Home - Články - Čínský horoskop na týden 6. - 9. září

Čínský horoskop na týden 6. - 9. září

vloženo 5. 9. 2021
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 6. - 9. září

Když se člověk podívá do kalendáře, ani se mu nechce věřit, že léto už je pryč. Také vám to tak rychle utíká? Nedá se nic dělat, čas neúprosně běží, proto musíme naplno využít každou minutku. Jak to udělat? Nejlepší je hezky si všechno naplánovat. V tom vám skvěle pomůže nový čínský horoskop!
sdílet článek na facebooku

Krysa
Aktuální postavení Venuše je ošemetné. V září se proto vyhněte zásadním změnám, které vás v milostném životě napadají. Máte zatemněné uvažování, takže nevidíte, co ostatní přímo bije do očí. Rozmyslete si… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Mezilidské vztahy vyžadují na začátku měsíce velkou obezřetnost. Než někoho skutečně poznáte, trvá to delší dobu. Nesvěřujte se proto s věcmi, které by měly zůstat utajené, chraňte si své soukromí i podnikatelské… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, vstupujete do týdne, který je zátěžový pro vaši psychiku. Na vině je Luna, jejíž paprsky zabrnkají na jemnocit a způsobí, že věci vidíte příliš černě. Zkuste se odstřihnout od malicherných … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Skok z prázdnin je pro zrozence Zajíce šok, z něhož se nemohou vzpamatovat. Návrat do pracovního procesu je zátěží pro tělo i mysl. Také ratolesti školou povinné bojují s každodenními povinnostmi. Snažte se… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Domácí atmosféra nedýchá na začátku měsíce pohodou. Máte na tom svůj díl viny a nejlépe bude, když se naučíte filtrovat negativní emoce a myšlenky jinde než v rodinném hnízdě. Konstelace je ideální… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zatímco na pracovišti si poradíte s každým problémem a profitujete ze schopnosti myslet racionálně, na soukromé půdě musí stejné žezlo převzít partner. S potomky řešíte nějakou nepříjemnost, s níž si… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Nezadaní zrozenci Koně se radují z příznivého postavení Venuše, které jim do cesty staví hned několik nápadníků. Zároveň hvězdy napřahují ukazováček a varují, abyste nedůvěřovali každému, kdo se na vás… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Velký vykřičník se ukazuje ve spojení s cestováním. Jestliže vás v nadcházejícím týdnu čeká nějaká cesta, buďte opatrní. Neřiďte pod vlivem alkoholu ani unavení, dbejte na technický stav vozidla a v neposlední… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milí Opice, na začátku měsíce jste nesmírně citliví vůči podnětům shůry. Nepodceňujte své vnitřní oko a snažte se následovat jeho impulsy. Dokážete překonat staré křivdy a opustit zdánlivému nepříteli. Je šance… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Na začátku školního roku máte dostatek fyzických i psychických sil k uskutečnění svých plánů. I tak potřebujete svůj režim a nelíbí se vám, když ho kdokoliv nebo cokoliv narušuje. Zkuste si o tom promluvit s… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Ačkoliv vám cestu zkříží několik tváří, s nimiž se nepotřebujete vidět, neměli byste podléhat špatné náladě. Energetické upíry od sebe odhánějte a obklopte se naopak lidmi, kteří vám dodávají vitalitu. Mohou to… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Čeká vás týden plný nových zážitků, které budou příjemné i méně veselé. Každopádně mějte oči otevřené a těšte se, co pro vás vesmír v čele s Venuší nachystal. Minimálně jeden člověk vás dokáže… ČTĚTE VÍCE!


 

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.