Home - Články - Láskohled 13. - 19. ledna

Láskohled 13. - 19. ledna

vloženo 10. 1. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 13. - 19. ledna

Plní se vám v lásce vaše sny, nebo všechno zatím není podle vašich představ? Neklesejte na mysli! Celý rok máte ještě před sebou a nemusí jít všechno hned hladce. Podle hvězd bude přát tento rok lásce. Zadaří se vám už v novém týdnu? Odpověď najdete v novém Láskohledu!
sdílet článek na facebooku
Beran
Pociťujete smutek, který nemá bližší určení. Bojíte se svěřit někomu blízkému, ale ten vás moc dobře zná a tahá z vás neustále nějaké přiznání. Sami však nevíte, co odpovědět.

Býk
Nezadaní Býčci, mějte tento týden oči na štopkách. Merkur je ve velice příjemné kvadratuře s vaším znamením a slibuje nejedno milostné povyražení. Tak si nenechte ujít svou šanci.

Blíženci
Neradi obtěžujete své blízké kamarády svými problémy, ale již dlouho pociťujete krizi ve vašem milostném vztahu a máte pocit, že by vám rada od dobrého přítele přišla více než vhod.

Rak
Pošmourné počasí tohoto týdne doslova láká k lenošení v posteli s miláčkem, či hýčkání sebe navzájem někde v sauně, či privátním wellness. Je fajn, že si na sebe dokážete najít čas.



Lev
Nezadaní Lvi mají pocit, že je opačné pohlaví nechápe a stále jsou rozmrzelí z minulého milostného setkání. Chcete někoho, kdo bude respektovat vaši osobu a povahu bez výjimky.

Panna
Je vidět, že jste si souzeni a máte jeden v druhém oporu. Netokáte jako hrdličky při každé příležitosti, protože víte, že je mezi vámi pravá láska a vy si ji nemusíte dokazovat.

Váhy
Na skleničku něčeho ostřejšího vás pozve osoba, od které to nečekáte. Zpočátku váháte, zda pozvání přijmout, ale nakonec svolíte. Uděláte dobře, protože poznáte spřízněnou duši.

Štír
S vaším partnerem momentálně trávíte více času než předtím a jste z nového sledu událostí doslova unešení. Pokaždé se o své lásce dozvíte něco nového a jste si teď daleko bližší.



Střelec
Zakoukání kolegy do vás neberete vážně. Myslíte si, že jde jen o chvilkovou záležitost a neděláte si z toho hlavu. Kolega se však jen tak nevzdává a začíná vám otravovat život.

Kozoroh
V milostné sféře vás tento týden čeká zklamání. Nový objev ukázal svou pravou tvář a vy už s ním nadále nechcete trávit čas. Takovou smršť nadávek jste však z jeho strany nečekali.

Vodnář
Snažíte se ze všech sil vrátit vztah do doby, kdy jste byli v začátku. Od té doby se však událo moc věcí a taky řeklo spoustu ošklivého. Ve vašem případě prostě nejde začít odznovu.

Ryby
V tomto týdnu urovnáte rozepře s partnerem. Nakonec zjistíte, že jste byli pohádání kvůli úplné prkotině. Však se tomu nakonec i do syta zasmějete a slíbíte si za hádku náhradu.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.