prudkých střetů. Avšak i přesto v tomto roce čekají Zajíce / Králíka převratné změny na více úrovních, jak vztahových, tak i profesních. Bude také často kličkovat a hledat způsoby, jak překračovat překážky, které se mu mohou vyskytovat, až jej to může unavit a utlumit jeho vrozený optimismus a radost. Tento rok jej nenechá v klidu.



DRAK
Drak se bude v tomto roce cítit skvěle, protože si s Krysou velice dobře rozumějí. Snad nejlépe se s Krysou snáší ze všech zvířat zvěrokruhu. Drakovi u Krysy vyhovuje, že ona díky své zamilovanosti toho hodně za něj udělá. Tento rok slibuje Drakovi otevření nových cest a možností, které přinesou štěstí, úspěch a blahobyt.

HAD
Had s Krysou vychází, je zde naděje na příjemný rok, avšak spíše se nabízí možnosti pro položení základů a přípravu pro budoucí úspěchy. Had i Krysa jsou velice citlivými, a tudíž se Had může potácet po partnerské stránce na obou hranách, jak v zamilovanosti a okouzlení, tak i může prožívat nepříjemné strasti v této oblasti. Touží po změně a „nové kůži“, avšak ještě je zapotřebí dokončit rozdělané záležitosti a úkoly.

KŮŇ
Kůň je velice vášnivý a Krysa také! V tomto roce bude Kůň dosahovat svých cílů a výsledků, bude velice aktivním. Avšak měl by se mít na pozoru, jelikož bude hodně podněcován přívalem dalších energií Krysy, a tudíž by se mu přetlak energií mohl pěkně vymstít. Pro Koně bude výhodné častěji pobývat v přírodě a mírnit své ego.

KOZA
Koza není Krysou nijak zvláštní kamarádka, především co se týče její přecitlivělosti. Bude se jí dobře dařit po všech stránkách, jak osobní, pracovní, tak i vztahové, avšak pozor na vlastní propady a pesimismus.



OPICE
Opice se s Krysou dobře snáší. Opice se cítí nad ní povýšená, avšak Kryse to nevadí, jelikož ji miluje. Opici se bude velice dařit, hlavně v podnikání a bude velice podpořena, tím samozřejmě posílí a začne si užívat.

KOHOUT
Kohout je vizionář pracovitý člověk, s Krysou má však hlavně komunikační potíže. Proto, aby mohl realizovat všechny své plány a projekty, je zapotřebí usilovně pracovat i nadále, samo mu do klína nic nespadne.

PES
Pes se s Krysou dobře snáší, mají k sobě úctu a mohou spolupracovat. Pes v tomto roce může zásadně změnit svůj život díky důležitým rozhodnutím, kterých bude schopen vykonat. Psovi se bude v tomto roce výtečně dařit po pracovní stránce.

VEPŘ
Vepř s Krysou mají vcelku příznivý vztah, jedná se o šťastné spojení bez osobních střetů. Vepř se bude cítit v souladu hlavně v partnerském spojení, láska pokvete. Potíže však může mít nejen po pracovní stránce, ale i průchod jeho životem může být tíživější. Pozor na obchodní jednání.

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU SI MŮŽETE PŘEČÍST UŽ TEĎ → ZDE...



 

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.