Home - Články - Láskohled 7. - 13. srpna

Láskohled 7. - 13. srpna

vloženo 5. 8. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 7. - 13. srpna

Léto je v plném proudu a někteří z vás už pocítili magickou sílu letních měsíců plných lásky, někteří stále čekají! A dost možná se dočkají v tomto týdnu! Zejména pokud patří mezi Býky, Panny nebo Kozorohy! A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Žijete jen jednou a podle toho se i chováte! Nemáte problém se seznamováním a užíváte si krásného života plnými doušky a na zlé jazyky, kteří vás mnohdy i pomlouvají, vůbec nemyslíte.

Býk
Máte velkou šanci potkat zajímavého jedince, s kterým si budete skvěle rozumět. Ani jste už nedoufali, že potkáte takto spřízněnou duši, ale jedno je jisté - skvěle vám to klape.

Blíženci
V dlouhodobých svazcích očekávejte jisté problémy, které způsobí nedostatečná komunikace z obou stran. Přitom stačí tak málo, mluvit spolu o všem potřebném, a hlavně si naslouchat.

Rak
Pokud jste momentálně single, neměli byste se zaměřovat na hledání nového vztahu, ale právě naopak byste se měli věnovat svému seberozvoji. Je spousta věcí, které můžete zlepšit.


Lev
Přitahujete k sobě momentálně osoby, které o vás mají evidentní zájem a jsou okouzleni vaším charismatem a osobou. Největší problém je, že vy o randění moc zájem momentálně nemáte.

Panna
Sice máte za sebou již několik pozvání na rande, ale vaše mysl je zaměstnaná úplně někým jiným. Nevíte, jak se svému idolovi dostat pod kůži a stále se snažíte ho nějak zaujmout.

Váhy
Konečně se vám podařilo v dlouhodobém svazku nastolit kýženou harmonii, ale i řád, který je v manželství opravdu potřebný a mnoho lidí na něj zapomíná. Vyhnete se tak komplikacím.

Štír
Jste velice charismatičtí jedinci, kteří si umí získat pozornost lidí. Potenciální nápadníci vás zahrnují pozorností a je pravděpodobné, že mezi nimi se nachází vaše budoucí láska.


Střelec
Momentálně nejste zrovna v extra fungujícím vztahu. Trápí vás to, ale říkáte si, že musíte nechat věcem volný průběh a netrápit se záležitostmi, které nejdou tak snadno vyřešit.

Kozoroh
Hvězdy osudu jsou vám momentálně více než příznivě nakloněny. Obzvláště milostný život vám momentálně nádherně vzkvétá a vy si užíváte romantiky, harmonie, ale i dechberoucí vášně.

Vodnář
Pohybuje se kolem vás osoba, která vám nepřeje. Pozor na ni! Je velice pravděpodobné, že vám chce uškodit a zaměřuje se zejména na váš osobní život a její specializací jsou pomluvy.

Ryby
Na svůj budoucí protějšek máte poměrně specifické požadavky a jste nároční, co se vlastností daného člověka týče. Důležitý je pro vás smysl pro humor, ale i pevné morální zásady.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.