Home - Články - Čínský horoskop na týden 8. - 14. července

Čínský horoskop na týden 8. - 14. července

vloženo 7. 7. 2019
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 8. - 14. července

Jaký bude následující týden pro Zajíce, Draka, Krysu a ostatní zrozence jednotlivých znamení podle čínského horoskopu? Aktuální informace o tom, co vás, vaše blízké nebo známé čeká a na co si dát pozor pro vás připravila astroložka Karmen.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, další červencový týden zavaří vašim mozkovým závitům. Najednou máte pocit, že byste potřebovali razantní změnu snad ve všech životních směrech. Lámete si hlavu se situací v lásce, přemýšlíte, zda jste vybrali správnou… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Osobité kouzlo Buvolů narůstá. Díky hvězdné přízni se radujete z narůstající kondice a také psychicky jste vyrovnaní. Je ideální doba k očistě organismu. Využijte sílu přírody a připravte si bylinkové čaje, domácí pleťovou masku, nebo… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Výzvou pro první polovinu týdne je nedělat druhým lidem holku či kluka pro všechno. Hlavně v domácnosti přebíráte povinnosti za příbuzné a říkáte si, že by se bez vás rodina neobešla. Není divu, že jste ve výsledku unavení a bez… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zajíci potřebují přijít na jiné myšlenky. V poslední době jste až moc zodpovědní a nedokážete si vychutnat všední radosti. Zkuste méně přemýšlet o nesmrtelnosti chrousta. Nejrozumnější je nechat vody plynout a věřit, že osud s vámi… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Začátek prázdnin přiměje Draky, aby se zamysleli nad svými prioritami. Odstřihněte se od věcí, které nikam nevedou. Přestanete plýtvat energií i časem a okamžitě se vám uleví. Platí to především pro mezilidské vztahy, kdy jste byli… ČTĚTE VÍCE!

Had
Hadi by potřebovali svléknout starou kůži a ideálně přitom ještě změnit ovzduší. Máte-li dovolenou, nezůstávejte doma. Pokud vám rozpočet neumožňuje pořádnou dovolenou, vyrazte aspoň stanovat, nebo podnikejte daleké turistické… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Jste jako váš zvířecí patron, který miluje vítr v hřívě a svobodu, kdy si může pelášit, kudy se mu zlíbí. Zadaní Koně těžko překonávají partnerovy žárlivé scény. Nesnažte se vyrvat z chomoutu, raději zvolte klidnou, ale… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Luna sešle naději všem párům, které prahnou po založení nebo rozšíření rodiny. Uvolněné prázdninové klima je pro milostný život jako stvořený, pokud je navíc na konci stvoření nového života, jde o příjemnou třešničku na dortu. Obavy… ČTĚTE VÍCE!


POTÝKÁTE SE S FINANČNÍMI PROBLÉMY? Za pomoci tarotových karet vám poradím, jak se s nimi vypořádat! Zavolejte mi! Paní Vesna na tel.: 906 701 701

Opice
V první polovině července jste nezdravě podezřívaví, čímž zatěžujete mezilidské vztahy. Pokud od sebe nechcete odehnat přátele ani platit za podivína v pracovním kolektivu, zabrzděte. Počkejte, jak se situace vyvine a případné klepy… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Stejně jako váš zvířecí patron se dokážete hlasitě ozvat, pokud přijde na prosazení vašich přání či názorů. Komunikativní schopnosti Kohoutů strmě stoupají, dokážete bravurně argumentovat a vyjednáte pro sebe vždy ty nejvýhodnější… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, začátek prázdninové sezóny dá zabrat vašemu sebevědomí. Nenechte se semlít kritikou, která se snáší na vaše bedra. Věřte svým schopnostem a nebojte se kráčet vlastní cestou navzdory tomu, co povídá okolí. Vesmír nabádá k tomu, aby… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Aktuální postavení Luny zatěžuje atmosféru v soukromí. Nemusíte se obávat žádných italských hádek, ale občasné mráčky na obloze se mohou objevit hlavně kvůli chybějícímu respektu k druhé straně. Pokuste se krotit emoce, dýchejte zhluboka… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.