Home - Články - Čínský horoskop na týden 7. - 13. srpna

Čínský horoskop na týden 7. - 13. srpna

vloženo 7. 8. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 7. - 13. srpna

Váš život je jedinečný - na to nikdy nezapomínejte a vychutnávejte každou minutu! K tomu vám pomůže také nový čínský horoskop a jen díky němu si můžete naplánovat celý týden dopředu a obratně kličkovat mezi nástrahami, které vám hvězdy připravily!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Ve druhé polovině prázdnin řešíte otázku, jak smysluplně naplnit volné dny. Pokud nevymyslíte zábavu pro sebe a ostatní členy rodiny, počítejte s komplikacemi. Protějšek i dospívající potomci začnou dělat hlouposti. Hvězdy… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Partneři by měli táhnout za jeden provaz. Velmi důležité je to zejména při výchově potomků, kteří se snaží využít slabých stránek jednoho nebo druhého z vás. Domlouvejte se proto společně a o ničem nerozhodujte … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, snažíte se zvelebovat rodinné hnízdečko, ale výsledek stále neodpovídá vaším představám. Podle hvězd byste měli vsadit na radu odborníků. Máte sice skvělé nápady, ale jejich realizace už není tak slavná. Po celý… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Nadcházející dny přejí kariéře. Zlepšují se mezilidské vztahy a dokonce najdete společné slovo s kolegy, jimž se obvykle vyhýbáte. Spolupráce může být přínosná v mnoha směrech. Změna na pracovní půdě ale nepřinese… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Měsíční paprsky zesilují dračí plodnost, proto můžete založit nebo rozšířit rodinu. Pokud nepřemýšlíte o dalším přírůstku, měli byste být velmi opatrní. Silně na vás budou působit léky, alkohol i různé omamné látky. Snažte se… ČTĚTE VÍCE!

Had
Začátkem srpna se objevují neshody v rodinném kruhu. Velkou oporu představuje drahá polovička, která bude stát po vašem boku. Na pomoc či podporu příbuzných se v tomto čase nespoléhejte. Raději plánujte aktivity… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Původní plány dostávají v tomto týdnu na frak. Připravte se na častější změny, což vám dokáže zkazit náladu. Přátelé nedodrží své sliby, také s dětmi se můžete dostávat do častějších sporů. Rodina je ale zároveň… ČTĚTE VÍCE!

Koza
V rodinném kruhu se vám něco nezdá. Jako by před vámi příbuzní něco zatajovali. Nesnažte se hrát na detektiva, místo toho vsaďte na umění komunikovat a naslouchat. Když v sobě probudíte více empatie, zjistíte, jak… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Energie vám v nadcházejícím týdnu nechybí. Stihnete všechny pracovní výzvy a ani domácnost nenecháte bez povšimnutí. Od středy byste se měli více soustředit na rodinu. Užijte si prázdninovou zábavu s dětmi, cestujte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, začátkem srpna se můžete dostávat do sporů s drahou polovičkou. V komunikaci se snažte udržet emoce na uzdě. Vesmír radí být tím moudřejším, který ustoupí nebo takticky mlčí. Než byste řekli něco ostrého, raději … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Do života Psů se vrací vášeň! Zažijete několik velmi žhavých chvilek, které vás samotné překvapí. Dokonce i dlouholeté páry zase baví sex. Ani nezadaní si nebudou stěžovat, že jejich náruč prázdná. Naskytne se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Tématem tohoto týdne je bezpečnost. Snažíte se ochránit soukromí a hodně se zaobíráte tím, jací lidé vás obklopují. Ve vztazích děláte pořádek, také kličkujete před člověkem, který se snaží dostat do vaší blízkosti. Velkou… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.